Stelute de ianuarie februarie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Cristinutza- hai mai fii calma... o sa fie bine..cand se trezeste Vlad...o sa verific si eu....(dr. noastra nici macar nu a verificat lucrul asta la controlul de 3 luni...)

Daconst- felicitari...ai acum un razacios cu falci si dintisor ...si tandru pe deasupra

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

dana felicitari pt dintzishor!

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Ce toanta sunt...am uitat esentialul... felicitari Lucas pentru dintisor! La cat mai multi si cu cat mai putin dureri!

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Naseara fetele, hop tzop si io dupe un mare dus si cremuire ca imi dadu verde fimeo. Banuiesc ca nu ma mai suporta nici el neepilata si necremuita. :) Acu, fresha, sa vaz ce mai faceti.

Lili, si Cornel a primit mail-ul cu centrala. El nu l-a crezut. Ia sa bag un ochi la hotnews. Chestia e ... Liuda are dreptate mai, dau astia la stiri ca au dat pompierii o matza jos din copac si nu dau asta? Nu as prea crede. Cine ce interes sa aiba?

AnaAlx, mie mi-a spus mai demult asistenta sa ii dau cu glicerina cu nistatin.

Nadia, DOAMNE AJUTA!!!!!!!!!! Ne vom ruga pt Lidia.

Adela, te rog mult, nu o lua pe urma mea. Uite, mai bine ia-o pe urma Danei care la baiet cu temperatura l-a dus la bazin, adica asa ca si cum n-ar fi avut nimic. Fi puternica.
Da, laptele se schimba treptat. Daca pui sa zicem in mod normal 5 masuri la un bibe, incepi sa pui 4 din alea vechi si una din aia noua, a doua zi 3 si 2 si tot asa. Si ii urmaresti kk si reactiile in general.

Mai Messa, ce e mai pe capul tau de muncesti ca un salahor de atatea zile? Ca ne e dor de tine.

Anis, sa stii ca si eu am avut asa ceva, cam cu cu vreo 3 sapt inainte de urati. I-am zis Marinei si ea a venit cu o ipoteza f interesanta ca poate ovulez. Cum mie asa ceva nu mi s-a intamplat niciodata spontan, fara tratament, habar n-am cum e. Mi-a trecut in vreo 3,4 zile. Acum vad ca am ciclu lunar, regulat deci se prea poate sa fi fost ovulatie.
Dar daca te doare tare ... mergi la medic.

Apropos de pb din astea: la cat timp dupa ce incepi anticonceptionalele incep sa aiba efect? Eu am inceput Logest.

Laura, nu suntem mama la terasa. Am ajuns si noi pe la 5.

Crishtinuta, da-te dupe net!!!! Lasa-l in pace ca numai rau face cateodata. Mama mea mi-a zis ca unul dintre fratii mei pe la 7 luni, cand il tinea ea asa ca si cum ar fi fost in picioare tinea una dintre labe intoarse catre inauntru si nu o punea in pamant ca lumea. Doctorul i-a spus ca atunci cand va merge singur se va indrepta si asa a fost.
Stai linistita, eu zic ca daca era ceva neurologic sau cerebral vedeai mai multe semne.
Oricum, verific si io la Matei si iti spun cum le tine. Are dreptate Meg, iti spunea la nastere. Hai stai cuminte!

Gata fetele, ne pregatim si noi de baie. Pupici si nopti usoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

catalina pai nu scrie fata pe prospect in cat timp ai liber la...?

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Aha..Catalina..am inteles.Asa chef n-am de urati..mai ales ca data trecuta la al 3-lea ciclu a iesit bebe ..daca puteti sa va imaginati..eu am facut FIv sa am copil..pe urma al doilea apare ca o frumoasa si dorita surpriza si acum sunt in postura sa ma protejez..mama mia..eu care alergam la dr sa iasa...ciudata e viata asta.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

acum am ajuns si noi acasa
am pus o soseata neagra pe sticla si mi-a baut tot laptele acum nu stiu daca a facut-o de foame ( ca nu mancase de 4 ore decat 80 de ml )sau i-a placut noua culoare de la sticluta
ne pregatim de baita si sunt curioasa cum reactioneaza la papa
nu stiu de ce dar parca nu i-as schimba laptele
ea e super vesela rade toata ziua doar ca urla cand trebuie sa mance

va multumesc mult de raspunsuri va pup sui chiar va iubesc pe toate nu stiu ce m-as face fara voi

anis o fi ovulatia cum alptezi apare acum adica mai tarziu daca vin si rusii sigur a fost asta ; prt scurgere fa o lama undeva daca e mai suspecta sa fi sigura ca nu e nimic

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

adela poate ma uita si vin uratii mai incolo..si eu cred ca e vb de ovulatie si o sa para rusii dupa..cine stie cand..sper ca mai incolo, mai ales ca alaptez exclusiv.

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

dana felicitari pentru dintisor dar nu aveai nici ceai ptr bebe ? sau nu-i dai ?

oare pot sa-i dau la alexia mango ?

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

adela din experienta proprie fereste-te de fructele exotice, dau alergii, gen kiwi,mango,papaya etc cat si capsuni ,cirese

*** AniS ***

Mergi la inceput