Colectia de toamna iarna 2005(135)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Of, Madau, nasoala julitura , dar da bine - bine!!!

Joy, sanatate muuulta! Tinem pumnii pentru diseara la eco!!!

Poezioara e asa "o broscuta mica-mica/ s-a urcat pe-o pietricica/ insa cand sa faca oac/ a cazut cu nasu-n lac"

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

CAMI la eco ma duc pe 14.06.....acum este doar conrolul lunar

Joy 23+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

hello
am gatat mancarea, acum cu permisiunea Mariei care bantuie pe langa mine scriu doua randuri.
Multumim de aprecierile referitoare la noua tunsoare. Alinush, sa stii ca-i executata cu aparatul de tuns electric.

SI Maria a cazut azi mai serios, si-a facut o vanataie - julitura pe obraz, asa, sa iasa in pozele de aniversare de 1 an jumatate pictata.

Noki, mama, sa nu te prind ca nu mergi la examen. Poate ai bafta si iti pica ce stii, daca nu il mai dai o data si gata. Cum sa nu te duci?! La cat ai invatat pana acum meriti si tu nitel noroc.

Ile, chiar vroiam sa te intreb daca s-a intors Victoras. E bronzat?

Cami, sa stii ca-i foarte cuminte, cred ca ma pot lauda cu cel mai cuminte copil din gasca.

Maria(29.11.2005) si Ioana 16+

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Mai07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Dordia eu chiar cred ca ai fost si ai avut ceea ce se cheama avort menstrual. Incearca sa nu faci o tragedie din asta, poate acel embrion nu a fost OK, aminteste-ti ca 25% din sarcini se pierd. Si poate e mai bine ca, daca tot era sa se intample, s-a intamplat acum si nu mai tarziu cand ar fi fost mult mai dureros. Capul sus si go on, sunt sigira ca in curand va veni si bebedoiu'

Joy si eu cred ca locul copiilor e langa parinti, si am si facut unele sacrificii pt asta pana acum. Pe de alta parte cred si ca parintii mai au nevoie de cate o pauza de copii, ca altfel o iau razna. Incearca sa-ti organizezi viata astfel incat sa poti lua din cand in cand o pauza, sa faci ceva placut si relaxant singura sau, si mai bine, impreuna cu Cristi.

Camelia

----------
Silvia si Nati au inceput sa se joace impreuna. Aseara pt prima oara Silvia mai-mai sa planga cand am zis ca o culcam pe Nati: "dar eu cu cine ma mai joc?"

La un moment dat stateam de ceva vreme cu Virgil in sufragerie si fetele - liniste. M-am si speriat sa nu faca Nati vreo boacana. Strig: Silvia, unde-i Nati? E cuminte? Silvia: E cu mine, am eu grija de ea! Ne jucam! . Ma duc, erau in dormitor, era fiecare cu genti si gentute atarnate de umeri, Silvia carand in mana orga ei muzicala, o geanta pe umar, ghiozdanel in spate, mai si tragea ceva dupa ea, Nati cu cate o geanta pe fiacare umar, zice Silvia: "suntem in concediu, in Austria. Acum plecam acasa." Si se iau amandoua la drum din dormitor spre camera lor, mortale erau. Foarte serioase, Silvia era "seful", Nati hop si ea dupa Silvia, foarte preocupata de gentile ei.

sunt tare fericita ca le am!

Aseara pt prima oara am culcat-o pe Nati in patul ei de jos, a dormit f bine, cred ca in curand ii desfiintam patutul de bebelus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

quote:
Originally posted by lavi02

----------
Silvia si Nati au inceput sa se joace impreuna. Aseara pt prima oara Silvia mai-mai sa planga cand am zis ca o culcam pe Nati: "dar eu cu cine ma mai joc?"

La un moment dat stateam de ceva vreme cu Virgil in sufragerie si fetele - liniste. M-am si speriat sa nu faca Nati vreo boacana. Strig: Silvia, unde-i Nati? E cuminte? Silvia: E cu mine, am eu grija de ea! Ne jucam! . Ma duc, erau in dormitor, era fiecare cu genti si gentute atarnate de umeri, Silvia carand in mana orga ei muzicala, o geanta pe umar, ghiozdanel in spate, mai si tragea ceva dupa ea, Nati cu cate o geanta pe fiacare umar, zice Silvia: "suntem in concediu, in Austria. Acum plecam acasa." Si se iau amandoua la drum din dormitor spre camera lor, mortale erau. Foarte serioase, Silvia era "seful", Nati hop si ea dupa Silvia, foarte preocupata de gentile ei.

sunt tare fericita ca le am!

Aseara pt prima oara am culcat-o pe Nati in patul ei de jos, a dormit f bine, cred ca in curand ii desfiintam patutul de bebelus.

Lavi, suuuper !

-am printesele cochetele!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bianca_mo spune:

lavi, parca le vad pe fetite cum se duceau in concediu... asa eram si noi,doar ca 3 fete , si tare frumos ne jucam impreuna...
sanatate multa tuturor si impliniri alaturi de cei mici si mari din vietile noastre!
nu prea mai am timp de forum, dar ma bucur sa citesc despre ispravile colectiei! pupici

Bianca, mama lui Serban
poze

10 decembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Madau, frumusica foc Mirunica, chiar si cu julitura pe nas.Trebuie sa ne pregatim ca dupa julitura la nas urmeaza la genunchi, coate etc. Kriszti are si el o mica lovitura la genunchele drept. Plus rana din palma de la testatul calcatorului fierbinte...nu se lasa nici el mai prejos.
Lavi, foarte faina povestea cu fetele tale.Mi le-am si inchipuit pe cele doua fete cucuiete pregatite de calatorie, cu bagajele in spate. Te cred ca esti fericita ca le ai pe amandoua, si ca amandoua sunt cumintele.
Joy, si io cred ca locul copiilor e langa parinti. Si eu as putea sa il las pe Kriszti la ai mei peste saptamana si sa il iau acasa numai in week-end, dar nu as face niciodata chestia asta. Chiar daca e mai incomod, mai greu pentru noi, dar il ducem dimi si il aducem seara. Pana acum o singura noapte n-a dormit acasa. De Revelionul asta, atunci l-am lasat cu mama. In alta ordine de idei, io iti doresc sa ai putere multa, rabdare multa si din cand in cand sa iti faci timp si pt tine.
Alexandrina, , Kriszti numara pana la 10 daca ii spun eu numerele unul dupa altul, el le repeta doar. Dar dupa unu el spune doi, iar dupa trei, spune 4, restul trebuie sa i le spun eu inainte.
Noki, si io zic sa te duci la examen, poate ca ai noroc si iti pica un subiect pe care il stii, si daca nu oricum te poti duce la toamna la marire, nu?

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitic-03 spune:

Buna fetele!!!!
Am venit de la Iosup si: are mama o FETITZA , cit un ghemotoc(18 cm si 500gr)!!!!!Sunt beata de fericire ca e intreaga, sanatoasa si ca e fata(mare)!!!!!
DIANAn-a fost sa fie acu.stiu bine cum e dar sa nu te descurajezi!!
JOY:nesuferita de soacra mai ai!n-as mai da copilul pe mina ei nici 15 min , d`apoi o sapt intreaaga!!!Fii barbata!Or sa treaca si astea!!
LAVI:bine ca sunt bine fetele!i-ai facut Nataliei havrix sau varilix?
MULTUMESC TUTUROR FETELOR PT INCURAJARI!!
PITIC 21

PITIC si PUIdePITIC(31-X-2005)Tudor+SIMBUREL de PITIC(DPN=10-X-2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Pitic bravoooo..felicitari ptr fetitza!!!

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

pitic ce ma bucur pentru tine!

Nu ma asteptam sa va placa asa tare povestea cu fetele mele.

Eu militez ba pe fata, ba mai subliminal asa sa faceti cat mai multe dintre voi un fratior sau o surioara pt copilasul vostru, ca e tare frumos cu doi copilasi.

Noki baga mare cu invatatul si las-o balta cu descurajatul; si eu zic sa te duci, daca te duci te ambitionezi si tragi de tine, daca nu freci menta zilele astea si in toamna... alta bataie de cap, stai sa inveti in loc sa-ti faci bagajele
Pana sambata mai e O GRA-MA-DA de timp!

Mergi la inceput