Stelute de ianuarie februarie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Doaaaaaamne, Eli, prin ce-ai trecut! Da acum te-ai linistit, da?

Pako, nasol cu curentul asta...

Ma duc sa spal si eu bucatzica asta buna de Maya, acum sughite de nu mai poate. Apropo, mi-a zis o fata cu bebel cu reflux esofagian ca, de cite ori sughite, bb nu mai vomita. Si se pare ca se verifica si la Maya.

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

Anis, ce vrednici sunteti voi la dintisori...lui Ingrid cand i-a iesit primul dinte? ca Andreea l-a avut la 9 luni

Eli, nasoala faza...dar bine ca apelurile n-au fost de la parinti....

Bai, aici s-a pus pe o furtuna, cu fulgere de mi-e frica sa nu raman fara curent, tocmai acum cand sunt singura cu 2 copii in casa(vine si tati peste 1 ora)...stau cu o bricheta in mana ca lumanare nu am

Mergi la inceput

haha...nu stiam ce "curent"...ca postasem dupa tine....daaa, pe mine ma omoara migrenele

Anis , io acum am vazut cate postari ai...moamaaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

pako..mai sunt multe cu postari asa..dar anul inscrierii l-ai vazut??
Mas delectez si eu cu pozele tale..azi am chef de vizionari..

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Eli PERFECT te inteleg. Si eu fac la fel cand suna tel noaptea. Bine ca nu a fost nimic.

Incerc sa ma culc si eu ca azi dimineata m-am trezit la 3 jumate sa merg la aeroport sa o duc pe prietena.

Vb maine

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

hai ca scriam in acelasi timp.
Pako, si lui Ingrid i-au iesit la 4 luni, si acum la 1an si 9l ii are pe toti, si sunt crescuti...e un avantaj ca scap repede de pasat si ii mai dau cate un morcov la ros, mar etc.

Din ce vad copii de acum evolueaza mai repede, iar carii vor face daca mananca dulciuri clar.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Anis,pozele sunt cam vechiute...dar bb Liviu e scumpic acolo
Deci sa ma astept ca la tot 9 luni sa iasa primul dinte bebeului...

Ma retrag si eu ca mi-a venit barbatu'

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Seara buna!
Hai ca v-am prins si eu din urma ca tot pe drumuri am fost azi.Dimineata am iesiz afara cu bb,nu i-am mai bagat atunci supozitor ca mi-era sa nu fie prea mult.Cind ne-am intors dupa vreo 2 ore mai avea inca febra,cam 38,asa ca i-am pus inca unul si a supt un bibe dupa care a dormit citeva ore bune si eu cu el.Aseara nu prea am dormit ca il auzeam cum maraie.
Apoi ne-am dus la inot,ca febra scazuse si el parea ca e bine.I-a placut si si-a revenit complet.Deci am trecut cu bine cred si peste vaccinul asta.Doar ca nu i-am pus compresa cu apa rece si acum parca avea o galma la un sold.Sper sa-si dea drumul pina maine.

Lili,vorbeai de fite,eu ce sa mai zic ca avem bibe doar Avent si Chicco,hainute are si Nike si Adidas,cam tot ce spuneai de tipa aia,DAR biberoanele de aici sunt cam la acelasi pret,deci nu sunt astea mai scumpe ca altele si atunci daca am auzit ca-s bune le-am luat pe astea.Hainutele mai de firma,sa zic asa le-am luat de la reduceri si pun pariu ca daca e sa calculez cit am dat eu pe ele cred ca am iesit cel mai ieftin fata de fetele din tara.
Nu ma omor dupa firme,trebuie sa-mi placa intai o haina si apoi o cumpar,dar daca am si lucruri de firma sunt de la reduceri,care chiar sunt reduceri in comparatie cu Ro.
Cred ca cine sta afara,nu pune atata pret pe fitze in comparatie ci cei din Ro,parerea mea.Pe mine una nu ma mai impresioneaza deloc.Sper sa nu supar pe nimeni!

Cristiana,am vazut pozele si m-am minunat ce curaj ai avut sa te tunzi asa.ma asteptam la niste scari ceva,dar tu ai taiat,nu gluma.Pavilionul m-a dat gata,ma faci sa ma opresc la tine cind vin in tara,ca oricum trec pe la Arad.
Davidutu e un scumpel cum casca el si iti seamana leit.

Liudo,multumim ca te-ai gindit la noi,dar am eu grija de ginerica sa fie bine.
Fata cit e sucul ala de la Hipp la voi?Am crezut ca nu citesc bine.Eu chiar am vazut la nestle 6 sticle cu 4€.Eu chiar nu inteleg de unde scot astia preturile astea?Parca in Ro ar fi salariile cele mai mari.Sunt culmea.

Cristhinuza,noi am facut si vaccinul anti pneumococ si chiar intrebasem daca a mai facut cineva.
Si al meu se mai trezeste asa urland,dara de foame.

Marina,sa-ti traiasca stelele si sa se inmulteasca!

Eli,ce spaima pe capul tau.Asa patesc eu cind ma mai suna mama ca in rest doar eu o sun.Si cind suna ea,intru in panica.
Spor la pregatiri.Parca si Columbenii au botezul acum.

Catalina,nu te mai stresa fata,ca Matei e unic.Nici al meu nu se intoarce,dar nici nu e obligatoriu inca.Mai are vreme.
Eu incerc sa nu fac mare caz cind mai observ cite una si asta il ajuta si pe bb sa-si revina.Azi era cu febra si eu m-am purtat cu el ca si cum ar fi ok.Alta in locul meu nu l-ar fi scos din casa si mai ales la bazin,dar uite ca a fost bine cum am facut.In seara asta radea iar in hohote.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

buna dragele mele, va multumim celor care nu ne-ati uitat de ziua noastra si de la care am primit urari de "la multi ani".

azi am avut cam multi musafiri, o zi dintr-aia stiti voi cand parca toti s-au vorbit sa vina pe la tine
am obosit si cred ca si bebe e la fel fiindca nici acum nu doarme, sta si se uita la mine din carucior
vreau sa va arat www.youtube.com/watch?v=5UcH1yyZTlM" target="_blank">cum ne jucam noi azi cand implinim 5 lunishoare desi pana la sfarsit ne-am enervat asa un picutz fiindca era multa lume in jur si am obosit.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Pako,cum mai sunteti cu ochiul?Ai dat antibiotic?

Romaria,superba poza.Mi-ar fi placut si mie ceva poze la studio.Tot o poza am vazut si eu.

Meg,felicitari la Matei!

Monu,distractie faina.

Marybell,iar lipseti?La multe lunisoare lui Erik!

Mirandolina,am uitat ca alaptezi.Daca nu merge sa bei ceva incearca o utza.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput