Colectia de toamna iarna 2005(135)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

eheeee.....MARIUCA este super frumoasa tunsulica asa. imi place f mult.

MADAU concediu placut. io zic de pe acum, ca sigur uit.

fetele...fimiu doarme de la 12.00!!! si este o caldura in dormitor la el, de nu stiu cum poate dormi.

Joy 23+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello !!!
Meems, superbe pozele! Absolut superbe!!! Rianna este o dulcica iar tu arati traznet!

Joy, ma bucur ca esti mai bine! Mie imi place cum ii sta lui Vladutz tuns!

Vazut si pozele Mariei - frumoasa foc ochenata mica! Ioana, Maria imi lasa impresia ca e tareee cuminte!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Asaaa, am apucat sa vad o Dariuca superbissima, care m-a omorat cu colectia ei de palariute, baticute, etc, si cu fatzuca ei poznasa...si am vazut-o si pe tunsulica Maria...foarte bine ii sta asa Ioana, e o dulcica. Mi-au placut si pozele la nudul gol.

ma duc sa vad daca mai apuc sa vad ceva pana se trezeste piticania zapacita

P.S. Joy mersi ptr urari. Cafeleala placuta cu Ile...s-o pupi si din partea mea

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madutza10 spune:

Joy ,ii sta bine lui Vladutz tunsulici ,la noi urmeaza ciopirteala ,sper sa stea ca data trecuta m-am luptat si eu si frizerita cu el si tot nu l-a tuns cum trebuie
Ile,eu in Moghioros ies de obicei ,dupa amiaza dar pe caldurile astea cred ca pot ajunge doar dupa 18:30
Ioana ,ii sta bine piticutei tunsa ,pupici!
Cami ,acu' vazui filmuletele cu Dariuca ,m-a dat pe spate ,mai dar ce mai vorbeste ...siio care credeam ca fi'miu-i avansat ,loool ,e vax pe linga ea ,felicitari!!
Meems ,Feli ,am vazut si pozele voastre ,m-am mai delectat si io ,frumoase fetite ,sa va traiasca!Feli la ce munte ati fost :))?

Mai avem o luna pina plecam in concediu ,nu mai am rabdare ,vreau mare ,soare ,balaceala la greu ,cu fi'miu of course:),abia astepta sa vad cum reactioneaza cind o vedea atita apa:)

Mada ,voi cind plecati???

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

MAI-IUNIE 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Cuscra ,ai idee daca pot face asigurarile medicale mai din timp?Ca cu alte ocazii le-am facut in ziua in care am plecat sau cu o zi inainte ..

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

MAI-IUNIE 2007

www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Madutza , multumim mult de aprecieri!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Joy s-a facut!Numa' ca eu tot nu am inteles in ce zi ai programarea!Eu te sfatuiesc sa vii cu metroul pt ca la ora aia e crima, arunci banii pe fereastra( sau AC)

Madutza, Victor la ora aia intra in casa ca la 7 si ceva are baia in program.Ma gandeam ca poate de 1 Iunie facem ceva!

Madau- ma plimb da' numai in jurul blocului!

Ile 32 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 08 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Cuscra noi plecam pe 4 iunie...asigurarile medicale le poti face oricand vrei, noi le facem azi, dar puteam la fel de bine sa le face si de acum 1 luna, ptr ca scrie pe ele de la data...pana la data...

gata, s-a trezit pitica...fug la programul liber ales

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

votati mica dansatoare

Mergi la inceput

Ile ,pina acum si noi intram in casa pe la 19:00-19:30 dar acum e prea cald ca sa iesim afara mai devreme,de 1 iunie nu stiu ce facem ,mai vorbim zilele astea poate ne vedem.
Cuscra ,ai dreptate ,cred ca nu mai pot gindi de la caldura :)))),normal ca se pot face mai devreme ,numai ca eu pina acum nu le-am facut cu mai mult timp inainte ci doar cu o zi ,doua inainte!

ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005)
si MAMI MADA

MAI-IUNIE 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

pai daca nu am zis....maine am programarea. poti?

Joy 23+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto

Mergi la inceput