Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Mamici, cand o sa le dati bebelusilor ceva in mana sa rontaie (de fapt sa scarpine gingiiile). Poate-mi raspund din experienta mamicile care sunt deja la al doilea bebe. In parc toti ii intind Sarei ba o grisina, ba un stiks, ba un biscuite...ei nu vad ca e cat o gamalie de mica ?? Ma refer la morcov sau mar sau banana?? Si ce ati facut daca a rupt bucata si a inghitit?

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Inca una si ma duc...
Pana la ce varsta sterilizati biberoane, lingurite, castronase alte cele? O mamica in parc a vazut comoara ei cum lingea o sticla...si ff necajita ea a zis ca inca mai sterilizeaza si fata are un an dar ea mereu linge ba sticla (jucaria ei preferata) ba pantofii sau rotile carutului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Buna fetelor!!
of, ce noapte...febra, febra, febra!! Donia, sa stii ca nu ne-am mai certat , dar desi in casa a fost o atmosfera pasnica, baietul a continuat sa faca febra! URASC VACCINUL!!! A fost marait toata noaptea, iar pe la 3 cand i-am luat cu chiu cu vai temperatura, avea 38,5. panica maxima! Daca la 38,1 eram in transa ca Apostol Bologa spre spanzuratoare, va imaginati cum eram cand vedeam pe termometru: 38,1, 38,2, 38, 3, si asa mai departe, noroc ca s-a oprit la 38,5 ca deja scotoceam cu o mana prin dulap dupa haine sa mergem la urgenta cu pruncu'. Si asa greu i-am luat temperatura, cum bagam termometru facea kaki, da kaki, nu gluma! I-am dat nurofen, am stat langa patutul lui tinandu-i comprese pe caputz, el n-avea teaba, a mancat bine, si a adormit bustean.
Diminetaza alt episod, din nou 38,2, iar nurofen. Si gata, scrie pe prospect ca numai doua doze sunt permise.
Cica febra de imunizare, da ' mai lasa-ne bai nene, ce mai vrei de la noi???
Ajunge despre noi!

La multi ani : Ada, Ana Julia si David!!!
Alexandra, cum a trecut vaccinul??
Kikineatza, vad ca si printesa ta e model, dar ea are circumstante atenuante: e o fatuca delicata! dar noi?? Sanatosi sa fie toti bebeii, ca gramele astea-s mai putin importante!
Oanacat, ei, cat te-am mai strigat cu Aura! Bine ca sunteti sanatoase si voioase! Hei, dar acum a disparut Aura! Auraaaaaaaaa!!!
A_deju, deci n-am nimerit-o, era lenea...da' nu doare, nu??

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

..ca sa ma intelegeti cu sticla aia se juca fetita in groapa cu nisip cand nu manca nisip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Eu sterilizez cat o avea kef sotul...ca el e panicat rau...degeaba ii spun ca ii fierb totul si ea rontaie tot ce prinde!!!

Eu i-am dat biscuiti facuti in casa sa rontaie...dar biscuiti din aia super tari, e foarte incantata! Nu are cum sa se innece ca dabea ii rintai eu...ea ii inmoaie acolo si se freaca pe gingii!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Nu uitati de ANAMEA detalii pe mailul comun!

Mergi la inceput

Roxanica2006...pai ne cam ghidam dupa voi ca suntem pe-aproape cu data nasterii da a zis asa la fete dublata greutatea la nastere plus un kil iar la baieti plus 1.500. Deci n-are 7 kg dra luna trecuta ea tot 7 zicea ca tb sa aiba. Mama lor de grame si mililitri si kg cine le-a mai inventat dom'le.
Da io zic ca noi suntem fulguletul fulguletilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

si daca masa de la ora 6 nu se exista...???? in rest, e ok, cam tot ce stiam..
si acum, stiri de ultima ora din lumea a treia... mi s-a terminat butelia (pt cine se intreaba, da, in majoritatea constantei gazul e ceva divin :)) )... si eram pe undeva pe la mijlocu' supei... noroc ca am super aragaz, si are si plita electrica.. sa vedem ce iese, si mai ales, in cat timp.
si confirmam si vestea cu hawaii, e super de super, am fost cow&chicken ca nu l-am luat de la inceput, am mai agitat-o si pe dandusa, cumpara-l, cara-l, maaareee dobitoaca (eu, nu dana, evident!!!).
pt cine intreaba.. vremea la mare o sa fie super! fac si eu ca ralumat, cum vreti sa fie?? :)) ploua? n-are nika, bagam husa de ploaie.. admiram stropii, deschidem larg narile si inspiram, ce poate sa miroasa mai frumos decat marea pe ploaie???.. deci.. veniti!! invitatia e generala, dar cu trimitere directa catre stie ei unii cine... da, da, nu mai da cu mana, stiu ca bazaie musca pe la scafarlie :))))

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

ne arati o poza daca ai timp? cu carutul nou. Ca ma bate-un gand!

quote:
Originally posted by a_deju

si daca masa de la ora 6 nu se exista...???? in rest, e ok, cam tot ce stiam..
si acum, stiri de ultima ora din lumea a treia... mi s-a terminat butelia (pt cine se intreaba, da, in majoritatea constantei gazul e ceva divin :)) )... si eram pe undeva pe la mijlocu' supei... noroc ca am super aragaz, si are si plita electrica.. sa vedem ce iese, si mai ales, in cat timp.
si confirmam si vestea cu hawaii, e super de super, am fost cow&chicken ca nu l-am luat de la inceput, am mai agitat-o si pe dandusa, cumpara-l, cara-l, maaareee dobitoaca (eu, nu dana, evident!!!).
pt cine intreaba.. vremea la mare o sa fie super! fac si eu ca ralumat, cum vreti sa fie?? :)) ploua? n-are nika, bagam husa de ploaie.. admiram stropii, deschidem larg narile si inspiram, ce poate sa miroasa mai frumos decat marea pe ploaie???.. deci.. veniti!! invitatia e generala, dar cu trimitere directa catre stie ei unii cine... da, da, nu mai da cu mana, stiu ca bazaie musca pe la scafarlie :))))

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kikineata

Inca una si ma duc...
Pana la ce varsta sterilizati biberoane, lingurite, castronase alte cele? O mamica in parc a vazut comoara ei cum lingea o sticla...si ff necajita ea a zis ca inca mai sterilizeaza si fata are un an dar ea mereu linge ba sticla (jucaria ei preferata) ba pantofii sau rotile carutului

jur in fata marii adunari generale ca n-am sterilizat ever castronas, lingurita.. iar cu bibe si tetina, am lasat-o moale de vreo luna (adica de cand am inceput si diversificarea cu castronas si lingurita doar spalate cu mare grija). singura chestie la care tin este ca uscatorul de vase sa fie curat in permanenta, si atunci cand pun la uscat de-ale motanului, sa nu fie si altele pe-acolo. e un fel de frectie, dar..macar atat.

dom'le, mare inventie si plita asta... fierbe supa la greu :) deci, o sa si mancam.. ura!

Mergi la inceput

kikineata, intra pe site la chicco punct ro, pe butonul 6+, la carucioare.. este chicco ct 0.5 hawaii. exista acelasi model si pe un galben-mustar, o sa-l vezi acolo. iar din selgros, de unde am si cumparat (ca eu duc un razboi tacit de sabotare a magazinului chicco din oras, pe motive de vanzatoare retardate..), era si un model f fain, pe bleu cu putin rosu-grena, frumusel rau, dar... unul din manere era bulit. oricum, hawaii e iubirea mea :)
aaa, v-am zis ca incape beton in port-bagaj, si chiar ramane si niste loc de-o sacosa cu targuieli??? hi hi...

Mergi la inceput