Stelute de ianuarie februarie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 17
megbeng spune:
nu am apucat sa citesc tot din urma..am retinut asa:
mediterana..ai inceput diversificare cu mar SI biscuite deodata? eu stiu ca nu e bine sa introduci simultan doua alimente noi, ci cate unul, in cantitati progresiv mai mari, apoi pe al doilea si tot asA, CA DACA CUMVA COPILUL NU REACTIONEAZA BINE SA STII DE LA CARE PRODUS E.. (scuze de caps)
ce reactor nuclear in cecenia?
romaria, f f frumoase pozele rhiannei..uite, e o idee sa am si niste poze profesioniste cu matei..deci a venit fotograful al voi acasa cu "decorul"?
liuda, vaaaai, ce bine te inteleg cu carucioarele!
catalina, ficare copil se dezvolta in ritmul lui, nu te ingrijora ca matei al tau inca nu se intoarce ep burtica..are tip...din ce stiu de la prietene cu copii, cu cat sutn mai grasuti cu atat se intorc/se misca mai tarzior, ca trage funduletul greu.
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

megbeng spune:
quote:
Originally posted by cristiana70
AELITA, las ca noi ne-om diversifica mai incolo, tragem ca smechereleconcluzii de la restul!
si eu, si eu, peste mai bine de 2 luni intru la idversificare,cu voi!
iza, parca tu ma intrebai...noi si la 2 luni am facut pentaximul (=DTP+antipolio+anti haemophilus influenzae) si a doua doza de engerix..nu a avut nici un fel de reactii adverse...absolut nimic, nici macar nu a fost mai agitat sau mai somnoros ca de obicei
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

ylilimic spune:
marybell - te asteptam la ceas tarziu in noapte
Am primit confirmarea pentru apartamentul la Olimp, oricand dupa 18-20 august. Mai aproape de data sa iti anunti venirea
Imi place mult Erik, ba chiar sunt si eu ofticata ca Adam pare din ce in ce mai indaratnic cu evolutiile! Chiar ma bucur cand vad ca mai sunt copii care inca nu le fac pe toate, ca prea ar fi al meu ultimul tembel
Oricum azi m-a plans intr-un hal fara de hal! Nu sta singur, fara mine, nicicum. Iar restul ajutoarelor care vin si pt 1-2 ore (sotul, mama 1-2 ori/sapt), stau ff mult cu el in brate
. Nici afara nu sta in carut, ori eu asa ceva nu accept, caci e super greu cu el in brate si impingand la carutul gol+ Matei in grija! Dar nu am omorat pe nimeni! Prin urmare, cat e ziua de lunga plange copilul astaaaa...cu scurte pauze cand doarme sau stam de vb, sau se uita dupa Matei.
romaria - frumoase poze!
Pentru cine nu s-a prins Romaria, Catalina, Sraluca, Anis, terbitza...au pus poze in albumul comun de mail: mami_ian_feb2007 Ca sa le vedeti pe ale Romariei dati la all photos caci ale ei sunt ultimele incarcate acolo.
baietii mei dorm ca si pe mine ma ia amorteala...Noapte buna!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
ylilimic spune:
aaaaaaaaaaa, uitasem! Referitor la biberoanele Avent (am vazut ca multe v-ati autosesizat)- tipa avea tetinele comandate special in Italia
anis - sunt de acord cu tine, decat 1 duzina si de la tarabe, mai bine 5 dar bune. Asta nu inseamna ca imi da mana sa ii cumpar Adidas sau Nike pentru groapa cu nisip, NO WAY!
La multi ani sarbatoritilor zilei!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
anis spune:
Lili, eu am pus poze in ambele si la mail si la album..asa din exces de zel..pur si simplu am incurcat borcanele si va intrebam parola...dupa...oboseala mama..tocmai eu care am facut lista..asta e..!![]()
Da..e la nisisp..iese cu de alea de joaca..da tot nu de la tarabe..
Stii cum e..hainutele raman curate si superbe, pana incepe treaba cu mancarea si mai ales cu mancatul si umblatul singuri..dupa aia incep petele ...de nu le mai scoti.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Messa spune:
Fetelor, noi suntem bine dar eu am multa treaba, n-am reusit sa citesc tot dar io si baloasa mea pupam pe toata lumea, marybell, cred ca pe vineri am ala gata + o surpriza din materialul ramas, gata, fug sa culc istucanul si ma duc si eu la somn ca-s rupta.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
romaria spune:
Megbeng , fotograful a venit acasa cu decor cu tot, initial m-au sunat ca daca vreau sa vina nenea sa-mi faca cateva pozei sa-mi aleg una gratis....ei si cand mi l-au adus pe toate mi-au placut va dati seama si am vrut sa le cumpar, mi s-au parut cam scumpe : 2 tablouri mari, 2 mai mici si 20 poze normale cu un album au fost 200$ Cad. Probabil in Romania sunt mai ieftine.
Lili cum votam pe Matei????
Poze 3 luni, Rihanna
Poze 4 luni, 5 luni
marybell spune:
lily ok ramane ca zilele astea in functie de plecarea si venirea din Spania de la Alina (sora mea) sa ii confirm matusii tale venirea mea sau nu 
messa spor la treaba, sa te mai eliberezi si tu un pic macar
. abia astept sa ne vedem. 
romaria am uitat sa-ti spun. am vazut la tine acolo niste poze superbe. am avut ce admira in seara asta. foarte frumoasa Rihanna. si... artistice pozele, nu gluma ![]()
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
Ivona1977 spune:
Buna fetele
Noi suntem bine, mai traim.
Am vazut Lucas razaciosu, m-am distrat! 
Am mai citit ce ati scris dar nu chiar tot.
Am vazut ca va plangeti ca nu stau bebeii singurei - nci a mea nu sta defel. Si avem al treilea vaccin marti. Vaccinul TBC a inceput sa se vada la manuta, ca o piscatura mica si rosie, putintel inflamata.
Pupam bebeii vaccinati!
In rest suntem bine, tot cu casa ne chinuim, am ajuns la hol.
la fete
Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

concluzii de la restul!