Colectia de toamna iarna 2005(135)
Raspunsuri - Pagina 20
ilenutza spune:
Joy- pot ca sunt liber-profesionista!Te sun maine ca ti-am notat nr. de tel din mailul comun- sper ca mai sunt valabile, daca trimite-le pe PM!
Si ne vdm maine la o
Ile 32 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 08 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
pischi2003 spune:
Pup mamici si copii nazdravani. Tunsi sau carliontzatzi
Noi o sa fim in vizite vreo 1-2 saptamani, iar acces la net mai rarutz.
Suntem bine si speram la intoarcere sa auzim doar de bine. mai ales Ioanei ii tin pumnii sa fie treaba buna cu burtica. Vazut Mariuca tunsulica, suuuper.
Dordia, tinem pumnii sa fie bine in continuare, nu te necaji prea tare.
Pupam si restul fetelor si bebelacii corespunzatori.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
camelia_daniela spune:
Madau, iti multumim si tie din suflet pentru aprecierile adresate mezinei si colectiei noastre de palarii si baticute! Da' tu pozici noi cu Miruniciu nu mai ai??? Amu' chiar daca ai, nu cred ca ai timp de ele, insa cand va intoarceti din concediu sa bagati "portie dubla"!!
Pischi, "plimbareala" placuta !! Ce mai face Alex?
Madutza draga, l-am admirat si eu pe Orlando in pozici! Dragalash foc!!! Imi plac mai ales pozele de la iarba verde, cum e asta. Arata cu palarioara asta!
Mai dar de Tania, Delia, mai stiti ceva?? Sper ca sunt bine amandoua!
Ioana, tu cum te simti cu burtik? Greturi ceva? E altfel decat la sarcina cu Maria?
Mai am in listuta - despre Monet, Siminaf, Melku, Ionikka, Soandso, Addya, Silvia, Teo, mai stiti ceva?? Fetelor, ce mai faceti, sunteti in concediu????
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!
alexandrina spune:
Dordia, mi-am dorit la fel de mult ca tine sa raman insarcinata. Acum stau si ma minunez ce ignoranta am fost. Puteam sa am si eu o sarcina din asta indusa si sa n-am habar. Adica eu mi-am facut un test de sarcina la 3 sapt si 5 zile de a iesit a doua linie palida roz pe-acolo si pana in saptamana 11 cand am ajuns la gine am stat destul de relaxata. Fie ca bb2 sa vina cand e cel mai bine pentru el!
Ina apropos de vise, eu prin ianuarie visam ca mi-a venit ciclul, asa de mult il asteptam si subconstientul se pare ca lucra. Si legat de asta cand mi-a venit m-am simtit cumva penibil (nu mai eram obisnuita cu el) ca tare m-am bucurat cand a plecat iar
Acum visez noapte de noapte si uneori si ziua, ceea ce nu mi se intampla des inainte. Am visat azi de exemplu ca aveam deja al doilea bebe si Mihai, bebe asta mare l-a pierdut prin casa si am uitat de el pana a doua zi cand l-am gasit intr-o cutie si nu stiam cum sa fac sa am mai mult lapte ca era nehranit de mai mult de 24 de ore.
Sau zilele trecute am visat ca Mihai a facut pipi la olita (cand el nici cu kk nu pricepe inca ce-i).
Vise, vise.
Joy eu n-as rezista cu ea nici sa fie mama mea. Dezastru. Nu gasesc sa-ti zic nimic consolator.
Ilenutza te-ntrebam de spate pentru ca noi doua ne plangeam la prima sarcina. Tin minte ca ziceai chiar ca ai cerut sa-ti ridice chiuveta mai sus sa nu trebuiasca sa te apleci. Gresesc?
Eu sufar si-acum si nu stiu cum o sa treaca, data trecuta pe final a fost foarte greu, chiar si la nastere am avut o disputa cu moasele ca nu suportam durerea de spate pe masa si n-au vrut sa ma lase sa cobor, pe cele de nascare le mai puteam trece cu vederea...
Dordia Buna investitie un aparat de tuns, noi l-am luat anul asta si barbateii mei au beneficiat deja de el din plin, treptat se amortizeaza. Ati perseverat cu olita?
mandy Scump baietul tau ca numara pana la 10. Nici al meu nu-i mai prejos, numara pana la 2, doar ca pe 1 trebuie sa-l zic eu .
Eu acum indosariez cuvintele pe care le stie Mihai, dar mai mult de jumatate sunt silabe din cuvinte si onomatopee.
Intrebare general: copii vostri dorm pe perna?
Eu trebuie sa ascund toate pernele daca vreau sa nu adoarma cu vreuna.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
dordia2000 spune:
Buna seara fetelor...
Am facut ultimele modificari in listuta Inei...cu permisiunea ei...si arata asa:
1 Ina – Herastrau, Parcul Circului , Cismigiu
2 Lavi- Tineretului
3 Joy-
4 Dordia – IOR
5 Cami-
6 Noki-
7 Catutza- IOR
8 Mada - IOR
9 Meems -
10 Gandacica - Herastrau,Parcul Circului
11 Ioana
12 Roxi - IOR,Tineretului
13 CristinaH - IOR
14.Xandruta
15.Feli - cu semnul intrebarii, nu stie sigur
16.Madutza - Herastrau
17.Mimi dumy
18 Mihaelut
19 Pitic - IOR
20 Mirabilis - IOR
Joy ca tare incercata esti. DAr...rezista si arata-le tutror ca esti capabila si ca poti si incearca sa te enervezi cat mai putin desi...stiu ce greu e!
Alexandrina m-am resemnat, ma voi duce la dr. vineri dimineata...iar bb2 il las in seama lui DD cand o vrea sa ni-l trimita.
Stefan a facut mari progrese la olita, kk face numai la olita, nu a mai facut in pampers...de muuult timp, iar pipi...face si la olita..siin pampers. A inceput sa ceara olita dar...nu tot timpul ci numai cand are el chef sau...cand simte ceva incepe:"pfuuu,putie" si atunci e clar ca faca kk, dupa care se ridica, zice"gata" si se apleaca sa il sterg la fundulet. E mortal...!
Gata am fugit sa mai vad un ep din "Lost"
Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
madau spune:
Cami fii fara grija ca o sa aveti ce vedea la capitolul "poze din conceidu". Pana atunci...o sa mai fac o selectie cu ce am mai nou, dar trebuie sa recunosc ca am cam fost puturoasa si n-am mai facut poze
Acum sa va anunt ca donsoara Mirunici a luat prima cazatura mai serioasa, am fost la verisoara sotului care sta la curte si la intrarea in casa sunt 2 trepte..ei bine Miruna a vrut sa coboare, n-a pus piciorul bine pe treapta si a aterizat direct cu nasul de asfalt. E julita pe tot nasul si pe frunte..Marius rade de ea..zice ca seamana cu Rudolf (stiti voi, renul lui Mos Craciun) ca numai ala avea nasul rosu. Ce ma enerveaza cel mai tare este ca a facut pocinogul eaxct acum cand plecam, sper sa-i mai treaca pana luni, sa dea bine in poze
Fug la nani...pupici
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
Noki_Lara spune:
Hello si de la noi! Rapid ca vine tanti si trebuie sa plec la biblioteca...
Sunt amarata rau...nu cred ca-mi dau examenul de sambata. Nu am invatat nimik la el si nici chef nu am. Sunt nervoasa si amarata.
Votez si eu HERASTRAU SAU PARCUL CIRCULUI. Am mai votat si mai demult, dar se pare ca m-a trecut nimeni pe listuta.
Mihaelele mele vecine, bagati si voi vot, sa creasca cererea pentru parcul nostru sau Herastrau.
Uppppsss...s-a trezit bufnitza.Mai nou in jur de 8-8.30. Naspa...Am fugit.
Pup U all!
A, concediu placut la fetele care pleaca peste mari si tari!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
camelia_daniela spune:
Of, Mada draga ... -am nasucul julit al Mirunei!
Madaule este de belea!!! Miruniciul da bine in poza oricum!
Noki, bafta la invatat !!! Fii barbata!!!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!
madau spune:
Cami multam ptr pupici!
Ca tot vb ieri de poze...iaca una bucata nas julit . Este ca da bine?
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
joy04 spune:
neata fetele...
m-am trezit umflata ca un cimpoi. adica la maini si picioare. plus ca ma dor oasele de numai pot.
si aseara am iesit cu lipitoarea mica afara sa ne intalnim cu tati si a inceput un pic de ploaie dar cu tenta de furtunica, ne-am grabit spre casa si am mers fortat de repede, m-a pocnit o durere de mijloc...am ramas de cateva ori intepenita. nu ma puteam apleca sau abia ma puteam ridica...
am facut o baita mai calduta si mi-a mai trecut cat de cat.
ma si vedeam (D.F.) ca sunt nevoita sa-l duc pe vlad la tara.
ce sa zic de cresa....ca socrella mea s-a bosumflat destul de rau cand i-am zis ca o sa dau copii la gradinita. zice ea ca sa-i dau, dar doar inainte de scoala, un an in rest, vine ea aici sau sa-i duc la tara.
acum stau si ma gandesc oare sunt eu prea egoista??? adica eu nu vreau sa-i dau si pace, si mama s-a chinuit cu 2 copii mici, apoi aumai venit inca 2 si tot ne-a tinut langa ea, nu am fost la cresa (a stat ea acasa cativa ani si de aia) saptamanala, nu ne-a dat la bunici( de fapt mama ei lucra si mama tatalui meu..era cam ca soacramea, de ex spala wc-ul cu spalatorul de vase si mamei i se facea rau instantaneu. arunca tot dupa ce pleca ea si dezinfecta...)
incerc sa ma gandesc ca-i si nepotul lor si poate vor si ei sa aiba grija lui, dar eu consider ca locul copilului este langa parintii lui.
gresesc?
ma duc sa fac de papa, dar habar nu am ce. ca vlad abia mai mananca de bine de rau. si de la caldura cred are iara UMFLATA GINGIA rau de tot. per sa-i dea ceva masea acolo ca o luam razna pana i-or da toate.
MADAU CAMELIA are dreptate. Miruniciul da bine oricum in popze. -am si noi nasul julit.
CAMELIA imi spui si continuarea la poezioara din filmuletul cu Daria??
cu broscuta??? ca eu nu o stiam si m-ai lasat asa....inceata cu finalul. ultimul vers ar fi "a cazut din nou in lac"? sau cum???
ILENUTZA ne vedem astazi, da? sper sa nu fie furtuna.
Joy 23+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto