Stelute de ianuarie februarie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 27
Daconst spune:
Cristhinutza,chiar ca m-ai bagat in ceata acum.Eu stiam ca la talus valg(sau cum se cheama cind e bb cu piciorul putin in interior de la pozitia din burtica) calca mai pe varfuri,dar se repara prin masaj.Asta cu neuro ma pune pe ginduri.Astept si eu raspunsul lui Meg,poate ne-o lumina.
Messo,nu te dezminti de porecla.
Alinuk si fetele care au nascut natural si s-au apucat de aerobic,voi simtiti ceva dureri la pasa cind faceti antrenament mai intens?Ca eu tot simt ceva apasari dupa step sau tae-bo.Ce sa fie oare?E normal?
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
anis spune:
Va intreb si eu ceva mai intim.
De cateva zile ma doare mai mult prin partea ovarelor sau centrul burtii.Am si din cand in cand scurgeri ca albusul de ou, ca la ovulatie.Imi vin uratii ,se strange uterul , am altceva ??
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
megbeng spune:
na, vad ca a lamurit si messa intre timp problema cu gura/gaura, scuze, nu am citit tot cand am postat.![]()
nadiuta, o sa ne ruam si noi pentru puiuta ta, sa treaca cu bine peste operatie, si tie multa, multa putere!! 
crishtinutza, e bine sa mergi la un neuropediatru, chiar daca nu e ceva grav, mai bine sa fii sigura..cat despre intorsul bebelusilor..al meu mai intai s-a intors pe o parte...vreo saptamana, asa..apoi pe burtica..eu de cand l-am vazut ca se intoarce pe o parte il tot trageam de tot pe burtica, sa prinda miscarea 
vroiam sa va mai intreb de..contraceptie..ce metode folositi? noi am folosit inainte cu mare succes calendarul, da acum ca alaptez si nu am inca menstruatii..am ales megestron, un contraceptiv doar cu progesteron..o injectie (in fund) la 3 luni..mai merge cineva pe varianta asta?
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

megbeng spune:
of, daca nu am citit tot, asa imi trebuie, sa postez o suta de raspunsuri
..de ce la neurolog pediatru? pentru ca ceea ce suspecteaza pediatra (o hipertonmie musculara) poate sa fie o problema ce pleaca de la creier, adica bebe sa fi avut o mica suferinta in burtica sau la nastere..si centrii nervosi care controleaza tonusul muscular sa fi avut de suferit..chiar daca e asa, se rezolva cu masaj/gimnasitca de recuperare

Messa spune:
meg, traiasca prezervativele, desi dau pe ele mai mult ca pe pampershi! 
anis, probabil ca e fix ovulatie. Vezi si tu daca vin rushii peste 2-3 saptamani ![]()
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
ylilimic spune:

Doamne, ce m-o fi mancat sa ma bag io cu explicatiile! sunt aici o Googleasa, un doctor, fete mai citite ca mine indreptatite sa isi dea cu parerea
m-am si amuzat cat de promnpte sunt explicatiile, va multumesc mult! Eu asa de profunda nu pot fi azi, vreau doar nani, si nu m-am gandit la stomatologie, ca greaca/latina nici atat nu-mi sunt cunoscute. Din pacate copii se straduiesc sa ma enerveze, mai ales ca Matei nu a dormit la pranz, iar bb a refuzat piureul de legume (ieri a mancat cartof, morcov, dovlecel, porumb) si scaunul a fost mai adunat.
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
marinar spune:
nadia sa dea DD sa fie totul bine si minunea ta sa se refaca repede. sa fii curajoasa mamico!
cristinutza sa cresteti mari! nu stiu nimic nici de treaba cu muschii si nici de vaccinul ala daca te edifici sa ne spui si noua. emmi s-a intors mai intai pe o parte. a incercat toata ziua si deja a doua zi a reusit toata miscarea dar fara sa scoata manutza de sub ea. a treia zi a invatat si faza cu manutza si de atunci...numai pe burta ar sta.
albinutza ce dragoste mare ai tu acolo...
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
cristiana70 spune:
quote:
Originally posted by megbeng
of, daca nu am citit tot, asa imi trebuie, sa postez o suta de raspunsuri..de ce la neurolog pediatru? pentru ca ceea ce suspecteaza pediatra (o hipertonmie musculara) poate sa fie o problema ce pleaca de la creier, adica bebe sa fi avut o mica suferinta in burtica sau la nastere..si centrii nervosi care controleaza tonusul muscular sa fi avut de suferit..chiar daca e asa, se rezolva cu masaj/gimnasitca de recuperare
CRISHTINUTZA, cam de asta umblam si noi la masaj si gimnastica. MEG, ne punem bine cu tine, cam asta e specializarea care ti-ai ales-o, daca bine tin minte?
cristina mamica de
David (21.12.2006)
megbeng spune:
criastiana,eu am ales geriatrie..am vrut neurologie pediatrica dar...s-a desfiintat specialitatea asta din 2006.
mai, mie imi urla copilul de o ora..am exclus cam tot ce se pputea..daca o fi de la dinti...ziceti-mi si mie cum se cheama gelurile alea de dat pe gingii, sa am si eu in casa!

Daconst spune:
Am intrat sa va anunt ca avem un dintisor!!!!!

Am dat cu mana pe gingie si deja a spart se vede putin varful alb.
Katy,oare am scapat sau de acum incepe showul???
Meg,parca spuneau fetele de Calgel si mai era ceva cu D,dar n-am retinut.
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)