Stelute de ianuarie februarie 2007 (26)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

meg si mie mi-a spus dr sa fol injectia respectiva daca alaptez si are valabilitate 3 luni, dar cum printzesa mea a preferat sa manance la restaurant si nu acasa si sa aibe chelner la purtator si nu mami la purtator, am renuntat sa mai fac injectia
treb sa merg la dr sa vad ce imi recomanda
fetelor am o veste buna: am reusit sa intru in pantalonii pe care ii purtam inainte de a ramane gravida; bine nu stau inca foarte bine, dar am ajuns cat de cat la un punct cand se vad roadele....
meg sa stii ca si daria s-a agitat mai rau decat de obicei (adica de cateva sapt saliveaza abundent si o rod gingiile) si ieri seara a facut temperatura; in timpul zilei folosisem calgel dar a avut efect doar pentru scurt timp pentru ca a luat-o de la capat
aseara cand am vazut ca e fierbinte si chiar devenise foarte cuminte am sunat-o pe pediatra care, dupa ce i-am insirat eu tot ce vazusem schimbat la copil, mi-a zis sa-i dau o masura de calpol si sa evzi minune ca a adormit si cand s-a trezit sa pape nu a mai fost asa irascibila si nici asa cuminte cum devenise brusc inainte de a face temperatura
am citit pe prospect ca e bun si pt dureri de dinti (calpol)
nu stiu ce sa zic si nu vreau sa credeti ca vin cu sfaturi dar la daria calgelul parca nu are un efect asa mare pe un timp mai indelungat, dupa 15 min o ia de la capat cu agitatia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

unde e cap nou?
care e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonylexa spune:

abia acum am avut timp sa citesc printre randuri ce ati mai scris
neuropediatru? m-ati ingrijorat rau pt ca in perioada in care eram gravida am avut un accident cu masina , a intrat un fiat de transport in noi si ne-a tarat cativa metri, rasucindu-ne pe sosea
cum am citit ce ati scris ---adica ca e posibil ca bebe sa nu puna cum treb talpa pe ceva plan din cauza ca in burtica s-ar fi putut sa fi suferit o trauma----m-am alarmat si am si luat-o pe daria sa verific cum face
are momente cand pune talpa complet si alte ori doar varful pt ca se incordeaza
nu stiu ce sa mai fac
acum am reusit sa o adorm, dar a plans si s-a vaicarit in patut
se pare ca se mai linisteste doar daca sta strans lipita de mine, cu gingiile infipte in umarul meu

Mergi la inceput