Stelute de ianuarie februarie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

mai e cinebva fara somn?

sa va cer un sfat..in legatura cu soacra-mea : ii mai cumpara uneori lui matei hainute (apropo de discutiile voastre)..dar f f proaste..si chiar se lauda ca "ei, nu-s de calitate, sunt turcesti, din obor, da poate le poarta"..)..problema e ca majoritatea sunt de f f proasta calitate..totul a culminat azi cu un costumas pe care l-am clatit in apa, fiind nou si de la tarabe..si a iesit vopseaua valuri-valuri..ori matei are oricum o dermatita atopica, cu care ne luptam de cand s-a nascut..si trebuie mare grija cu pielicica lui..nu pot pune toate porcariile pe copil..oare cum sa fac? ma gandeam sa-i zic direct soacrei sa nu-i mai cumpere hainute...a, si cu cosmeticele la fel..noi folosim numai din farmacii ce ne-a recomandat pediatrul, si ea vine si mandra foc imi zice:"ti-am luat o cremita sa il dai la fundulet..e ieftina, nu cine-stie ce...da poate o folosesti..."

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

la multe lunishoare:

rares bb de crisotexa

rahela bb de cleopiciu

arianna bb de messa

mihnea bb de maryela

letitia bb de terbitza

la multi ani ALEXIA IOANA bb de monu, sa cresti mare si frumoasa! petrecere frumoasa!

dana ai dreptate, sunt multi in ro care se fitzoshesc si in casa mor de foame, dar de... se uita lumea la etichta de la haina . emmi a avut ieri 37,5 temp dar normal ca am scos-o afara. oricum nu a mai fost molesita. de dimineata 36,6 deci e ok.

marybell ce smecheras ai tu acolo! un dulce

meg pai cand iti spune din astea "da poate o folosesti" spune-i si tu ca nu, ca voi le aveti pe ale voastre si decat sa-ti ia ce nu trebuie mai bine-ti da bani si iei tu ce stii ca are bb nevoie.

fete in ce parc ne vedem azi, pe la ce ora???

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Buna dimineata fetelor. Cu greu m-am trezit si eu ca sunt capiata de somn. Aseara tati a adormit la 7 si mi-a fost tare mila sa il trezesc, mai ales ca el face urat cand devine prea obosit si stresat, are pb cu tensiunea. Asa ca ... am facut baie singura lui Matei si nu va zic ce balta era pe covor cand am incercat sa ii scot apa din cada. Pe la 11 m-am asezat si eu in pat dar eram terminata, asa cum stiti si voi, sunt sigura.

In primul rand Dana vreau sa iti spun ca te admir. Si eu zic ca ai procedat F BINE ca te-ai comportat cu Lucas ca si cum nu avea nimic si i-ai facut programul obisnuit. Sunt sigura ca asta a contribuit enorm la a fi el bine. Aici gresesc eu mult de tot.

Marybell, sa iti traiasca comoara, scuze de intarziere!

Iza, multumim de cuvintele frumoase si pupici. Abia astept sa mai facem si noi progrese ca acuma ma simt ca racul, un pas inainte, doi inapoi. :( Lili, vad ca si tu exprimi aceleasi frustrari. Ne luam de mana.

Cristiana, Meg, vad ca si voi incepeti mai tarziu diversificarea. Alaptati? (scuze ca nu mai tin minte ...)

Messo, mare spor.

Romaria, eu am vazut doar o poza cu struguri. SUPER! Sunt total anti talent la tehnica si n-am gasit un buton unde sa scrie next. Sorry. Oricum, am vazut destul cat sa imi dau seama de alt bebelus care sta in fund.

Ivona, fi-ta era campioana la stat in fund. Cum mai merge?

Meg, hai sa ne luam de mana cu ce cumpara soacra. Ai mei socrii iau tot ce e la oferta la Auchan, adica ce e mai ieftin si mai prost, in materie de pampers. Am incercat sa le spun ca sa nu mai ia ca noi luam numai Pampers dar ... nu m-am inteles. Asa ca am io o tigancusa care e f saraca si s-a facut cu un bax de niste chiloti ai caror nume nici macar nu mi-l mai amintesc, dar erau plastic, plastic.
Eu zic sa ii spui ca nu poti sa il imbraci decat in bumbac care nu se decoloreaza si ca folosesti creme speciale pt ca are dermatita. Simplu si la obiect. Daca se supara (ca a mea), eu zic ca asta e cea mai mica grija a ta. E alegerea ei sa nu inteleaga ca tu iti cresti copilul cum stii mai bine, asa cum a facut si ea cu ai ei, doar ca acum nu isi mai aminteste si nici nu vrea sa recunoasca.

Monu, sa iti traiasca si tie minunea si mai ales sa fiti sanatosi.

Cleo, Messa, la multi ani la frumuseti!!!!!

Trebitza, Crisotexa, la multi ani si voua si mai dati p'aci!

Da Dana, subscriu si eu la ce spui de romani, tare sunt fitoshi de parca poti vedea omu dupa haina pe care o poarta.

Marina, ma bucur ca Emi e ok. Pai zi ora. Sper sa nu faca Matei imprastiat kk, ca azi dimineata iar era moale (ca de verde vad ca nu mai scapam) si sa putem veni si noi ca parca m-am salbaticit.

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

neata fetelor!

THEA S-A TREZIT URLAAAAAND la 11 azi noapte si a tinut-o asa timp de o jumate de ora ... am incercat tot...nimic nu a mers sa se linisteasca. pana la urma am anesteziat-o la gingii cu dentinox si a tacut pe loc! doamne fetelor, sa nu va lipseasca din casa asa ceva!!! macar ca uite se intampla odata asa noaptea si nu stii de la ce... s-a oprit pe loc, si a adormit. apoi iar la 5 s-a trezit dar numai maraind, i-am pus la fel, si a adormot la loc. nu era vremea de mancat atunci....
CRISTINUTZA- si la tine tot asa o fi fost...

MARINA- am uitat sa iti raspund zilele trecute, asa fac cu jaluzelele, doar de la 6 dimineata le trag. ziua lumina sa vada fata ca e doar somnic pe zi, ala lung e de noapte. asa e, ai dreptate. eu de la inceput am incercat sa tin la treburile astea ca am auzit de multi copii care au inversat ziua cu noaptea... poate si din cauza ca aici camerele sunt mai intunecate ca toata lumea are draperii din astea groase, jaluzea obligatoriu ca se uita vecinii la tine in casa. plus noi avem si geamul mare de la balconul dormitorului ca oglinda pe afara ca sa nu se vada inauntru. deci... nu intra lumina multa in camera.
acum thea e la ea in camera si are doar perdelutatransparenta la geam ca am vrut sa fie cat de luminat se poate

MIRANDOLINA- aici pe engleza se zice DRAFT la curent. astia mai batrani sunt cu curentul...dar aici pe mine nu "m-a tras curentul" niciodata si toti romanii zic la fel!!! aici curentul nu e rau, ca in romania cand ...daca stai intre 2 gamuri deschise te ia durerea de cap, falci, masele, si toate incheieturile...
aici mergem cu geamurile deschise la masina. in casa am permanent deschis ca ma sufoc eu fara aer...
dar de cate ori merg la soacra-mea ma sufoc de cald... in primul rand ei sunt foarte zgarciti sa desa drumul la ventilator sau ...la aer conditionat nici nu mai zic... vara fierbem acolo, de aia nu imi place sa merg la ei. au deschis numai la baie sa nu puta veceul. si in bucatarie un pic crapat geamul. eu de cate ori sunt la ei in casa ma stationez in bucatarie langa geam, cu fata si ea ma goneste si imi da o mie si una de lectii ca raceste fata domne.... deci langa un singur geam, la peste 30 de grade afara...in casa va dati seaman, mai mult...

ELI - vai de mine, cu bobi lor cu tot...saraca...
mie asa mi s-a intamplat in vara asta ca lucram la hotel si m-au sunat de acolo la ora 4 dimineata, sa ma intrebe daca pot sa vin in ziua aia, deci la 7 sa ajung acolo.... cand am auzit telefon am sarit soperiata ca am crezut ca e ceva cu mama mea , ca era bolnavioara. cand am auzit voce de la hotel ... colega mea era moarta de beata ca petrecuse in ziua dinainte la o nunta si a sunat ca e bolnava ... m-am certat cu ea , proasta dracului...i-am zis ca daca mai are de gand sa isi ia libere din astea sa sune de seara, nu la ore turbate ... si mai eram si gravida pe la jumate... oameni cretini frate in lume...

revin

diana si theqa
www.dropshots.com/dianamizzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

DANA - asa e ce zici , si la noi tot reducerile sunt baza la oameni nomali... ca se gasesc haine de toate la preturi mai mici ca in romania. asta de 2 ori pe an se fac si sta lumea la cozi ca sa cumpere. si jucarii si de toate sunt aproximativ la preturi egale... deci macar stiu ca aleg ceva superior calitativ. aici pune lumea preturi dupa capul lor. si in piata hainele sunt ca la magazine, deci...de ce sa cumpar de acolo...
sa zic alta comparatie... stiti produsele AVON , de care cumpara tot omul in romania ca sunt bune si mai ieftine decat... sa zicem REVLON de care iau eu. DAR aici avon au aceleasi preturi cu revlon... pai de ce nenica, cand clar stim ca e diferenta mare de pret intre eole , de la producatori... asa ca iau si eu din alea care stiu ca sunt mai bune, daca tot dau un ban. si aici hotie mare la magazine...

MIRANDOLINA- aoleu...lasa-ma cu moartea asta , ca nici nu ma uit... daca as mai citi si d'astea m'as duce cu capul... haideti mai fetelor ca astea sunt vrajeli sa sperie lumea....
aici oricum toata lumea e obsedata de treaba asta si tin copiii cu ei in dormitor pana la 2 ani si mai incolo... sa nu va zic ca pe noi cine ne-a auzit ca am mutat-o pe thea la ea in camera ne-a urlat in toate partile ca suntem nebuni ca ne moare copilu in somn...si noi nu stim.... pai daca e doamne fereste sa fie asa ceva, eu in dormitor cum aud daca dorm... dementi frate...hai ca nici nu ma mai gandesc!

azi fac chiftele in sos. mmmm. dupa amiaza poate mergem la plaja. ce misto ar fi. e tare frumos afara.
va pup fetelor! o zi minunata tuturor!

diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza fetili!

Sa va traiasca puiutii:Messa,Terbitza,Maryela,Crisotexa!

Noi suntem bine de dimineata si in afara de maraielile de rigoare cind plec linga el,pot spune ca e ok.O sa-l dezvatam si de astea,ca n-avem incotro.

Cristiana,la noi a fost primul vaccin ca de asta ma agitam eu.La al doilea nu-l mai bag deloc in seama ca deja am invatat lectia.

Meg,pai tu ai un motiv in plus sa-i spui soacrei ca nu-ti place ce-i cumpara.Poti s-o sperii putin ca uite i-ai dat hainute de la ea si a facut copilu dermatita.
Eu,sigur,i-as spune,dar la mine nu e cazul sa se omoare cu cadouri.La noi functioneaza doar intr-un singur sens,adica noi s-o cadorisim pe ea.Asa ca daca ne aduce ceva si de le taraba,o sa fiu tare incintata.

Catalina,vreau sa-ti spun ca inainte sa am bb eram mai fricoasa,dar acum am vazut ca nu sunt asa sensibili pe cit credem noi.Poate rezista la multe chestii mai bine ca un om mare.Sotul zice ca exagerez,ca e totusi bebelus.Poate n-am patit-o inca si pina ma ard fac pe viteaza.

Marina,cu fitele stiu cum e ca am o prietena tot asa gen tipa de care povestea Lili.Si-mi daduse o lista cu ce vrea sa-i comand la fi-sa de aici.Cind am vazut ca vrea papuci de 50€,i-am spus ca mie mi se par scumpi si ca eu n-as da atat.Sa nu va povestesc ce teorie mi-a tinut,de m-am simtit si prost ca i-am spus.Ca aia e firma,de firma(eu nu auzisem de ea) si ca e important sa mearga copilul bine,desi fi-sa are 3 ani deja,deci merge de mult.
Si eu ii cumpar lucruri de calitate si de firma uneori,dar reduse frate.Adica cum imi cumpar mie,asa ii iau si lui.Nu dau eu o caruta de bani si el le poarta 2-3 luni.
In schimb tipa de care spuneam,pe ea nu da doi bani.Adica ea umbla cu aceleasi haine de cind o stiu,dar baga bani in curu lui fi-sa cit pentru toata familia.
Poate nu sunt eu mama buna,dar n-am de gind sa-mi invat copilul un razgaiat si fitzos doar ca sa arat la lume ce haine de firma si jucarii are el.O sa-i dau din toate cite putin si o sa-l invat sa aprecieze ce are.
Sa vedem cum va fi cu practica ca de teorie sunt buna.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

dana sincera sa fiu si eu imi iau pantofi sport de firma, asta in ideea ca fac miscare si nu vreau sa-mi puta efectiv picoarele. pentru copii e important de asemenea cand incep sa mearga, dar sa stiti ca sa pot lua incaltari cu taloneta si cu trimitere de la medicul de familie, deci reducem niste banuti. cat despre haine...are si emmi hainute de la chicco si sunt sub orice critica. si am luat de la babyexpo 2 body-uri no name, din bumbac, si arata ca noi desi le-a purtat destul. acum depinde de om, ca daca stii sa cauti gasesti si la piata ceva de calitate buna, nu numai din astea de firma. si mai e o chestie..la noi se plateste fff scump eticheta. ad un produs poate sa fie facut de nea gig in garaj, dar vine X si-l cumpara, ii pune nu stiu ce eticheta si -i mareste pretul de n ori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Marina,pai pentru mine,care stiu ca nu-mi creste piciorul,e normal sa dau un ban sa iau ceva de calitate,dar la copii?Ei cresc repede si raman mici,iar bb 2 inca nu sunt hotarata sa fac.
Poate asa sunt preturile in Ro,dar eu cind stiu ca-i gasesc pina in 15€ ceva de calitate si de firma,chiar nu-mi vine sa dau 50€.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Catalina
Cristiana, Meg, vad ca si voi incepeti mai tarziu diversificarea. Alaptati? (scuze ca nu mai tin minte ...)

da, deocamdata eu alaptez exclusiv.

LA MULTI ANI PUIUTILOR CARE AZI MAI IMPLINESC O LUNA!!

daconst, de acord cu teoria ta cu non-razgaiat copilul..si eu imi propun acelasi lucru, sa vedem daca ne iese..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marinar
[fete in ce parc ne vedem azi, pe la ce ora???

a, chiar..iese cineva in PARCUL NATIONAL azi?

Mergi la inceput