Stelute de ianuarie februarie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Misto Meg, te-ai gindit bine
Cu televizorul... stau si ma gindesc cum sa il evitam. De fapt nu televizorul e neaparat problema, cit calculatorul. Dar daca pe calculator nu se deruleaza decit pagini gen DC () e vreo problema?

Cismigiu ceva? Desi parca nu m-as aventura asa departe...

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

meg eu zic totusi sa ii spui direct,dar fara sa ii ranesti sentimentele de bunica,ca nu va trebuie ce aduce ea.ca na,poate mai rau faci cu pachetelul,o ia prea personal si mai stii la ce ajungi?adica na,tu o cunosti,actionezi si tu in functie de ce crezi.eu sunt geamana si noi gemenoii suntem mai diplomati.bine,eu oscilez intre a fi prea diplomata si a fi nesimtit de transanta,la mine nu se aplica regula,sunt zuza extremelor.

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

buna dimineata la fetite!
mai da mai scriti.... citesc de o ora!

ROMARIA - foarte frumoase sant pozele, adevarul ca si pretul.... aici e mai ieftin, am eu niste cunostinte... fac opere de arta, am vazut un album facut la un baiat de 5 luni ... muream acolo ce frumos! Am zis ca ii fac si eu dar la 5 luni sa stea in fundulet si ea ca lumea!

mai tot vorbiti de miscarile bb-ilir! noi stam pe burta daca avem despozitie cate o jumatate de ora, cu capul sus, si daca e ceva interesant la tv mai si urcam capul acolo sus (pe perete) sa vedem "ce se mai zice la stiri" . Se intoarce de pe spate pe o parte, pe burta, scoate mana si se hlizeste ca parca o fi facut cine stie ce mare lucru. Sta pe parte si se joaca cu ucarii, VAI dar cea mai mare faza... uneori parca este rupta de la mijloc... si da din picoare parca ar dansa ca indienii, zai cu o viteza si muta si fundul stanga dreapta.... dar noi ne permitem ca noi santem usurele - 6 kile si ceva.... Nopatea nu imi fac griji chiar daca ea adorme pe o parte, prin somn se intoarce pe spate, uneori pe burta, dar isi muta capul incat sa poata sa traga aer... deci eu nu o pazesc .... nu cred ca sant inconstienta la faza asta doar ca o vad ca ea daca simte ca o incurca ceva imediat schimba pozitia... deci daca nu vine aer... imediat isi intoarce curu' si e pe spate! sta in piciare... daca are dispozitie sta singura si se joaca, daca e obosita... nu , maraie dupa masa!

bai noua cred ca ne iese dintii, ce nu vroiam eu! E umflata gingia de jos si sta cu 2 degetele in gura mai mereu...

Daconst - sucul 200 ml e 75 000 ! Noi santem super bogati ma, nu ca voi, avem mii de euro salarii , ne permitem!!! Uneori ce ma oftic ca niste nimicuri sant o caruta de bani!!!
haine de firma - imi cumpar eu!!! ca eu nu mai cresc, asa ca daca imi cumpar niste adidasi de firma - ma tin vreo 4-5 ani si cand le dau - tot buni sant! Daca imi iau un trening.... ma folosesc de el cativa ani... pana ma plictisesc si tot bun e! AAAa dar pana le cumpar.... caut reduceri... si tot le iau la reduceri dar in Romania sant niste reduceri din alea... gen 300-500 de mii care nu au chiar nici o valoare !!! dar se numeste ca e la reducere....
bai va zic ceva .... eu am gasit acum pe cineva care aduce lucruri de firma din europa (normal furaciuni) si le da la preturi de nimic, ei atunci imi permit si eu ceva... ca tot e moca !!! Lu asta mica... sa mai astepte ca acum degeaba le cumpar ca creste prea repede... daca ar fi un pret ca oamenii - ii luam si ei, dar asa , ea maine poimane nu mai incape in haina de firma masii !!!
incaltaminte de 50 euroi pentru o luna? nu cred chiar daca imi permit, dar ma doare inima ! si nici bady daca stiu ca in depozit aceeasi calitate este mai ieftina... si in magazin acelasi lucru e mai scump.... ma duc la ieftin! Calitatea conteaza!

daconst bine fata ca nu te-ai agitat cu febra! si bine ca ati iesit din casa! eu fac la fel... incerc sa nu ma panichiz si apoi fac ceea ce fac zi de zi si sant luni la rand de cand noi nu am scapat nici o zi fara plimbari afara la aer, cand, frig, ninge ploua noi santem Afara! nu i-am mai pus nimic in cap de ceva saptamani! asa sta cu urechile clapauge pe afara!

hai ca mai revin ca prea m-am intins

Mergi la inceput

Meg - zi fata mersi ca iti aduce soacrata ceva, ce nu stii sa le dai la altii, sa le arunci, sa nu le folosesti.... dar cel mai bine zii, "ma ia-mi si mie tot anul o haina sau doar o crema dar sa fie bune" decat fiecare saptamana cate un fleac de 30 000

mai la mine copilul e inebunit dupa tv, nu se uita dar sa-l auda, dar daca e liniste - tot intinde nasul spre el sa vada de ce nu se aude galagia de la el....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Salutare de la mare!

Vad ca ati avut ce discuta ca urmare a povestii mele. Tot e bine, ca am aflat si eu cu ce va imbracati/hraniti copiii
meg - cumva soacra ta e sora cu a mea? Matei avea 5 zile de viata si cand a venit sa-l vada i-a adus un costumas cu mai multe piese, cu mov, 100% poliester!!! Nu e nevoie sa-ti spun ce fata a facut fiu-su! Nu l-am scos niciodata din punga, si s-a dus pe apa sambetei la altii care aveau nevoie de hainute pentru papusile copiilor. In timp le-am spus ca nu au aceleasi gusturi cu mine, acum prefera sa imi dea bani. S-au pacalit o data cand ii cumparasem ceva lui Matei si urma a doua zi sa dau banii la magazinul cu pricina. Socrul binevoitor s-a oferit sa plateasca, doar ca erau 500 mii 2 costumase Cred ca s-a inverzit cand a aflat de la vanzatoare pretul, dar a platit si mi-a spus sa nu afle soacra . De atunci ii mai cumpara pe ce pun eu ochii, fara sa stie ea!

Azi nu am putut iesi afara ca nu a vrut Matei, si daca tot nu l-am ademenit cu nimic am hranit bble si s-a culcat linistit asa cum face de obicei la ora asta (era 11 atunci). Vreau si eu un somn...mi l-as injecta in vena!

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ei liuda, ba dam si noi mai departe lucursoare..da imi pare rau de ei..dau cate 50-100 de mii pe saptamana pe cate o porcarie..pot sa ia ceva mai bun si mai rar, cum zici tu..o sa le sugerez.

si eu in clubul mamicilor care nu-si pazesc bebelusii noaptea! oricum, matei am vazut ca noaptea nu se foieste...nu se intoarce nici pe o parte nici pe burta in timp de doarme..inca!

liuda, multa rabdare cu gingiile! mai, m-ai facut curioasa cu o treaba: ziceai a ai avut un carucior ce nu iti incapea in masina..mai da tu nu aveai un gipan ceva? cat de mare era totusi caruciorul?

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

mai ideal ar fi... sa nu se uite la teveu, dar hai real sa vorbim.... e imposibil, nu ai cum ca deja pe la 8-9 luni incep sa fie fascinati de desene.... deci real, real, real nu am cum .... si nici nu sant dusa cu capul sa stau in camera cu copilul cu tv inchis... pai mai ascult si eu o stire , o barfa, mai prind un film ceva... ca altfel nu mai stiu ce se intampla in lumea asta .... eu sant bolnava dupa stiri... de, ramasite de dureri dupa facultatea de istorie! Ei si nu sta ea tintita doar in tv, doar ii place sa fie galagie, ca daca inchid se uita la el... asa parca intreband.... "si de ce taci?"

Mergi la inceput

meg cu toyota (jeep) m-am plimbat cat am fost gravida si atunci scuipam de draci ca e greu sa mergi cu ditamai hurduba dupa toate daciile prin oras! da, la drum lung e super, dar prin aras de umpli de spume, ca daca frana o dacie in fata mea, trebuia sa bag frana din aia nebuna ca are 3 tone si nu se opreste asa cu una cu doua, cu toate franele....In el incape carutul, dar tot in strang si il radic sa-l bag si e greu a dacului. dupa ce am nascut am trecut la dragostea mea de passat - ei, in el nu incape mama carutul, in portbagaj nu incape - trebuie scose rotile de fiecare data si ma fac toata parca vin de la prasa, asa ca il bag in salon, normal igaresc masina, ma fac si eu toata, dar asta este, daca am vrut carut cu roti mari, lat si comod... trag ca magarul..

Mergi la inceput

aseara am avut parte de concert... domsoara mea s-a hotarat sa-i arate lu' tas-o ca stie sa danseze si sa rada si sa zbiere, nu avea treaba cu mine, se uita la el si dai din craci din maini si tipa si rade... daca el iesa din camera , pune botul, iar il chem - intra si ea iar incepe - parca e rupta de la mijloc se zbate ca nebuna, muta fundul ala stanga dreapta... si tipaaaaa! cum ii scot pampersul - e si mai rau - ce mai sare!!!! nu o mai pot lasa in pat la mine nici intr-un caz!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Aseara am mai experimentat ceva nou: se uita Maya luuung la mine, intinde minutza si ma apuca de buza, sa vada ea ce-i aia. M-am topiiiiiiiiiiiit!

Liuda, tu te razbuni pe noi ca am scris mult? Si eu am oroare sa tin copilul cu caciulite / cipilici etc.

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput