Piticodromul de sept-oct 2005 (180)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Cristina, nasol atunci sa inteleg! Dar pot sa visez ca peste 2 ani se vor adormi unul pe altul? Dar la gradi cum adoarme Anca!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Buna fetelor,

N-am mai intrat pe DC pentru ca a venit mama mea in vizita si am avut destule de facut.
Pe cat de usor vorbesc copiii vostri, asa adoarme Petrut. Oricine il poate culca, n-are preferinte. Il intrebam daca vrea la nani, el face semnul de nani, te ia de mana si te duce la locul unde stie ca e suzeta, asteapta sa i-o speli, se intoarce catre ceilalti si face bye-bye, te trage de mana catre camera lui , stinge singur lumina si asteapta sa-l pui in patut. Inchid usa la camera si ne vedem dimineata.
Si revenind la subiectul care ma doare, a inceput de cateva saptamani sa vorbeasca in cuvinte intregi (capac, gaura, chei, gol, sus, apa, asha, tada=lumina) pe care le fredoneaza 2-3 zile si apoi... nimic. Face 2 zile pauza, iar zice alte cuvinte noi, iar nu le mai zice. In momentul asta are 2 cuvinte, nu pun la socoteala cuvantul "girafa" pe care l-a zis azi cand se uita la un film despre animale. Eu, sotul si mama am crezut ca nu auzim bine, dar nu cred ca toti 3 ne-am inselat.
In schimb stie semne, imi face propozitii cu ele si imi poate "spune" ce doreste.
Diplodocus multa sanatate sotului tau !
Valen nastere usoara

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by jadi

Gina, de unde stii ca e fata? Eu zic ca e baiat .

Pai, de unde truda sa stiu?!Doar ma gandesc la faptul ca, asa ar putea fi!Cam greu la noi cu baietii...
Nu mai stiu exact, la cate saptamani de sarcina se poate vedea cu precizie sexul?!
Inainte de a ne apuca de fapte mari, ne-am rugat pentru un baietel insa, intruna din zile pe cand eram in timpul "pregatirilor"sotul, s-a rugat ca Dumnezeu, sa ne daruiasca ce-o vrea El.Sanatos/a sa fie.Asa dar, nu se stie!!!
Mi-ar surade ideea de a avea inca o fata insa in adancul inimii totusi,as vrea sa fie un baietel de data aceasta si doresc tare mult sa, ai dreptate!

Poze & My Baby Development!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

he, he, tot despre dormit.

La cresa copiii se asaza cumintei fiecare in patutul lui si educatoarea le citeste cate o poveste.
Are zile in care si la cresa se joaca cu vecinii de pat, coboara, se duce sa ia jucarii, educatoarea o pune in pat si tot asa.
In general, si acasa Anca adoarme mult mai greu la pranz decat seara. Au crescut piticii !!

Acum eu sunt obosita, si orice lucru simplu mi se pare mai complicat. Asa si cu culcatul seara, domnisoara adoarme repede, dar eu ,ma plang totusi.
Isi ia laptele, pernuta si o legan 5 minute pana adoarme. Asa adoarme cel mai rapid, dar fara sa fie Victor in camera. Daca e si Victor, incep chiote 'Ata' , 'Tor'(Victor), la care el raspunde normal.

Cu Victor mai povestesc un pic despre diverse chestii care il apasa, dupa care ii spun ca ma duc sa ma spal si el adoarme singur in camera lui pana dimineata.

Voi cu ce va mai laudati ?

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
www.computerbild.ro" target="_blank">Revista lui tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
slaba miscare pe subiectul nostru, euam inceput sa citesc zilnik la mamici de iulie august sa vad ce mai face lumea.

Diana nu mai povesti de somn ca mor aici, al meu nu vrea si pace sa dorma o nopate, macar odata sa vad si eu ca poate, azinoapte pana la 2 s-a trezit de vreo 2 ori si de la 2 la 4.30 s-a frikinit, a bocit, s-a foit, dupa care a desfakut tasu o canapea in sufragerie si a dormit cu el pana la 6.
Cat despre vorbit ce as mai zic, sa stii ca vladi tot nu zice nimik decat in chineza, a, a zis de vreo doua ori "ieshe" asta insemnand cirese, da atat.

Vad ca se vorbeste de fructe, ei avem si noi un capitol la care stam bine, cere fructe, papa :mere, pere, piersici, cireshe cam toate fructele le papa, mai putin bananele.



Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Hi,hi,somnul este ok la noi,zic eu .La noi e simplu,ne asezam toti in pat si stingem becurile si copilul se foieste pana isi gaseste locul,apoi adoarme.Noi plecam sa ne terminam treburile de seara adica strans,spalat vase,ordinea si rutina zilnica.Apoi ne asezam langa prunc si ne trezim pe la 6 sa bem sticla de lapte.Mai doarme cate o ora sau doua maxim.La pranz la 12 il pun in pat cu o sticla mica de lapte si dupa ce o bea adoarme,fara figuri.Doar ca ziua doarme putin,vreo ora jumate maxim.
La noi problema cea mare e mancarea pe care o vrea numai cand are el chef....numai ce are el chef,mai mult rabda foame decat mananca.Adusul de afara e groaznic ca ar sta o zi si o noapte alaturi de cei mari,astia mici nu sunt interesanti pt noi.Mai nou agata toate gagicile de 16-18ani in parc,are un stil al lui.Le fileaza,le arunca mingea, si de aici incepe distractia.Acasa se plictiseste foarte repede si nu ma lasa sa fac nimik./Daca vreau sa fac mancare si il iau la bucatarie,atunci vrea in balcon.daca aspir se urca pe mine ,ma calca,vrea aspiratorul sa aspire el.Nu se plictiseste de el,asa ca daca i-l dau stam o zi intreaga numai cu aspiratorul pornit.Spalatul pe dinti dureaza si o jumatate de ora,timp in care mai spala si chiuveta si bateria si mai baga si alte prostii in gura.
De vorbit....repeta tot ca un papagal si ne raspunde la intrebari.Mai noi are 4 tati,eu nu cunosc decat unul,are patru ochi si patru ani.Il cheama "iai"sau "buba'',sau "buca",depinde cat chef are sa raspunda la intrebari.De legat nu leaga,dar spune in aceeasi "propozitie"cate doua-trei cuvinte "tai lucu mani"-tati e la lucru si aduce bani."mai nani",atunci cand ii este somn.si multe altele de genul acesta.Ma enerveaza aruncatul pe jos si plansul fara motiv,faptul ca se enerveaza cand nu ii ies constructiile din cuburi sau lego dar ii dau ignore daca are nervi si se calmeaza.Mno cam atat ca ne-am laudat destul.
Pup Cristina,ne-am laudat ceva,nu?

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

de aici incolo alte poze noi cu noi
www.totsites.com/tot/iaris" target="_blank">paginuta lui Iaris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Marinela pai vezi si tu jumatatea plina a paharului....adika al meu nu doarme, nu vorbeste nik inteligibil, venitul de afara in casa e doar cu scandal, se tranteste si urla daca nu i se face pe plak .... poate doar cu mancatul stam mai bine , in rest ....

Mai fetelor nu vi se pare ca ma plang cam mult de copilul meu?? deja imi fak idei, ori copilul meu nu e asa cum ar trebui ( ma gandesc sa nu aiba ceva , vreo boala ...) ori eu sunt o mama care nu stie sa se okupe de el, de educatie , ca eu pe aici numai ma plang in ultima vreme de cat de tare ma dispera copilu .....sau ar trebui sa ma duk mai repede la munca ca m-am tampit acasa de aproape 2 ani

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

pentru postarea de mai sus ma declar depresiva, am stat si m-am gandit de ce nu vad chiar eu partea plina a paharului?
asa ca declar: copilul meu nu doarme pentru ca e un DESTEPT, nu se zice ca omul destept are nevoie deputin somn? era si un proverb" un destept doarme in 2 ore cat doarme un prost in 8", concluzia e ca eu si tasu suntem doi prosti ca avem nevoie de somn mult,nu vorbeste inca pentru ca e un PREFECTIONIST, vrea sa vorbeasca direct in propozitii si corect, urla si se tranteste cu fundul de pamant inseamna ca are PERSONALITATE , ce mai, copilul meu e perfect, e al meu si il iubesc, imi e drag de mor chiar daca uneori carcotesc e din cauza oboselii si a pliktiselii, e clar ca trebuie sa ma intorc la munca ca statul acasa nu imi face bine

ps: asta fuse din ciclul "aberatii cand copilul e la plimbare cu soacara si mama bantuie forumul"

Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Vrea cineva o fetita de 1.7 ani, blonda, cu bucle si ochi albastri?
Nu mananca bine, nu doarme mai deloc, nu vorbeste, nu face la oala. In schimb urla, se tranteste, se alinta, trage matza de coada (la propriu) si ne scoate peri albi in unele nopti...Eu as da-o, o vrea cineva?

Azi noapte imi venea sa o scot pe strada! S-a culcat la 11 si s-a sculat la 3 fara un sfert. Ma-sa mai desteapta, s-a uitat la un film pana la 1.30 si s-a sculat cand a vrut fata, adica la 3 fara un sfert. Toate incercarile desteptei de ma-sa si ale inteligentului de taica-su combinate cu intelepciunea matusicii emigrante care a ales sa vina in tara si sa doarma cu fata vreo 3 saptamani, nu au dat roade si fata nu s-a mai culcat deloc. La ora 6, ma-sa in exces de zel (si in loc sa bata fata, asa cum isi dorea din tot sufletul), cocea paine si briose, iar copilul se uita senin cum ploua afara, alerga in toata casa si tipa de fericire (ca e noapte si ea da party). La ora 9 a venit bona si in 2 minute copilul a adormit, iar ma-sa cu cafeaua in vena, cu ochii injectati si cu pasii impleticiti s-a dus la serviciu cu masina ca sa faca chipurile treaba. Perne nu a avut, pat nu a avut, oasele o dor asa ca acum mai striga o data:

Vrea cineva un copil de 1,7 ani, fetita? Nebuna rau? Ca eu o DAU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Kidule o iau eu....eu prima...eu prima tinand cont ca am copil cuminte, cred ca ii fac fata 3 zile

Mister Luca este cuminte, semi-papacios, doarme toata noaptea dar pana adoarme te imbolnavesti de scolioza (ei bine, da, si acum adoarme numai in brate ), nu vorbeste, in schimb exceleaza in limbajul primatelor gen u-u, a-a



Mergi la inceput