Stelute de ianuarie februarie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 16
Daconst spune:
Mary,hihihi,ca am scris in acelasi timp...telepatia asta.
Ce frumos sta Erik!!!Doamne si ce ochi frumosi are!
mai fetelor,eu zic ca sunt mai frumosi bb-ii live decit in poze.Eu zic ca merita sa-i mai filmati sa-i vedem si noi!
Dana si
Lucas Paul(18.01.07)
marybell spune:
dana mersic ca te-ai gandit la mine 
Lucas parca e prima data cand i se face vaccin, nu? bine ca ai trecut si e ok acum.
eli pai ce faci dragutza? tu nici nu ai inceput bine munca si deja ai probleme? sper sa treci peste ele cat mai repede.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
marybell spune:
anis spuneai la un moment dat ca vrei sa ne intalnim in parcul circului. ce zici? cand poti da-mi un semn. fara ziua de maine fiindca ii astept pe cei care trebuie sa imi monteze aparatul de aer conditionat.
poze bb
poze Botez
varsta Erik
mirandolina spune:
Va dau si eu de citit
www.desprecopii.com/info.asp?id=96" target="_blank">Excesul de suzeta dauneaza (grav) copilului
www.desprecopii.com/info.asp?id=95" target="_blank">Despre moartea subita la copii ![]()
Daconst.... buna idee...
Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
anis spune:
Apropo de fite..eu am doar o opinie, totdeauna hainele de firma sa zic asa sunt de calitate si se pastreaza ca aspect f bine.Eu decat sa cumpar 10 bodyuri de duzina. mai bine i-au 5 mai scumpute, da stiu ca nu se intind , se rup la capse etc.Noroc ca am si primit o tona de haine..cred ca ar trebuii sa mai fac 2 copii...ca nu apuca sa poarte ce am.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
cristiana70 spune:
Fetelor, o sa mi se suie la cap
cu atatea laude! Chiar va multumesc, ma bucur ca ne-ati vazut pozele! V-ati asteptat la ceva mai putin drastic cu parul meu, ceva trepte? Pai daca era dupa mintea mea coafeza punea de-o peruca buna! Apropo de trepte, ieri m-am uitat la pozele lui LORE, si, cascata de mine, ma uitam dupa trepte in casa, abia apoi m-am prins ca e vorba de tunsoare!
Gradina a fost o jale cand ne-am mutat aici, am cumparat fel de fel de plante, mai ales arbusti si copaci, in cativa ani sper sa devina o gradina si mai frumoasa, cu pete de umbra si cu multe flori. Pentru gazon nu-mi fac sperante, mai ales cu dulaii mei care si-au facut cararile lor. N-are importanta, si ei sunt parte din familie.
DANA, o sticlutza de suc de la Hipp costa la Sensiblu 7,5 RON, adica mai bine de 2 euro amarata de sticla. Parca am castiga toti mii de euro pe luna. Acum ma intelegi de ce snoaba de mine fac cumparaturile de mancare de bebe din Germania. Mi-a adus sotzul si bonurile, sa vad cat costa.
Ma bucur ca Lucas e mai bine si ca ati scapat de supararea celui de-al doilea vaccin, hai ca vine al treilea si apoi stam sase luni pentru urmatorul!
AELITA, las ca noi ne-om diversifica mai incolo, tragem ca smecherele
concluzii de la restul!
ROMARIA, frumoase pozele, se simte mana de profesionist!
IZA, ce sa zic de silueta, ca am ramas cu o "borsetuta" pe burta, las ca o da jos mami si pe aia!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
anis spune:
marybell, super, hai sa aranjam pt vineri..tu cand iesi? Eu am ceva treaba vineri si le i-au cu mine, dupa aia venim in parc..n stiu cand sa zic ca ajungem..da..ne vb si la telf daca e..
CINE MAI VINE IN PARCUL CIRCULUI?
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
iza29 spune:
Romaria, gata am vazut si celelalte poze, sunt intr-adevar deosebite, cred ca toate am vrea asa poze cu micutii.
Marybell sa iti traiasca baiat frumos si cu falcute. Ce frumos statea el intre jucarii, pana la mimentul enervarii. ![]()
Pako, sa-ti traiasca scrupisorii frumosi. Deci la Timisoara e furtuna, inseamna ca pana dimineata ajunge si aici. ![]()
Tu ai sau ai avut probleme cu ochisorul micutului, cu canalul lacrimal infundat? Si eu am problema asta si as vrea sa te intreb ce ai facut tu?
Ma inscriu si eu la migrene de la curent sau altele de genul asta, chiar si de la hota, daca va vine sa credeti.
eli1977 foarte nasoala faza, an trait-o si eu cand a murit tatal meu si stiu cum e, acum reactionez la fel ca tine cand suna noaptea telefonul.Bine ca nu a fost nimic.
Spor la pregatirile de botez.
monu, la multi ani pt alexia, sa creasca mare, sanatoasa si frumoasa.
mirandolina, asa este, cand sughite, nu mai da lapte afara, e verificat si de mine.
Doamne fereste de moarte subita. Citisem si eu asta cand eram gravi si ma ingrozisem, iar asta cu suzeta chiar nu stiam, merci.
Catalina, mi te mai supara de Matei ca o sa inceapa si el si atunci nu o sa se mai opreasca
, odihna placuta.
Daconst, baiat razzaret si falcos, a trecut si de hopul asta, bravo. Aia astept sa trec si eu, dar mai e un pic. Ce treaba buna cu bazinul asta 
Cristhinuza, si al meu se trezeste cateodata pe la 3-4 dimineata, dar e foameteaaaaa. ![]()
cristiana70, eu am ramas cu mai multe "borsetute" dar lasa ca am si scos o comoara mica.![]()
Urmam si noi cu diversificarea peste o luna aproape, asa ca mai suntem.
anis spune:
si noi la fel..tot la 6 luni incepem cu diversificarea...
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
marybell spune:
ok anis da-mi si tu un pm cu nr de telefon, ti-l trimit si eu pe-al meu ![]()
poze bb
poze Botez
varsta Erik