Stelute de ianuarie februarie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pako spune:

ELLA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Ok, cu stirea m-am lamurit! Multumesc pentru link-uri! Uite la ce sunt buni prietenii!

Cu stomatita ...jur ca nu m-am lovit de ea pana acum, asa ca bine ca m-ati luminat ca muream proasta De ce dracu se mai cheama stomatita, daca are legatura doar cu cavitatea bucala?! Ma depaseste, dar eu asa am inteles din explicatiile tipei cu copilul bolnav. Va dati seama ce o sti biata mama ca are copilul; vai steaua noastra cu medicii astia, cu explicatiile lor si cu naivitatea noastra!

cristiana - ia fa matale o discutie cu diriginta(tele) postei unde esti arondata, si inveseleste-l putin pe dl postas. Eu can dm-am mutat aici am avut probleme, servea alocatia cu 10 zile mai devreme la vecina , cica avea o pb financiara (nunti) in fiecare luna . I-am linistit usor, cu burta la gura si Matei in carut i-am zis ca din nefericire ar trebui sa ma mai vada 2 ani, asa ca sa faca bine sa mi-o aduca in timp util.

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

PAKO

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LILISOR, pai stomatologia ce are cu cavitatea bucala?

N-am ce discuta cu dirigintele postei de care apartinem, ca factorii tin de posta de la gara, nu de cea de cartier. Oricum, de luna viitoare banutii vor intra pe card, asa ca domnul postas poate sa uite de spaga de la numarul meu de casa. Mi-e ciuda doar ca pensionarii, cei care se plang mai mult de venituri mici, intretin sistemul asta.

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Bai v-am tot citit pe bucati si am uitat ce vroiam sa scriu.

Nadiuta,ma gindesc la voi si sa dea DD sa scapati cu bine!

Pako si eu m-am gindit la faza cu congelatul borcanelelor,dar nu stiu ce sa zic.Odata ce-s desfacute,cam tot aia e.Eu i-am dat si 3-4 zile dintr-unul,ca nu vazusem pe borcan. Dar n-a avut nimic.Am vazut ca borcanelele de la Nestle se pot tine 3 zile,deci nu stiu care-i faza.

Cristhinutza,oare nu la ortopedie trebuie cu piciorusul?Sau ce legatura sa aibe cu neuro?Poate n-am inteles eu bine.

Adela,sa nu aibe si ea reflux sau ceva la stomacel.

Eu am fost afara cu bb si in mintea mea am zis ca haleste peste 4 ore si n-am luat nimic cu mine.Sa nu va spun ca dupa 3 ore l-a apucat foamea si noi eram la vreo 2km de casa.Aoleu ce plinsete mi-a tras.A trebuit sa vin prin soare cu el in brate si sa imping caruciorul.M-a terminat pina l-am vazut cu burta plina.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Nadiutza, o sa ne gandim la voi si va tinem pumnii stransi stansi. Ai incredere ca o sa fie bine!!!! Tocmai imi spunea cineva astazi ca puii sunt puternici, ca se fac bine repede....

Marybell, multumesc pentru opinie. Cum sa ma supar, chiar asta imi doresc, sa aflu parerile voastre despre acest vaccin Rotarix.

Mirandolina, ai verificat si tu la bb cum sta cu piciorusele?
Hai va rog frumos, uitati-va si voi, cele cu bebei de 3 luni... cum stau cand ii tineti "in picioare"... cum au tendinta sa puna piciorul jos, doar cu varful degetului mare sau cu toata talpa????
Ca sunt tare ingrijorata..

Mai revin.
,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Rali,si mie mi se umple sufetul cind vad ca face un pas inainte.Si cind intinde mana spre jucarii si cind imi cuprinde obrajii cu manutele.Mai ca-mi dau lacrimile.
Cind mi-a prins capul cu palmutele,eu muream de incintare si el tragea sa ma bage in gurita.Am ras cu lacrimi,de el.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Daconst, asta am intrebat si eu pediatra... asa mi-a spus sa fac, sa merg la neurologie. Poate ma lamureste Megbeng de ce.

La ortoped am fost cand avea bb 2 luni, piciorusele sunt ok si punct de vedere al doctorului ortoped.

Si inca ceva... la fetele ai caror bebici se intorc deja de pe o parte pe cealalta.... cum au inceput? Direct de pe fata/spate sau invers.... sau s-au intors mai intai doar pe o parte????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

lilimicule, stoma in greaca inseamna gaura, cavitate sau ceva similar... de la gaura pana la gura n-o fi fost decat un pas si a derivat probabil in chestii care se refera la gura (stomatologie, stomatita) si chestii care se refera la facut gauri (diversele proceduri chirurgicale numite "-stomii"). Nush, pot sa intreb un prieten care e traducator de greaca, poate ne lumineaza

adela, treptat - adica masa 1: 3 Nan + 1 Humana; masa 2: 2 Nan + 2 Humana; masa 3: 1 Nan + 3 Humana; masa 4: 4 Humana, gataaaaa!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

quote:
Originally posted by ylilimic
[Cu stomatita ...jur ca nu m-am lovit de ea pana acum, asa ca bine ca m-ati luminat ca muream proasta De ce dracu se mai cheama stomatita, daca are legatura doar cu cavitatea bucala?! Ma depaseste, dar eu asa am inteles din explicatiile tipei cu copilul bolnav. Va dati seama ce o sti biata mama ca are copilul; vai steaua noastra cu medicii astia, cu explicatiile lor si cu naivitatea noastra!

stomatita vine de la stoma=gura (ei, acu nu stiu daca din greaca sau latina, dar din latina, cred..)

cu soacra..aveti drepatte, mai bine sa nu fiu rea...clar nu pun pe el hainute de astea care i-ar albastri/invesi pielea sau in care sa transpire..o sa ii spun simplu sa nu ii mai ia haine ca avem f multe..si mie imi cumpara intr-o vrme tot felul de prostioare, si ce ma deranja e ca o spunea cumva ccu satisfactie :"ti-am luat o bluza, e de proasta calitate, da poate o porti.."

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput