Stelute de ianuarie februarie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 20
megbeng spune:
ok, stau pe aici sa vad unde iesiti.
cat despre DVD-uri pentru copii..sunt dispusa sa primesc oua in cap..dar tin minte ca ne-au spus la neurologie pediatrica, in anul 5, ca imaginile Tv-ului sunt nocive pentru creierul micutilor, din cauza succesunii rapide de imagini/culori/lumini..si ca pana la 2 ani e bine sa nu se uite la TV/calculator..desigur, fiecare face cum crede, da am zis si eu ce stiu..noi am renuntat la abonamentul la cablu de cand am nascut, in primul rand pentru ca ne enerva tot ce era la Tv si in al doilea rand sa nu se holbeze bebe la TV..cand am mers in vizite si era TV-ul deschias bebe se uita, intradevar, fascinat, daca il lasam (l-am lasat caeva clipe doar sa vedem cum reactioneaza..)
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

gabriela_s spune:
haha,vorbeam de firma si preturi si uite,ca sa citez din ce tocesc eu de zor pt examenul de dup-amiaza la Mk,apropos de strategiile de pret:
"• Pre#355;ul de prestigiu care este un pre#355; întotdeauna mai ridicat decât valoarea propriu-zis#259; a m#259;rfii sau serviciului , #351;i care se practic#259; tocmai pentru a pune in eviden#355;#259; caracterul distinct al produsului sau al punctului de vânzare. În astfel de situa#355;ii consumatorii cump#259;r#259; nu numai produsul sau serviciul respectiv, ci #351;i prestigiul conferit prin efectuarea cump#259;r#259;turii. Sensibilitatea cererii la astfel de pre#355;uri este foarte redus#259;, iar sc#259;derea pre#355;ului nu determin#259; cre#351;terea vânz#259;rilor."
tadaaa,si in romanica noastra care a trait ani de zile cu "firmituri" tare bine prinde faza asta la parveniti!!!!asa inteleg si de ce era 5 milioane(!!!) o camasa la Hugo Boss,ca m-am invartit juma de ora pe langa ea si nu am inteles ce era asa deosebit...zau...mai si arata de parca era necalcata ,dar..."asa e moda".brrrrrrrrrrrr.si sunt nababi care cumpara!ce antipatici imi sunt toti carnatii care apar la tv si se lauda cu gentile lor care fac cat de 10 ori salariul mediu pe economie si cum sparg ei mii de euro la shopping ,din averi facute te miri cum.rusine!in tara asta inca se mai moare de foame si mizerie,dar unii isi permit o astfel de viata,si o mai si etaleaza cu opulenta!
asa,gata...am extrapolat,am exagerat,mi-am spus si eu of-ul.![]()
ma retrag in vizuina...
Adriana Maria
*iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
mirandolina spune:
quote:
Originally posted by megbeng
sa va cer un sfat..in legatura cu soacra-mea: ii mai cumpara uneori lui matei hainute (apropo de discutiile voastre)..dar f f proaste..si chiar se lauda ca "ei, nu-s de calitate, sunt turcesti, din obor, da poate le poarta"..)..problema e ca majoritatea sunt de f f proasta calitate..totul a culminat azi cu un costumas pe care l-am clatit in apa, fiind nou si de la tarabe..si a iesit vopseaua valuri-valuri..ori matei are oricum o dermatita atopica, cu care ne luptam de cand s-a nascut..si trebuie mare grija cu pielicica lui..nu pot pune toate porcariile pe copil..oare cum sa fac? ma gandeam sa-i zic direct soacrei sa nu-i mai cumpere hainute
...a, si cu cosmeticele la fel..noi folosim numai din farmacii ce ne-a recomandat pediatrul, si ea vine si mandra foc imi zice:"ti-am luat o cremita sa il dai la fundulet..e ieftina, nu cine-stie ce...da poate o folosesti..."

Eu zic asa: 1. Primesti hainutele si le faci pierdute; 2. Ii pui in brate o reteta cu ce poate bebe sa suporte pe pielicica si o trimiti la farmacie, ii dai si bani (suma exacta
) si ii spui SA NU CUMVA sa ia altceva daca nu gaseste ce e pe lista. Dar fii foarte ferma.Am incercat sa dau un amestec de diplomatie cu fermitate medicala, ca macar cu asta poti sa-i dai in cap. Nu e bine nici sa ti-o sui in cap

Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007Un altfel de ticker cu Maya
Salina spune:
Mersi mult, Cata!
Am baut o cafea deja si am luat si 2 pastile de Nurofen, nu-mi place sa ma arunc in medicamente dar asta e, eram disperata! Acum e ceva mai bine, a mai trecut, in schimb m-a luat cu niste calduri...Ce naiba o fi asta?
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
kateryna spune:
Salina, e o migrena.
Salina, Cata, si eu patesc la fel cu migrenele. Incercati un nurofen, algocalmin sau un alt calmant de genul si o cafea cu putin coniac in ea. De asemenea, comprese cu apa rece puse pe ochi si pe ceafa si incercati sa stati intr-o camera mai putin luminata. eu o pateam cu astea in asa hal incat mai aveam putin si chemam salvarea. Sper sa mearga.
La multe lunite sarbatoritilor zilei de azi. De asemenea, la multi ani ptr Alexia de Monu.
Meg, si eu stiu la fel cu televizorul. Da ce poti sa faci? Nu ai cum sa-l ti sa nu se uite deloc la tv sau la calc. E imposibil ca sa nu se uite nici macar o data la tv. Si intr-adevar sunt foarte fascinati de tv. Si eu incercam sa nu-l las pana la 2 ani sa se uite, dar...tot intoarce capul dupa tv sau ce e pe calc. Sa fim seriosi...nu ai cum sa-i faci sa nu se uite. SI nici sa nu te uiti tu, sa nu ti un tv sau un calc deschis nu se poate. Mai ales daca stai toata ziua acasa, aproape tot timpul in casa. Sa ti si toate astea inchise...o iei razna. Parerea mea
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)
Salina spune:
Vroiam sa va mai intreb ceva...voi credeti ce se spune despre explozia nucleara care ar fi avut loc acum cateva zile? Am tot primit mesaje, mail-uri, am citit si pe forum...
Salina spune:
Kate, mersi mult!
mirandolina spune:
Salina, nu exista centrale nucleare in Cecenia!!!!!!!!!!!!!!
Am facut deja misto pe tema asta ieri 
quote:
explozia de la centrala atomo-electrica din Cecenia a avut loc pe 19 mai... 2050, pentru ca mai devreme n-or sa fie aia in stare sa construiasca asa ceva. LOOOOOOL! In zona aia nu gasesti centrale atomo-electrice decat in Armenia si la Volgodonsk.
quote:
MIRANDOLINA- aici pe engleza se zice DRAFT la curent. astia mai batrani sunt cu curentul...dar aici pe mine nu "m-a tras curentul" niciodata si toti romanii zic la fel!!! aici curentul nu e rau, ca in romania cand ...daca stai intre 2 gamuri deschise te ia durerea de cap, falci, masele, si toate incheieturile...
DRAFT - ca berea adica?
Glumesc mey
Nici eu nu pot sta fara aer...Diana, noi dormim in camera cu bebe, dar nu pentru ca ne-am dori, ci pentru ca avem doua camere miiiici. Acum ma framint si nu dorm noptile pt ca ma gindesc cum sa facem sa avem toti spatiu - una la mina -, si cum naiba o sa facem cind ma voi intoarce la job
Si daca va iesi proiectul cresa 
Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007Un altfel de ticker cu Maya
megbeng spune:
kate, noi avem calculatorul astfel pozitionat incat bebe nu are cum sa se uite..iar la TV oricum nu ne uitam...iar cand il deschidem sa ne uitam la un DVD ceva avem destule pozitii in care il putem tine pe bebe ca sa nu se uite (cel mai sigur in brate..)..oriucm, deschidem Tv-ul f f rar..ne mai uitam la mircea badea, care era oricum, tarziu, cand bebe dormea deja.si important e sa nu stea u orele la Tv..daca mai trage cu ochiul e altceva; o colega ii povestea sotului ca bebele mic de 2-3 luni era "fascinat de reclame"...asa ca i-a inregistrat o caseta de 3 ore cu reclame..si bebe statea mut de uimire sa se uite, iar mama respectiva avea liniste
mirandolina..cu hainutele am sa fac asa: cu cele f f proaste fac un pachetel si o intreb daca nu stie pe cineva necajit cu copil mic sa le dam..ii dau ei pachetul..daca se uita inauntru..f bine, o sa inteleaga mesajul () pe cele bune le pastram, ca vrem si bebe2
)..cu cremele si alte cosmetice adevarul e ca a inteles dupa ce i-am zis si dupa ce a vazut petele rosii de pe pielea lui bebe..daca o sa ne mai aduca si altceva o sa refuz pe loc.
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

gabriela_s spune:
ih,n-am nici un spor la invatat astazi...![]()
cat despre faza cu reactorul,e inca una din glumitele proaste de pe yahoo...
grozniy (capitala ceceniei), si in general cecenia nu are asa ceva... acum 2 ani a fost o explozie la o fabrica de diverse produse chimice, dar asta era oricum local, si nici n-a fost cine stie ce.
si oricum ,uitati-va la mine care s din "generatia cernobal" ,aveam 1 an la incident,si ete ce tapana sunt si ce copii zdraveni fac.bine,mi-au dat pastile atunci...![]()
Adriana Maria
*iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

...a, si cu cosmeticele la fel..noi folosim numai din farmacii ce ne-a recomandat pediatrul, si ea vine si mandra foc imi zice:"ti-am luat o cremita sa il dai la fundulet..e ieftina, nu cine-stie ce...da poate o folosesti..."