Stelute de ianuarie februarie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

ADELA, ma bucur ca a functionat trucul si la tine! La noi a trecut perioada aia in care manca putin si trebuia sa-l pacalesc, dar cand mascam sticlutza manca tot! Asta poate ca se cheama "diversificarea culorii laptelui".

Nici eu n-am vrut sa schimb laptele, asa ca am cautat trucuri.

CRISHTINUTZA, m-ai pus si pe mine pe jar cu paralizia asta cerebrala. Eu stau uneori si ma intreb daca David trebuie sa se comporte ca un baietel de cinci luni sau ca unul de trei luni si jumatate? Diversi doctori mi-au dat raspunsuri diferite. Unii mi-au spus ca la cinci luni are cinci luni si gata, altii mi-au spus ca in primul rand a trebuit sa recupereze prematuritatea. Ideea e ca din unele puncte de vedere il vad la o varsta, din altele la alta. Ieri v-am spus ca face un fel de pod, ridica bazinul si se propteste in umeri si picioruse. Acum a inceput sa se si rasuceasca, daca are in ce sa-si propteasca piciorusul se rostogoleste, dar pe burta nu-i place inca. Ii place sa fac exercitii cu el, mai gafaie, mai rade...

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Bey, am moshmondit un nou capitol, dar inca nu e plina pagina, mai e loc de cateva panseuri. Ma duc sa spal biberoanele si sa dau de mancare la dulai, daca e cazul faceti voi linkul!

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by Albinutzza

Am pus un mik filmuletz cu bondaricii mei, e scurt, dar...

www.dropshots.com/day.php?userid=96767&cdate=20070524&ctime=052707 br / " target="_blank">Cum se joaca bondaricii mei

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

sunt supeeeeeeeeeeeeeeeeeeerbbiiiiiii

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

AVEEEEEM UN DINTISOOOOOOOOR!!!!!!!!!!!! Stanga jos. A iesit deja nitel prin gingie. Iupiiiii! (La ce m-oi bucura asa ca ne asteapta zile grele). In cinstea evenimentului, ma drojdesc cu un pahar de vin rosu ... .

Cristhinuta, te rog stai cuminte, nu iti mai face ganduri negre.

Marina mama, ei bine, nu scrie nimic pe prospect.

Anis, inteleg ce zici. Si eu 7 ani am alergat pe la doctori si acum iau pilule. Dar oricum, te felicit pt cat esti de calma cu fetele avand in vedere ca si tu ai asteptat mult un ingeras. Io nu ma calific la faza asta, cum bine stiti.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

romaria,la mine a aparut doar aia cu fructele.nu avea poze urmatoare. mai sunt? ma duc sa le vad!
maaaaama,acum le vad!! dar stii unde ? in ALL PHOTOS .unde ai dat tu,apare doar una.vezi ca si fetele cred ca au vazut doar una.

aici sunt toate.
vaai,dar sunt superbe !!!! toate !!!!!!!!!!!
doamne,cat de frumoas ae !! cum ii sta cu aia roz pe cap! si cu diadema!sunt super reusite pozele,si Rihanna e o frumusete rara! mai,dar cum sta ea asa pe burta si cu mainile incrucisate !!!!???????? e de belea !!!!!!!
si cu ochelarii pe cap !!!doamne ,ce ingeras ai !!!
haha si are si unbody pe care scrie YO QUIERO A MI PAPÁ !!

feteloooor,mai sunt poze cu Rihanna (romaria ) AICI

anis
nici eu nu am sa dau dulciuri macar cand e mica . edsi ma ameninta prietenii ca sunt absurda si ca lasa ca ii vor da ei pe furis!
cariile,din pacate,nu se fac doar din dulciuri,ca asa ar fi simplu,am scapa !
cunosc copii care nu au mancat dulciuri,si nici nu au schimbat dintii si sunt plini de carii!
nepoata mea la fel,sa nu vada dulciurile,nu ii plac,imi amintesc ca ea la 6 ani spunea ca dulciurile nu sunt bune pt dinti si refuza singura chiar daca ii dadeau.si a avut carii.
de vina e o bacterie nenorocita.spuneau astia ca or sa inventezxe un vaccin si pt asta...cand??

ovulatie ai si acum,chiar daac nu ai ciclu.asa ca poate sa fie asta.
poti ramane,deasemenea ,gravida oricand.
daca-ti doresti,da-i inainte,daca-ti e indiferent,da-i inainte daca nu iti doresti ,atunci :prezervativul !

lasa-ma ca am citit la linkul ala..nu ma mai apuc la discutii,dar scria acolo o mamica de capsune la 2 luni !!
si in linkul "oficial" sfatul e sa punem sare in mancare ! nu stiu cumpot publica asa ceva.
mai bine tac,ca e un subiect la care am zis ca fiecare face ce vrea,si daca ii aud ca fumeaza in gura copilului nu ma mai bag.
fiecare face ce vrea ,cine vrea ,in ziua de azi se informeaza si singur !

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Daca nu face nimeni capitol nou,ma bag eu.In cinstea dintzisorului lui Lucas

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

dana, e capitol facut.
Uite aici.
Acest capitol este inchis.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Am vazut ca n-a zis nimeni nimic,m-am bagat iar peste tine.Noroc ca n-am facut si eu unul.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

aelita noi suntem pe aceeasi lungime de unda si te inteleg.
Asa ca idee, Ingrid are 1an si 10l, nu a mancat niciodata o ciocolata, am invatat-o s aprefre fructele..daca are un fruct si ceva dulciuri , ea ia fructe.Nu a mancat decat de vreo 3 ori pufuleti, sare a mancat prima data, dupa un an..putina sare in mancare..de spalat pe dinti o spal de la 5 luni.nu mananca prajit nimik, doar ulei de masline..nici un fel de suc din comert, doar naturale. Si multe.Nu e o fita..atata timp cat pot sa ii controlez mesele, de ce s ai-au in parc biscuiti si nu o canita cu cirese de ex.Deci poti sa iei cum ia toata lumea, dar poti luat lucruri sanatoase.
Chiar La Ingrid mergeam in parc cu morcovul crud..ea rodea morcov, ceilalti pufuleti,,sau cine stie ce minuni.
Dupa cand nu am sa mai pot sa o controlez o sa manance ia si destule chimicale...dar am o sansa ca prin startul cu alimentatia sa aleaga si ea lucruri sanatoase..si sa se faca ca o educatie a alimentatiei..cel putin asa sper.

Sa nu dati cu rosii eu va spun cum fac si am facut..ca e mai bien sau nu..pentru mine asa e bine.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Daconst, Marinar, Rali, Catalina,Cristiana, va multumesc mult fetelor pentru ca ma intelegeti si pentru incurajari... o sa merg luni la dr. si sper sa ma linistesc. E tare greu sa nu iti faci ganduri negre, mai ales cand internetul asta e o sursa incomensurabila de "doar" si "poate".

Catalina , Daconst, primul dintisor, nu pot sa cred!! Uite cum trece vremea, cum credem ca am incheiat o etapa, apare alta - si mai si!

Dar fetelor care alaptati, cum e sa alaptezi cand are bb dinti?
Ca si eu m-am pregatit, asa teoretic, de o posibila aparitie... am luat la indicatia pediatrei un gel de dinti - Kamistad. O sa vedem daca e bun, cand o fi cazul.

Cristiana, pai, eu una cred ca trebuie sa tii cont si de faptul ca are de recuperat acea perioada, eu asa cred... adica l-as considera un copil de 5 luni, cate are... dar nu m-as speria daca unele lucruri inca nu le face ca un copil de 5 luni, inseamna ca mai are de recuperat. Interesant ar fi cam in cat timp estimeaza doctorii ca se egalizeaza lucrurile?!

Megbeng, sar'na mult pentru explicatii... asa m-am lamurit si eu la ce doctor sa merg...

Cat despre anticonceptionale.... sa stiti ca mie doctora mi-a recomandat sa nu folosesc pilule cat alaptez, chiar daca sunt doar cu progesteron. A spus ca e mai bine asa, mai ales ca am o fetita. Asa s-a exprimat. Si eu m-am conformat.

Daconst, ca vorbesti de inot, si noi am avut in intentie sa facem lectii din acelea speciale, cat e mic mic si inca are reflexul din burtica sa inoate si isi inchide singur caile respiratorii asa incat nu intra apa... stii cumva, la ce varsta isi pierde reflexul asta? Ca poate nu am pierdut inca trenul...

Cat despre durerile de care vorbesti, si eu simt cateodata o jena acolo , dar este exact unde a fost o mica cusatura (eu nu am avut epiziotomie), si probabil ca in anumite pozitii se intinde muschiul chiar in zona aia... si ma jeneaza. Poate totusi ar trebui sa mergi la un medic... de ce nu?

Mirandolina, multumesc de raspuns, asa este... si da, inteleg ce inseamna suferinta intrauterina... dar de obicei se refera la o infectie, ceva dobandit atunci... ori eu nu am avut parte de nimic pe toata perioada sarcinii... singurul lucru a fost o raceala f. usoara cand deja eram in luna a 8-a cred?! De-aia ma intrebam ce putea sa fie...

Mihacarm, chiar sunt curioasa. Te astept cu raspunsul. Dar bineinteles ca iti doresc sa fie totul bine!

Am fugit ca s-a trezit domnisoara.

,
Cristina

Mergi la inceput