Stelute de ianuarie februarie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 19
Maryela spune:
LA MULTI ANI
rares bb de crisotexa,
rahela bb de cleopiciu,
arianna bb de messa,
letitia bb de terbitza
si pentru minunea mea, Mihnea!!!!!!
Multumim fetelor pentru urari!
Multumim si pentru sfaturile cu robotul de bucatarie.

Romaria sunt superbe pozele, mai ales protagonista lor.:)
Va pup si fug repede la dentist :(
Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)
loremunteanu spune:
Neata!
La mai multe lunisoare sarbatoritilor zilelor de ieri si de azi! Sa cresteti mari!
Am reusit sa mai vad niste poze... Mai Adela, ce sta puiuta ta in fundulet!
Sunt fericita posesoare a unui robot de bucatarie. Intrebare: A facut cineva aluat cu robotul? Adica daca stiti care sunt proportiile apa/faina/etc... Trebuie sa ma apuc sa-l testez...
Am mai pus vreo doua poze aici
Am ceva treaba... curatenie si alte alea... O sa revin mai tarziu sa scriu mai mult...

Loredana
Roni-Cristian
08.02.2007
Poze Roni www.flickr.com/photos/8401629@N06/" target="_blank">1 si 2
Poze mami aici
Catalina spune:
Meg,cred ca noi mergem sa ne vedem cu Marina si sunt aproape sigura ca ma acompaniaza si cuscra Adinush. N-am vb inca cu ea.
Nu ne-am decis inca la ora ca ne e frica de faptul ca ora 12 cand zice Marina, sa nu fie prea cald. Tu ce spui, te-ai uitat la meteo?
Ma gandesc totusi ca in parc e umbra si racoare, nu?
Astept vesti
In alta ordine de indei, fetele, de azi incep sa citesc noua carte:
"The Baby Whisperer Solves All Your Problems: From Baby Whispering To Problem Solving" de aceeasi autoare Tracy Hogg. Deci e o carte despre cum rezolvam probleme anumite care apar la bebei.
Spuneti-mi cum preferati. Sa tiu eu un document la mine in calc si cand o fi gata sa il pun in mail-ul comun sau sa scriu ca si data trecuta?
Pupici
Salina spune:
'Neata fetelor!
Ma scuzati ca vin ca nesimtita sa ma plang aici dar ma doare capul de mooooooor, m-am trezit cu durerea asta, nici nu puteam sa-l misc, mi-era frig, acum mi-e cald de transpir. Eu nu sunt obisnuita cu dureri de cap, m-am speriat ca naiba. Ce sa fie? Aveti vreo idee? :-( Va rog frumos spuneti-mi si mie ce naiba sa iau ca simt ca-mi crapa capul.
PS- n-am apucat sa va citesc, o fac mai incolo, acum nici nu reusesc sa vad bine in fata ochilor
ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)
Catalina spune:
Vroiam sa va mai zic ceva. Kate, prietena mea, mi-a mai adus 3 DVD-uri cu filmulete pt copii (se numeste colectia Baby Einstein si sunt trei: World of Colors (Lumea Culorilor), Neighborhood Animals (Animalele de langa noi) si Baby Neptune (asta e cu apa)). Pe ele scrie ca sunt de la 9 luni sau chiar un an incolo dar Matei e hipnotizat. Nu sta chiar la tot filmuletul atent atent dar e si cu muzica, sunet, si il atrage.
Daca vreti, vorbim si va inregistrez si voua. De asemenea avem 3 CD-uri cu 100 de cantece pt copii.
Cine vrea, astept.
Pupici
gabriela_s spune:
neata...
ce mai fac fetele si bebeii???
eu am examen astazi si fi-mea a binevoit sa fie super agitata zilele astea,taman cand vroiam si eu sa invat...nu stiu cum s-o face!!!
apropos de hainute:eu am gasit si bune si ieftine la barza.au preturi de producator.sunt din bumbacel si sunt cusute bine,se spala frumos,samd.
megbeng eu zic sa apreciezi totusi gestul
,(la mine au bani si totusi nu se omoara sa aduca ceva,nici macar sa intrebe cat ne costa laptele sau pampersii,dar na...noi am vrut bebe,noi sa ne descurcam,nu?)banuiesc ca soacra ta mai mult nu isi permite,dar iti dai seama ca tine la micut si vrea si ea sa contribuie intr-un anume fel.apreicaza faptul ca se gandeste la matei,dar incearca sa ii explici ca nu e neaparat nevoie sa cheltuie banii cu asa ceva,mai ales ca voi ii cumparati suficiente si stiti exact ce anume ii e util lui bb.si mama cumpara din astea si sa stii ca mie imi e drag sa vad ca ii aduce ceva,stiu ca ii face placere si ca tine la micuta,si mai stiu si ca altceva nu isi permite si mereu spune ca ii pare rau ca nu poate sa ii ofere mai mult bebelinei.
oricum,hainele ca haine,scumpe sau ieftine,pe copii nu cred ca ii intereseaza sau bucura acum o pereche de nu stiu ce pantofi sau blugi,e vb mai mult de dorinta parintlor de a ii vedea "cocheti".copiii se bucura cu adevarat la jucarii ,asa ca eu una imi concentrez atentia asupra acestui segment si caut jucarii cat mai instructive,colorate,cu muzica placuta si adaptate varstei.
romariafoarte frumoase pozele,si crede ma ca in romania nu erau mai ieftine...![]()
ma duc la invata,vai de mine ce chef am...si e un caca maca de marketing,despre care in mod normal citesc cu placere,dar acum ca e pentru facultate mi-e sila...oare ce am???
dana acolo nu e japca la fel ca aici,acolo poti lua si de calitate la preturi medii,dar aici...eu pe pantofiori o sa dau cat o fi de scump,nu conteaza,atunci cand va incepe sa mearga,ca sa fiu sigura ca pune piciorul in ceva care nu ii strica mersul,nu ii deformeaza labuta samd,asta chiar daca creste repede.asta este...poate mai plecam pe afara la anul si ii aducem de acolo.
Adriana Maria
*iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*
//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//
Catalina spune:
Alina, vezi sa nu fie o migrena. Mie mi se intampla f des, mai ales de la vreme. Eu zic sa incerci sa bei si putina cafea, multe lichide apoi si n-ar strica sa bagi in ele citrice (in caz ca nu alaptezi) ca sa dai de cap si daca e vreo raceala.
Si nu te speria, pe mine cand ma iau durerile astea de care zic mai sus, plang pur si simplu de durere si pana cand vor ele nu trec.
Sanatate.
anis spune:
Catalina, eu am toata colectia Baby Einstein, si Iarina se uita..Ingrid nu mai zic, canta dupa ele, repeta in engleza, vi le recomand, sunt f educative.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Catalina spune:
De unde ai luat Anis, pt ca eu as mai vrea si astea oricum le pot vedea doar pe calc, nu merg pe tv ca sunt pe sistem american.
marinar spune:
dana asa este, parca nic eu nu as da 50 de euroi pe niste pantofiori pe care sa-i incalte o luna.
catalina deci sa-ti dau 3 dvd-uri nu? ![]()
meg hai ca ne hotaram si te anuntam.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)