Stelute de ianuarie februarie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

lore, se face super misto aluatul cu robotul, de care vrei tu iti dau niste retete, dar sa-mi amintesti, ca acum nu am tiiiimp! dar am scris repede, sa nu uit

pentru migrene eu iau Codamin P, 2 bucati odata. trece in 10 minute.

liudo, e clar ca ale noastre se iau una dupa alta, deci sa fii sanatoasa, dinti!

Fetele, mercic de la multi ani, acuma, cu forumul, m-am prins si eu ca azi e 24!

Fug la trebi... vreau vacantaaaa!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

buna ziua la mamici si buburuze mici,
am vazut cu ce va imbracati bebicii si cu ce ii haraniti, am vazut poze si filmulete cu bebei minunati sa va traiasca pt toate mamicile,
cu tv avem si noi o problema mare am inceput sa nu-i mai dau drumul cand e treaza si e cu mine in sufragerie, problema ca nu sta in patutul ei ziua nici batuta plange fte tare, ar sta in fundul gol la noi in pat si se zaieste pe geam, cand vrea afara se uita la geam si plange asta e un semn.

Cata, multumim pt intrebare

si... sa va rugati pt noi, maine merge la operatie sper sa ma intelegeti si sa nu dati cu rosii, am fost la trei dr 2 au zis operatie pt ca este fte deplasat soldul si nu revine cu hamul inapoi daca era mai putin deplasat erau sanse mai mari, acum ii sectioneaza putin ditr-un tendon ca sa traga piciorusul la loc sa-l imobilizeze ca sa creasca acetabulul normal sub forma lui de (canuta) nu farfurioara cum este acum, insa daca asi incerca hamul ce are o corectare de 25-30% din cazuri si nu se corecteaza dupa un an se face operatie in profunzime pe os si e grea operatia, sper sa rezolvam cu minioperatia asta si sa nu ajungem si la altele.
cam atat despre noi, avem mare nevoie de sprijinul si rugaciunile voastre.

Am promis ca daca o vad pe Lidiuta alergand fara probleme mai fac inca un bebe. Sunt tare, si vreau sa se rezolve chiar daca vom suferi noi ca parinti fte mult pt ca ea nu constientizeaza.

va pupam cu drag Lidia&Nadia

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

Nadia, chiar ma gandeam la voi. O sa ne rugam in continuare pentru voi. Sa ne spui totusi cum decurge operatia, da. Sa nu ne lasi sa fierbem prea mult. Multa bafta!

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

nadiuta - operatie? mama bafta, ne rugam pentru voi!!!! sa fii tare si puternica si nu boci pe acolo ca simte copilul!!!! Multa sanatate!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

messaa --- si voi cu dinti? fata .. ceas nu ne trebuie ca astea doua sant la fel.... ma termina nene cu degetele in gura si pe ele se scurge saliva si maraie si trage de suzeta si baga tot in gura si maraie.... incepe veselia!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Lore - am gasit nr tau de tel in lista de mail. Daca imi dai voie pot sa te sun sa vad cum a fost operatia si cum se simte Lidia? Daca poti tu sa ne anunti ar fi f bine, insa ma gandesc ca vei ramane in spital alaturi de micuta...In orice caz am sa ma rog pentru voi! va ti pumnii sa reusasca interventia!

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Lili, Nadia va fi la spital, nu eu... Poate te-ai gandit la ea si ai zis de mine... Vezi sa nu iei si nr gresit...

Poze mami aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

La multe lunite sarbatoritilor zilei!

rares bb de crisotexa

rahela bb de cleopiciu

arianna bb de messa

mihnea bb de maryela

letitia bb de terbitza

La multi ani ALEXIA IOANA bb de monu - petrecere frumoasa!

Nadiuta - multa sanatate micutei Lidia! Ne rugam sa fie bine operatia si sa nu mai fie nevoie de o alta interventie. Multa putere si curaj! Doamne ajuta!

Salina- sa treaca repede durerea de cap....

Catalina- nu te supara ca Matei nu se rostogoleste sau mai stiu eu ce... fiecare pui cu ritmul lui... nici noi nu facem mari smecherii (ca de suntem voinici ) ...dar ieri m-a topit cand a intins mana dupa o jucarie ce o tineam eu si mi-a luat-o din mana si bineinteles a dus-o la gura... (asa ca mirandolina te inteleg ....)

Liuda- vin si la voi dintii...vezi de ce ti-e frica nu scapi

Messa- faci si aluaturi...si eu vreu retete...ca tot sta robotu degeaba

O zi buna!

(31.01.2007)

Mergi la inceput

Cum sa conving puiutul sa pape? Suge 5 minute si dupa aia gata... In schimb roade la degete si maini ceva de speriat... Bineinteles ca-i plin de balute si pe maini si pe fata si pe haine... Culmea e ca de multe ori rezista doua ore pana la urmatoarea masa... Sa se sature numai cu 5minute de supt? I-or iesi dintii? Parca-i vad dintisorii prin gingie, dar nu mi se pare ca ar fi umflat locul... Ori sunt asa de prostache sa nu-mi dau seama ce inseamna gingie umflata!?

Poze mami aici

Mergi la inceput

Messo, astept... Nu-i graba... Abia l-am luat aseara (robotul); mai intai tre' sa invat cum e cu tocatul legumelor si alte alea... Abia astept diversificarea... Aaaaa ..... Cat poate sa mai pataze panarama asta de morcov... Am testat aseara un pic...

Poze mami aici

Mergi la inceput