Stelute de ianuarie februarie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

messa cum ai schimbat tu laptele ? treptat cu inlocuitul unei masuri sau pe tot deodata ? si zici ca acu nu mai face mofturi ?

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

Salutare fetelor, am pierdut o zi a luda si nu am facut mai nimic.

NADIA, va tinem pumnii maine, nu cred sa fie cineva aici care sa va critice pentru decizia luata. Daca trei medici au spus asa, asta e. Ar fi fost mai trist daca trebuind operata, trei medici v-ar fi spus sa asteptati.

LILISOR, nu ma dau mare, dar stomatita e o inflamatie a mucoasei bucale, n-are nimic cu stomacul, din fericire. Adica ceva care e ruda tot cu afta.

ADELA, incearca si tu sa maschezi biberonul, cum am facut eu. Noi ne-am dus pana la strabunicul la tara, si cand ne-am intors era atat de obosit si infometat ca pana nu a tras o portie zdravana de plans isteric nu a mancat.

Eu ma frichinesc din cauza eternului kk, lui David ii e prea lene sa-l impinga afara, chit ca a facut de consistenta mai moale, caci si ieri, si azi i-am pus lactuloza in biberon. O sa ramanam insurati cu termometrul?

cristina mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

LILISOR, ti-a raspuns si MESSA, Googlessa!

MESSA, sa-ti traiasca puiuta Arianna, si tu sa te bucuri de ea!

La fel si pentru

Rares de CRISOTEXA
Rahela de CLEOPICIU
Mihnea de MARYELA
Letitia de TERBITZA

RALI, fac cinste ca ti-ai amintit de faza cu ciorapul, intre timp l-a furat cainele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

marinar, iza, dana va pup multumim pentru aprecierile facute dupa vizionarea filmuletzului cu Erik.

nadia maine o sa ma rog la Dzeu pentru voi, sa fii sigura ca voi fi cu gandul la voi. imi dau seama ce e in sufletul tau. iti doresc sa ai multa putere sa treceti cu bine de povestea asta si sa o vedem pe Ligiutza alergand in toata splendoarea ei.

megbeng si eu zic ca biata soacra, nu o fi ea rau intentionata cand vine la Matei cu lucrusoare de proasta calitate. gestul conteaza. strangele pe toate intr-o punguta si gasesti tu sa le dai cuiva fara sa stie ea. in alta ordine de idei, asa e cum spui tu...pacat de banishori aia pe care ii da, daca tot nu le folosesti. probabil ca daca ii spui cum vezi tu situatia, se va conforma si de data viitoare va veni cu ceva mai bun.
cu televizorul...sunt perfect de acord cu ceea ce ai spus. si noi incercam sa il ferim cat putem de tv. sper sa si reusim. pana la 2 ani e cale lunga

salina ai grija de tine, sa nu fie vorba de "un curent" ceva sa nu racesti.

loremunteanu si Erik suge in reprize foarte scurte, dupa care isi indeasa pumnishori in guritza. am pus si poze in album la un moment dat ca sa vedeti cum sta. mai rau e ca el nici nu a acceptat deloc suzeta oricat am incercat noi.

am votat-o pe Fifi in ambele poze. bineinteles ca am recuinoscut-o imediat. e copiutza a la Lady a mea. si pe ea o vezi in poza unde isi baga Erik pumnii in guritza

cristinutza imi dau si eu cu parerea in cazul tau, nu te supara pe mine dar eu mor pe pediatri astia care recomanda asa vaccinari la greu...eu cred ca nu e nevoie sa vaccinezi bebele in plus fata de grila obligatorie. eu personal nu o voi face, decat in extrema urgenta. stiu eu, de exemplu: trebuie sa ma duc in Afica (glumesc desigur) si acolo circula mai stiu eu ce boala si atunci accept sa il vaccinez in plus dar altfel...in nici un caz. te rog din suflet sa nu te superi pe mine. ti-am spus doar cum as face eu.

adela eu zuc ca poate nu sunt numai mofturi, poate o deranjeaza ceva totusi, gingia, gatuletzul, nu stiu...ceva. du-o sa o mai vada inca un doctor si poate e buna ideea sa ii schimbi si laptele.

lily nu stiu ce sa spun cu asa zisa explozia nucleara... unele stiri spun ca ba e in ucraina, altele in cecenia... si pe mine m-a facut sa ma gandesc o clipa fiindca imi aduc aminte ca atunci cand a fost prima data au incercat sa tina secret. de ce sa spuna acum daca intr-adevar s-a intamplat ceva acolo. sunt interese mari la mijloc si prea putin conteaza pentru ei sanatatea noastra. in acelasi timp ma gandesc ca in ziua de azi informatia circula cu o viteza uimitoare comparativ cu anii 80 si ceva cand s-a intamplat la cernobal, si daca ar fi fost ceva real ar fi anuntat peste tot. deocamdata in presa vad ca se infirma zvonul. sa speram ca nu s-a intamplat nimic. Doamne in ce lume traim mai fetelor cu frica continua de zi cu zi, pentru viata copiilor nostri.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Aaaa, si tot azi am aflat ca alocatia noastra pe aprilie plus trei luni restanta tot la posta trebe sa vina, doar de luna viitoare o vireaza pe card. Ma duc sa le asediez pe tantile de la posta, ca alea de la banca s-au saturat deja de mutra mea! Bine ca am sunat la Directia Muncii, ca boul de postas ciubucar iar nu-mi lasa bilet in cutie, sa-i cada spitzele de la bitzigla!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

Adela - e posibil sa manance in somn, eu am mai gasit o varianta... ca sant veterana in problema cu nemancattul.... ii pun o lingura de cereale in lapte.... si ii schimba gustul - devine mai acrut de la marul pe care il contine.... si papa. dar noi oricum ne-am revenit dupa ce am schimbat laptele.... de la Humana am trecut pe NAn - Messa a facut invers! Ei in acel moment am luat-o in coarne vreo 3 zile de la fie-mea care zbiera de foame si eu nu stiam ce vrea - ca uitaseram de o luna si ceva ce inseamna copil cu foame in gat! eu am trecut mai brusc de la una la alta - la o masa i-am pus 3 masuri de lapte vechi, si 2 de noi, apoi la urmatoarea - 3 noi si 2 vechi si la a 3 masa - numai nou! Nu a avut nimic... dar ai grija ca multi fac 2 zile colici la schimbare de lapte.... noi nu am avut din nastere colici... poate de asta suporta experimentele mele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Vazut si eu un Erik balacindu-se in maimutoaie...tare haios..

Dana, ochiul e f. bine de mult timp...nu i-am dat antibiotice, ceva usor pe nume nettacim...dar nu a fost o rezolvare.Pana la urma i-am pus laptic de la mine in ochisori...2 zile a fost ochiul umflat cu f. mult puroi, apoi a trecut:)...am scapat cu babisme.
Megbeng, la fel patim si noi cu soacra-mea...m-am tot gandit cum sa-i spun dar pana la urma am zis sa nu fiu rea...ea poate le ia cu drag, nu cu intentie rea...am zis sa n-o jignesc...solutia, ii multumesc si nu imbrac copilul cu ele asa poate s-o prinde ca hainutele ei nu sunt purtate.Imi tot lua lenjerii de pat, tricouri...i-am zis ca tot ce folosesc eu imi place sa mi le cumpar singura...de atunci nu mai mi-a luat .

Vin si eu cu o intrebare...o fi bine daca congelez mancarica din borcanelele hipp?...pe borcan scrie 2 zile valabilitate de la deschidere ...si eu daca nu reusesc sa-i dau in 2 zile tot borcanelu'? pot congela restul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Marybell- stiam eu ca am uitat... si eu l-am vazut pe Erik... e un dulce o "jucarie" intre jucarii. Iar cu vaccinurile sunt de aceeasi parere cu tine...

Albinutzza- scumpi bondareii tai...

Cristiana- astept sa ridici alocatia si dupa aceea iti cer o bere

Messa- spor la munci!

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Nadia, tinem pumnii pentru maine...mult noroc!!

Adela, noi am avut o perioada d'asta cu laptele cand nu mai papa bine...papa la jumate, adica in loc de 8ooml pe zi papa 350-400ml.La noi a inceput prima zi cu putina stare subfebrila, maraieli, somnolenta...apoi urmatoarele 5 fara apetit de papa...i-am schimbat laptele formula si nu prea s-au vazut schimbari.Nu am fost la dr. pt. ca el asa era f. activ si ranjit...ori o fi avut uin usor rosu in gat, ori a fost o fitza de-a lui.Eu in disperarea mea am uitat sa-i dau laptele nou treptat asa ca mi-a facut diariuta fapt ce m-a bucurat putin pt. ca noi facem kk mai taricel.

Ana, pt. afte...glicerina boraxata cu stamicin sau nistadin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

FETELOR, terminati cu CERNOBIL 2 asta.
Una era acum 21 de ani, cind intr-adevar se putea ascunde asa ceva, si cu totul altceva astazi, cind nici sa te pishi dupa un bosket nu mai poti, ca te vede vreun satelit. Google Earth va spune ceva? Greenpeace nu doarme! Asa cum se comenteaza si la articolul de pe hotnews, "lucrez in domeniul IT si aceste tipuri de e-mailuri eu le vad ca pe o alta metoda disperata de a aduna adrese de e-mail. Ati citit stirea cum trebuie? ati vazut ce scrie acolo: "a fost lansata miercuri pe internet, prin intermediul adreselor de e-mail si messenger" ... si sa fim seriosi, avand in vedere cum arata mesajul initial, iti dai seama cati disperati sunt pe pamantul asta care ar face imediat forward fara sa mai aiba grija sa stearga lantul de fw..."

Rali,
Nadia, sanatate muuuuuuuuuuuulta!
Crishtinutza, ma duc sa verific treaba cu piciorusele.
Shine, traiasca retelele de cartier!!!
Fug sa ii dau sa manince. Am adormit ca valiza in gara linga Maya la ultima masa, incaltata si iar n-am facut nimic prin casa...

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput