Stelute de ianuarie februarie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_Alx spune:

oau ce faza cu explozia nucleara..Dumenzeule sper sa nu fie adevarat!

fetelor vreau sa va intreb ceva : am descoperit la puiul meu chiar in varful limbutzei un fel de afta pe limba .Adica e o zona rosie ca si cum s-ar fi muscat de limba.Observasem ca suge mai prost de ieir si acum am zis sa ma uit un pic in gurita lui.
Ce sa aplic?cu ce sa dau? glicerina boraxata stiu ca e cand e limba incarcata ,insa pentru ce are el cu ce sa dau?

31 Ianuarie 2007+ Mimishoru'(3 ani )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Adela sa stii ca si noi am patit-o de cateva ori... Ii era mult prea foame si refuza si sanul si biberonul (eu ii dau san cam in proportie de 80%); plangea in hohote de se ineca... De fiecare data l-am luat in brate si ii dadeam suzi si pana nu se linistea si nu-i dadeam sa pape... In cele din urma manca...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Ana, Roni are un punctulet mai rosu pe limbuta, dar nu i-am dat cu nimic... Banuiesc ca s-a zgariat cu unghiutele... daca toata ziua sta cu mainile in gura... Eu astept sa-i treaca de la sine...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

adela - vezi sa nu fie vb de o afta, uneori astea pot aparea si mai jos pe tubul digestiv. Are o tipa un baietel diagnosticat cu "stomatita" - acum nu stiu cat de bun e diagnosticul si cum au aflat aia ce e in stomacel al copil...dar mai ai rabdare. La primii pasi gasesti bibe colorate in oranj si bleu, sau incearca in somn. Uneori merge.
oricum, bine ar fi sa o linistesti si apoi sa re-incerci, desi sunt convinsa ca ai facut asta deja.

lore - multumesc ca mi-ai atras atentia, nu observasem! Dar presupun ca nu era rau daca te intrebam ce mai faci, nu? Sunt in plin proces de votare

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Catalina, eu le-am primit, daca e pot face copii, sunt DVD. la tv se vad.

Intr-adevar nu e ok sa stea la TV, eu una am plasma care nu e asa de nociva, dar 30min cat dureaza filmuletul nu e ceva grav, plus ca e educativ.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

lore ; lili va multumesc chiar sunt disperata poate sunt si putin obosita si iritata din cauza asta ca m-a apucat si plansul si ganduri negre ca nu stiu ce sa fac copilului
o sa incerc si eu cum spunea cristiana sa pun o soseta pe biberon poate manca asa
azi atat a urlat
o fi si de la dinti ca i-am dat cu calgel pe gingii si s-a calmat dar tot nu vrea sa mance
sper sa ajunga doctorita azi pe la noi daca nu oricum ma duc eu maine la ea
ne luptam asa de duminica ma gandesc ca daca era moft i-ar fi trecut pana acum dar devine tot mai rau

lore am votat pe fifi ai o pisica foarte frumoasa

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am invat-o pe Iarina sa ma imite..Fac eu "brr" din buze //si afce si ea..ma topeste..

In rest ..se chinuie sa iasa al doilea dinte

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

nadiuta, FII TARE, MAMICO! MA GANDESC LA VOI!

adela, a mea facea mofturi oribile la lapte, initial a fost refluxul, dar pe ala acuma il tin sub control cu metodele de care am povestit (tinut bebe vertical dupa masa, lapte ingrosat cu orez praf etc). Pe urma, cand a dat de gust de morcov si restul de legume (care sunt evident mai bune la gust ca Nan-ul) a inceput sa rada zeci de mililitri de piure si supa pasata, iar la lapte facea câh. Asa ca am luat Humana, care e mai bun la gust, si vad ca il mananca foarte bine. Mai stii? Incearca sa-i schimbi laptele, poate alexiutza ta e un purcel mic si mofturicios ca si a mea si poate rezolvi cu schimbarea de gust.

ylilimic, stomatita nu are treaba cu stomacul, stomatita = afte si se rezuma la cavitatea bucala.

Fug iar la munci, pauza s-a terminat...

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Lore- votat Fifi (ambele poze). Mult succes!

Lili- cred ca zvonul a plecat de la www.presstv.ir/detail.aspx?id=10579§ionid=3510206" target="_blank">stirea asta, nu cred ca e adevarat.... (iar cu mail-ul cred ca e opera unor "spamari" ca sa faca rost de adrese de mail...zic eu)

Anis- ce dragut...

Adela - si Cristiana parca avea asa probleme cu David si a bagat biberonul intr-un ciorap si a baut piciul pana la urma laptele (vad ca si Lili ti-a spus sa schimbi sticla)...stai linistita...ca o sa fie bine

Ana- sa se vindece repede puiu (poate s-a zgariat cum a zis Lore)

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Am pus un mik filmuletz cu bondaricii mei, e scurt, dar...

www.dropshots.com/day.php?userid=96767&cdate=20070524&ctime=052707 br / " target="_blank">Cum se joaca bondaricii mei

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput