Stelute de ianuarie februarie 2007 (26)
Raspunsuri - Pagina 14
mirandolina spune:
Aelita, i-am spus deja. Si nu o face intentionat ![]()
Cristina, si mie imi e cam teama cu intorsul asta pe burta. Totusi, riscul e mai mare la copiii sub 2 luni, asa am inteles. Plus ca azi a si ridicat capul f mult din pozitia aia de broskish
La mai multe miscari nu ma astept prea curind, ca e grasaaaa si are
mare
Asa ca, Marina, azi a mai experimentat doar o scremere intru ridicat in fund...
Tocmai am primit o veste buna legata de serviciu si mi-a mai venit corasonul la loc... ![]()
Eli, si eu am cazut in decrepitudine
cred ca un epilat, un masaj si un coafat constituie primul pas pe drumul catre normalitate. La creiere ![]()
Catalina mama, lasa-l pe Matei in ritmul lui, ce ai cu el? Citez din DC: desprecopii.com considera ca fiecare copil e unic. Chiar daca copilul dumneavoastra trece prin etapele de dezvoltare mai repede sau mai incet, el trebuie sa-si urmeze calea lui de dezvoltare. Semnele care despart aceste perioade sunt uneori neclare si nu trebuie sa va ingrijorati daca unul din semne apare mai tarziu sau mai devreme decat va asteptati. Pina acum putina vreme, Maya urla rau dak o puneam pe burta, acum o fi zis si ea ca e momentul potrivit ![]()
Pako, bine ai revenit. Despre curent: stiati ca, in limba engleza, nici nu exista notiunea de curent? Prin urmare, nativii de lb engleza nici nu racesc din acest motiv
Acum serios, la noi in casa, de cind a venit caldura, toate geamurile sunt deskise (eu una n-am racit in viata mea din cauza curentului) si Maya n-a racit niciodata desi nu a purtat caciulita peste 15 grade si e kiar keliutza.
Last but not least, off topic: explozia de la centrala atomo-electrica din Cecenia a avut loc pe 19 mai... 2050, pentru ca mai devreme n-or sa fie aia in stare sa construiasca asa ceva. LOOOOOOL! In zona aia nu gasesti centrale atomo-electrice decat in Armenia si la Volgodonsk. Va multumim pentru atentie, eu m-am distrat copios. 

Ella
de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya
Crishtinutza spune:
Voua vi s-a intamplat vreodata sa se trezeasca bebe urland foarte tare, asa, ca un urlet de spaima ???
Tocmai am avut parte de o astfel de trezire, aproape ca m-a apucat tremuratul, mititica de ea, de ce s-o fi speriat????
marinar spune:
mirandolina pai o sa se tot screama pana o sa-i iasa bine. emmi baga si cate un kk la inceput 
cristinutza si emmi mai face asa, incepe si urla dar nu se trezeste mereu. eu cred ca viseaza, alta explicatie nu gasesc.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
pako spune:
Mirandolina
...pe mine ma a numaidecat durerea de cap de la curent...trebuie sa am mare grija la cum deschid geamurile.Iar Andreea la curent(ala din casa)ii curg mucii.
Crishtinutza,noi am avut de cateva ori urletul asta...o data s-a intamplat sa fie noaptea..."mi-a sarit inima" de la tipatul lui asa de-odata...tati a venit disperat la noi in dormitor crezand ca m-am rostogolit pe bb.Nu-mi dau seama de la ce...si s-a potolit imediat cand mi-a auzit vocea
eli1977 spune:
Mira,
tare faza cu reparatiile...capitale ![]()
si cu centrala....fata, lasa-ma ca m-a sunat azi o buna prietena, mamica, si mi-a zis...dar mai intai m-a intrebat cum a fost Andrei ieri si azi..si culmea, ieri chiar a fost agitatel cand am venit eu de la serv, chiar ma gandeam ca nu-i mai auzisem miaunatul de mult..dar am pus-o pe seama oboselii, ca sa-mi zica fata asta azi, ca e f posibil sa fie....buba..nici nu vreau sa ma gandesc, ma morcovisem toata!
sa va zic ce-am patit asta noapte..
ieri am avut o zi cam naspa, m-am enervat un pic cu niste faze, am venit cam tuflita de la serviciu, am mancat si cred ca mi s-a aplecat, in sfarsit, nasol, pe la 22 m-am culcat ca eram varza...
aud telefonul vechi sunand din geanta, ma uit la ceas si vad ca era ora 1, suna tel pe care suna f putine persoane, mai ales ai mei..
tata fiind cardiac si astmatic...
(tatal sotului meu, cardiac, s-a prapadit pe neasteptate, in urma unui stop cardio si...a sunat un telefon, acum 4 ani)
luand in consideratie aceste faze, la care ma gandeam in fuga spre telefon, descopar pe tel 5 apeluri, de la un nr care semana extraordinar cu al mamei
fete!!!am crezut ca moor, mi-a crescut imediat tensiunea(am mari probleme, am tensiune fff fluctuanta), am inceput sa plang, imi tremurau mainile...am ajuns la sot in dormitor, ii zic, vede cat e ora, se sperie si asta(mai trecusem prin asta)si da telefon...nu va pot spune cat mi s-au parut secundele alea!ca sa raspunda o tuta care il cauta pe unu" Bobi, sa vina acsa.....era greseala..
eram transpirata toata, nu stiu cat aveam pulsul si n-am mai dormit ochi pana pe la 4..nu puteam adormi..
va las, ma duc sa spal una bucata pisoi
noapte buna
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
anis spune:
monu, petrecere frumoasa
Ce mai trece timpul..cand ma gandesc ca si Ingrid face in august 2 ani...da eu tot mica o vad.
Am fost cu Iarina la vaccin, avem 7.100 si 65 cm. A fost cam maraita un pic pe seara..dar cred ca de la dinti mai mul ,ii iese cel de al doilea incisiv.
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
eli1977 spune:
Monu, petrecere frumoasa maine si la multi ani fericiti Alexiei Ioana!
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
anis spune:
Mai fetelor pe unde va mai intalniti voi?/Ca as veni si eu cu fetele mele,,
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
anis spune:
ma innebunesc reclamele astea,,,
*** AniS ***
Iarina-Elisa
Ingrid-Alexia
INGRID