Colectia de toamna iarna 2005(135)
Raspunsuri - Pagina 22
crissy77 spune:
pitic, pentru tititza .
madau, of, of... stiu cum e, si Elise a avut o julitura destul de urata la nas cand a facut pe kamikaze pe la 8-9 luni si s-a aruncat din patut. Imi venea sa plang de cate ori ii vedeam nasucul julit. Noroc ca-s tinerei si se refac repede.
Lavi,... sa stii ca ai dreptate. Mai ca as mai face si eu unul. Sa ne povestesti mai des despre zgamboaice, ca citesc pe nerasuflate povestioarele.
joy, ai grija cu umflaturile astea ca nu e a bine. Odihneste-te cat mai mult, cu picioarele ridicate.
Ioane, da, ai cel mai cuminte copil. Elise nu ar sta in carut nici 2 minute daca am iesi cu ea la vreo terasa.
Cristina & Elise-Stefania
lavi02 spune:
negaracristina
madau nu-ti fa atatea probleme cu julitura, Mirunica e chiar shoada cu noul accesoriu pe nas!
pitic eu m-am hotarat sa nu-i fac varilixul Nataliei, prefer sa faca boala. Eu am avut varicela in copilarie si cand am fost gravida cu Nati am stat linistita desi Silvia a facut varicela. Daca n-as fi facut-o si as fi luat-o si eu de la Silvia trebuia sa renunt la bb.
Boala lasa imunitate mult mai buna decat vaccinul, iar complicatiile varicelei nu prea exista sau nu sunt prea frecvente.
Acuma... fiecare cu decizia lui.
crissy77 spune:
Oare Dayssy, simona dragusin, gabitaco ce mai fac?
Noki, vrei ? Facem sa-ti treaca gandurile negre. Avem incredere in tine !
Cristina & Elise-Stefania
camelia_daniela spune:
Pitic felicitari!!!!!!! Sarcina usoara si bebelina sanatoasa!!!
Noki, fruntea sus!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!
felicia74 spune:
Hello!
Madau, Madutza am fost la Predeal, Busteni, Sinaia, peste tot sunt locuri de joaca proaspat vopsite. Culmea e ca statiunile erau mai goale, ca deh se anuntase ploaie
Ilenutza in cursul saptamanii cam greu sa ne intalnim, ca am un program full, chiar daca stau acasa (ce ma faceam daca mergeam la serviciu?). Azi dupa-amiaza lipim anunturi la scari de bloc. Dar sambata-duminica, de ce nu?
Tu mai esti multumita de pampersii aceia? De cand nu mai au MyKids am luat Happy, ca Momi nu absorb ca lumea si iesea pisu pe langa scutec.
Madau lasa mai ca are mai mult farmec asa cu nasul julit. Sa vada lumea ce-i poate pielea
Madutza Ilinca a fost fascinata de apa, mai ales ca arunca cu Doru pietre. Nu o mai puteam lua de acolo. Cred ca la fel va face si Orlando la mare
Pitic felicitari pentru fetita!
Noki sa ai spor la invatat!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
madau spune:
Mda cam aveti dreptate cu julitura Mirunei...sa vada lumea ce-i poate pielea (ca asa ar o fatza foarte cuminte cand mergem pe undeva..numai acasa-i terorista). Azi peste tot unde am intrat cu ea, inclusiv in parc..toata lumea i-a spus.."vai dar ce neastamparata e piticania..ce-a facut, a picat in nasuc?"
Chiar imi pare amuzanta acum, ma bufeste rasul cum o vad..
Lavi tare haioase trebuie sa fi fost "turistele" tale!
Gata, ma duc sa ma imbrac ca trebuie s-o tulesc pana la posta sa iau un colet..si e tocmai la piata Delfinului
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
felicia74 spune:
Fetelor, rog, cine se pricepe, sa-mi dea o solutie la urmatoarea problemuta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101239
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
dordia2000 spune:
Lista reactualizata...daca mai sunt voturi...va rog exprimati-le!!!
1 Ina – Herastrau, Parcul Circului , Cismigiu
2 Lavi- Tineretului
3 Joy-
4 Dordia – IOR
5 Cami-
6 Noki- Herastrau, Parcul circului
7 Catutza- IOR
8 Mada - IOR
9 Meems -
10 Gandacica - Herastrau,Parcul Circului
11 Ioana
12 Roxi - IOR,Tineretului
13 CristinaH - IOR
14.Xandruta
15.Feli - cu semnul intrebarii, nu stie sigur
16.Madutza - Herastrau
17.Mimi dumy
18 Mihaelut
19 Pitic - IOR
20 Mirabilis - IOR
Lavi, Pitic va multumesc muuult de tot pt cuvintele frumoase...ma ajuta enorm si sper sa pot avea un bb2 curand in burtica.
Pitic felicitari pt fetitza, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de minunata pereche!
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"
leea_cv spune:
Fetele pupicaraie de la mine.N-am citit decit ffffff putin ca=s p mare fuga.Plec in 15 min la Poiana Brasov.Is supa rau Nasul lui T a facut un AVC si e in stare grava.La dracu.La ce bun ca are milioane de euro?!Boala nu face diferente.
Multumesc Ina,Alina,NCristina.Ii dau lui Tudor toate dracoveniile aducatoare de kkshenii si degeaba.Azi am inceput cu Duphalac,la recomandarea MEA.O sa vad ce iese.
NCristina iti vom fi etern recunoscatori pt pontul cu BE.Am descarcat vreo 5 iar T le adora.Inca n-am dibuit cum le copy pe CD,dar nici n-am mai incercat.Pantofii poate ca i-as putea vinde da s-ar face domnu' cit casa.
Alina tu esti prima careia ii dau autograf.Da nu-l vrei si fara milion? Hai mai,ca-s fata buna...Io am continuat sa le trimit mail-uri si am ajuns pina acolo ca imi cer 350 de lire contravaloarea trimiterii mandatului + copie de pe un act de identitate.So,la revedere.
Va pup pe toate ca tare ma grabesc.De sint bolnaviori,un gind bun,din suflet pentru ei.
AAaaa,pup Madutza si Orlando ca am tot intrebat de ei si iaca o avut efect.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
leea_cv spune:
Pitic i-ai "imperecheat".Felicitari!
Rachitoare???
Mai Cristina cit m-am chinuit sa traduuuuc.Si cind in sfirsit am inteles,m-am stricat de ris.
Pleeeeeeec totusi.Vin duminica.
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...