Stelute de ianuarie februarie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

daconst, nu mai tin minte..inainte sa ii iasa dintisorul a fost gingia rosie, inflamata?

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Cristiana, ti-a zis cumva medicul care ar putea fi cauza???
Stiu ca puiul tau s-a nascut putin mai devreme, dar al meu s-a nascut la termen.....
Ce fel de gimnastica faci, cam ce exercitii, le faci si acasa?
Cat o sa dureze in medie remedierea?

Megbeng... oare ce fel de suferinta fetala ?? Ca nu pricep... s-a speriat cand s-a nascut, sau ce?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Daconst, felicitari de dintisor.Showul scade in intesitate cand a spart gingia dintele.

La noi e scandal rau de tot, trebuie sa sparga al doilea, vad punctul alb, inca nu e varf de ac, dar nu mai dureaza mult.

Eu folosesc CAmillia si TEETHTHING (E AMERICAN) sunt singurele produse care au efect vizibil..ca in rest am probat de toate...

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Megbeng, Cristiana... dar eu sunt ingrozita de ce citesc pe internet de acest hipertonus muscular... se mai numeste si Celebral Palsy si poate fi asa grav????
Care e traducerea in romana a termenului Celebral Palsy, stii cumva Meg?? ca mie imi iese "paralizie cerebrala"!!!!

Vai de mine, deja am tensiunea triplata...

Pls. raspundeti-mi si mie repede...

Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura ionescu spune:

suntem si noi pe aici. auzi meg?! numai noi am venit acasa?! marina, catalina si adina sunt tot la terasa oare?!?!?

Laura si Eva
11.ian.2007
poze cu Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

mai incerc inca o data..prin ce parcuri bantuiti??
Maine ma vad cu maryella la parcul circului, cine mai vine????

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

sunt pe fuga, dar da, paralizie cerebrala setraduce..tre sa fug dar mai revin..oricum, daca era grav ti se spunea de la nastere..daca singurul semn e ca pune varful piciorelor pe un plan , nu poate fi prea grav!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

stiam ca pt dintisori fetele au incercat calgel si dentinox.

laura am ajuns mai de mult acasica, daca vezi am si postat inaintea ta.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Anis am inteles ca tu te plimbi si prin Herastrau!??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Dana, durerea scade in intensitate acum. Ptr dureri de dinti: Calgel, Dentinox si gelul gingival de la delabarre.

Lore, parca tu ziceai ca vezi dintii in gingie si nu stii daca ii ies sau nu. Unde ii vezi? Intre gingie si buza sau deasupra gingiei pe unde ar trebui sa iasa? Daca ii vezi deasupra inseamna ca ii ies. La Anelin am vazut dintr-o forma dintilor deasupra pe gingie. Nu era rosu, era doar forma dintilor albita.

Nadia. o sa ne gandim la voi.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput