Stelute de ianuarie februarie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 23
rali spune:
Lore- asa face si Vlad (dar in 5 minute papa din amandoi sanii..probabil ii place numai cand vine cu debit)... dar se pare ca ii ajunge ca sta 3-4 ore pana la urmatoarea masa...
Daca gasesti leacul...zi-mi-l si mie
(31.01.2007)
Shine spune:
quote:
Originally posted by loremunteanu
Cum sa conving puiutul sa pape? Suge 5 minute si dupa aia gata... In schimb roade la degete si maini ceva de speriat... Bineinteles ca-i plin de balute si pe maini si pe fata si pe haine... Culmea e ca de multe ori rezista doua ore pana la urmatoarea masa... Sa se sature numai cu 5minute de supt? I-or iesi dintii? Parca-i vad dintisorii prin gingie, dar nu mi se pare ca ar fi umflat locul... Ori sunt asa de prostache sa nu-mi dau seama ce inseamna gingie umflata!?
LoredanaRoni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
si dupa ce isi linge maini, coate, degete si alte alea, mai bag si vrei trei scame intre degete si miroase demential......
Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru
Crishtinutza spune:
Buna feteleeee,
Am venit si noi de la doctor, are puiul 5500 gr. cu tot cu masa de dinaintea plecarii. Asadar a luat cam 650 gr, nu f. mult pentru luna a 3-a, nu-i asa?
In rest, doctora ne-a trimis la un control la neurologie - copii (Megbeng, zic bine? ca mi-e sa nu confund medicii
), pentru ca, atunci cand o tine in pozitie verticala nu pune toata talpa picioarelor jos, ci doar varfurile.
Voi stiti ceva despre asta, a mai patit cineva asa?? Mi-a spus ca e vorba de un posibil hipertonus, sau ca tine de muschi, ca nu e grav dar ca trebuie mers si vazut!
Altceva, mi-a recomandat sa fac si vaccinul Rotarix, contra rotavirusului si gastroenteritelor...
Voi stiti ceva despre asta?
Multumesc fetelor care mi-au raspuns ref. la urlatul puiului... m-ati mai linistit!
va spun sincer ca m-am speriat ingrozitor, asa de tare a urlat si dintr-o data, parca de spaima... incat am avut o reactie instantanee, m-a apucat tremuratul. Sper sa nu se mai intample...
Eu mai am de citit din urma, dar sunt franta, asa ca ma duc sa ma intind un pic cat doarme puiul.
Mi-e si foame, dar nu ma mai duc sa mananc.![]()
,
Cristina
Shine spune:
Nadia, multa sanatate, sa auzim de bine.
Nu cred ca te condamna cineva ca ai decis sa operezi bebica.
Abia astept sa vad filmulete cu ea alergand.....
fete... io nu am avut net ca nu am platit factura. Care factura nu o am ...Ce-a fost la gura mea ieri, cu fetele de le serviciul clienti, nu vreti sa stiti.
Traiasca Monopolul lu' nenea Astral.
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra
loremunteanu spune:
quote:
Originally posted by Shinequote:
Originally posted by loremunteanu
Cum sa conving puiutul sa pape? Suge 5 minute si dupa aia gata... In schimb roade la degete si maini ceva de speriat... Bineinteles ca-i plin de balute si pe maini si pe fata si pe haine... Culmea e ca de multe ori rezista doua ore pana la urmatoarea masa... Sa se sature numai cu 5minute de supt? I-or iesi dintii? Parca-i vad dintisorii prin gingie, dar nu mi se pare ca ar fi umflat locul... Ori sunt asa de prostache sa nu-mi dau seama ce inseamna gingie umflata!?
LoredanaRoni-Cristian
08.02.2007
Poze mami aici
si dupa ce isi linge maini, coate, degete si alte alea, mai bag si vrei trei scame intre degete si miroase demential......
La spalat, pumni in gura, la schimbat pumni in gura, la papat pumni in gura... sa-l vedeti cum se chinuie sa mai bage si un deget pe langa titi... Bineinteles ca-i plin de scame intre degete si unde mai pui ca ma mai trezesc si cu cate un fir de par
Cristinutza, chiar voiam sa-ti spun ca si al meu face asa de o bucata de vreme... Eu ii bag suzi in gurita si ma asez langa el... isi baga nasul in pieptul meu si adoarme la loc... ii vorbesc, il mangai...
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
ylilimic spune:
Mda, am si eu o problema! Care stati mai bine cu timpul si cu posibilitatile de documentare, am sa va rog sa cercetati si pentru mine! va redau discutia cu o verisoara de la Bucuresti, pe mess:
artemiza kiki: cumpara pt fiecare membru al familiei cate o pastila cu iod ca a fost accident nuclear in ucraina si nenorocitii nu vor sa anunte
artemiza kiki: deci fiecare sa ia o pastila cu iod de la il mai mic la il mai mare
Pintilie Liliana: esti zuza? In Cecenia unde spune mailul nici nu este construita o centrala nucleara!!!!!!!!!!!!!!!
Pintilie Liliana: e vreun bou care face misto de populatie
artemiza kiki: esti nebuna
Pintilie Liliana: ba nu! verifica si ai sa vezi!
artemiza kiki: aste ordin
artemiza kiki: este ordin scris
Pintilie Liliana: unde?
artemiza kiki: la politie
artemiza kiki: unde lucreaza cumatru
artemiza kiki: l-ea dat azi de dimineata
artemiza kiki: ca el e in misiune in moldova
artemiza kiki: si l-ea spus ca fiecare membru din familie sa ia
Pintilie Liliana: mai intreaba o data, ca este vb de un mail care circula ca virusul si multa lumea stie deja ca este pacaleala!
Pintilie Liliana: Nu cred ca e in interesul nimanui sa nu afle Romania despre accident
artemiza kiki: a sunat-o pe cumatra de dim la 4 si ia spus
Pintilie Liliana: ar anunta autoritatile pe posturi mai mult sau mai putin private
Pintilie Liliana: treaba ta!
artemiza kiki: faci ce vrei
artemiza kiki: eu te-am anuntat
Pintilie Liliana: daca si el o fi luat-o in serios, omul nu are vina decat ca a crezut
Pintilie Liliana: io pana nu vad stampila si semnatura nu cred
Pintilie Liliana: multumesc, esti dragutza!
Pintilie Liliana:
artemiza kiki: tu nu intelegi ca nu vor sa anunte
Pintilie Liliana: cine castiga?
artemiza kiki: scrie si pe hot news
artemiza kiki: dar ei zic de duminica
artemiza kiki: dar se pare ca sa repetat
artemiza kiki: in ucraina
artemiza kiki: nu cecenia
Pintilie Liliana: bine, am sa fac cercetari
Pintilie Liliana: nu pot da asa usor iod la copii
Pintilie Liliana: tre sa ma info
artemiza kiki: este o stire neoficiala
Mai am si www.hotnews.ro/articol_73581-Zvonurile-privind-o-explozie-la-o-centrala-nucleara-din-Ucraina-au-fost-infirmate-de-autoritati.htm" target="_blank">asta
Cat de adevarat sa fie? Si dati cu ce vreti in mine daca o fi o stire a unui bou, ca io am incercat sa rezist
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
nadiutapm spune:
fetelor multumesc pt vorbele bune
Lore, Liuda, Lili, rali, Shine...
Lili, bineinteles ca poti sa ma suni voi avea nevoie de sustinere morala
Shine, asa sa ma ajute DD sa ajung sa-i fac filmulete alergand.
multa sanatate
pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici 
Nadia
de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta
Liuda spune:
ai Lilica si chiar daca e adevarat... ceea ce nu cred, Cecenia nu are centrala, dar ca idee in tara asta nu se poate kk unu si se zice deja la tv ... credeti ca asta nu se zicea, toata porcariile le arata si asta nu?
Dar ce dracu face IODUL? de ce dracu te salveaza... ca idee eu lucrez cu iod - adica importam sare... in cantitati considerabile din ucraina (na ca e langa cernobal - numai ca salinele din Romania sant mai aproatpe de Cernobal decat cele din Ucraina) si 80 la suta este iodata, deci stiu cu ce se mananca iodul si pentru ce e bun si pentru ce nu.... ca il si visez cu tot cu formula.... dar de radiatii poti sa-ti bagi platina in vene ca nu te ajuta, tot de afecteaza, dar iodul nici atat!!!
mi se pare aberant!
adela2006 spune:
sunt in culmea disperarii nu mai pot
de cateva zile alexia nu mai vrea lapte v-am mai zis si vad ca nu prea e comuna problema asta ( lore am vazut la tine dar tu alptezi )
nu mai stiu ce sa-i fac cand vede biberonu incepe sa urle
ieri nu a vrut nici legumele nici fructele nici lapte
am sunat si doctorita zicea ca-s mofturi si sa-i schimb laptele
ma duc maine sa o vada dar ce naiba fac pana atunci ?
chiar nu mai face niciunu mofturi la lapte ?
la multi ani alexia de monu sa cresti mare si sanatoasa
la multi ani ptr sarbatoritii de azi
rares bb de crisotexa
arianna bb de messa
rahela bb de cleopiciu
mihnea bb de maryela
letitia bb de terbitza
[b]nadia ma voi ruga maine ptr voi sa fie totul bine sa ne spui si noua cum mai e
adela
de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
loremunteanu spune:
Fetelor, ne-am inscris si noi la un concurs. Va rog frumos sa ne votati si noua pisica... Numele ei e FIFI (avem doua poze, la pagina 2) www.whiskas.ro/concurs-pisica-lunii.html#pics" target="_blank">aici Primele doua poze de pe randul 2.
Multumim frumos!
Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze mami aici