Colectia de toamna iarna 2005(135)
Raspunsuri - Pagina 18
joy04 spune:
poze cu noul look nu am pus ca am ramas fara baterii la aparat, pe seara imi fac una doua si va arat, dar l-am tuns pe Vlad.
uitati, vedeti aici : tunsulica
Joy 23+ & bobuletu mic (dpn 21.09.2007) & Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
ilenutza spune:
Joy daca e pe Timisoara ai o gramada de mers de la Armata poporului pana in bd .Timisoara- si e trafic, nu e umbra deloc.Pe Bd. Timisoara circula 137-autobuz, tramvaiul 35, parca mai e unul dar nu il stiu, sau 41- care vine de la casa presei.
Hai ca si asa am drum pe acolo sa iau scutece si vad poate zaresc si policlinica.
Daca vreti sa ne vizitati da-mi un tzar si vin sa va iau cu masina de la policlinica-cred ca e f. aproape de noi.La ce ora vrei sa ajungi?Vii cu Vlad?
Ile 32 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 08 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
joy04 spune:
ILENUTZA nu vin cu vlad. vin singura... pe vlad o sa-l las cu o vecina cred, inca nu am vb cu ea...dar trebuie sa-si ia fata de la gradi, de asta ziceam ca nu am timp sa plec prea devreme de acasa sa stau sa caut ca nebuna PLAZA asta.
deci e destul de mult de mers. o sa sun acolo sa intreb sigur unde este.(dar mi-a zis aia destul de sigur ca este langa PLAZA)
daca gasesc PLAZA gasesc eu si policlinica.
foto
felicia74 spune:
Joy Ilenutza are dreptate, mergi destul de la Armata Poporului la Plaza, ce-o fi avut aia in cap? Cere mai multe informatii, dar cel mai sigur e taxiul. De preferat unul cu AC. Mai scump, dar in situatia ta merita.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Madutza10 spune:
Joy ,intr-adevar e mult de mers pina pe Bd Timisoara ,mai ales pe caldurile astea ,eu zic sa vii pina mai aproape cu metroul ,apoi sa iei un taxi .
Mai fetelor copii vostri maninca in perioada asta?Al meu e cam in greva foamei ,a mincat la prinz trei fasiutze de pui ,un pic de paine si o rondea de cartof la cuptor ,nu stiu ce sa-i mai dau ca nimic nu vreaAcu' bintuie in costumul lui Adam p'aci ca e foarte cald iar la aer mi-e frica sa dau drumu':(
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
MAI-IUNIE 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
felicia74 spune:
Madutza si Ilinca a refuzat azi ciorbica - preferata ei. A mancat doar felul 2 (cat o ceasca de cafea, maxim 150 ml).
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
joy04 spune:
si Vlad a refuzat aseara iaurtelul, dar a baut in schimb lapte....
MADUTZA eu dau drumu la aer. daca stam in sufra il las mergand in dormitor si invers. altfel...ar fi prapad pa mine care sunt batuta de soare de la rasarit pana la apus
cred ca s-a trezit maimuta....
ii sta bine tuns asa??? cristi zice ca l-am ciopartit...
foto
ilenutza spune:
hai ca m-am intors din peregrinari!
Joy am identificat policlinica este chiar in parcarea de la Plaza Romania,este cladirea aia noua de birouri, Anchor Plaza se cheama.In acest caz cred ca poti sa mergi si de la Armata Poporului pe jos dar faci cam 10 min, am vazut ca lumea vine pe acolo pe jos de la Cora.
Cred ca nu ai timp de vizite daca il lasi pe Vlad la o vecina, dar macar de o cofee la Plaza ca e chiar langa policlinica, ce zici?Vezi ca am chef de iesit!Si pe urma te las eu cu masina la Armata Poporului!
De 1 Iunie nu stiu ce o sa facem, ceva pe langa casa pt ca se circula infernal in Buc si nu ma incumet sa fac ore intregi pana undeva!
Azi am fost la vaccin cu Victor iar dispensarul ela 2 statii de noi dar am luat masina ca nu pot merge pe jos atat.Ca sa ies din fata blocului am facut-o o magarie, am dat cu spatele pe contrasens, am mers pe trotuar, apoi am trecut pe rosu pt ca alfel parcurgeam distanta intr-o ora!si nu exagerez deloc!!!!!!!!!
Madutza, Feli o gradina botanica ceva, sau in parc la MOghioros?Voi ce program aveti?
Io sunt super incantata ca lui Victor i-a fost taaare dor de mine, de cum a venit numai mama, mama, cu mama vrea sa faca tot, vine sa ma pupaceasca.Cand si-a vazut patul a tras un chiot de fericire, s-a trantit in el...
Ile 32 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 08 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
joy04 spune:
ILE tentatia era sa zic ca nu pot sta la cafea....cristi oricum ajunge inaintea mea acasa si il ia de la vecina pe vlad.
si primul gand a fost sa zic ca TREBUIE sa ajung repede acasa la copil. dar poate sta cristi cu el si cu o jumate de ora in sus sau in jos...nu-i bai.
asa ca poate ne vedem. eu am programarea la 18:15, doar ca nun pot ajunge mai devreme ci eventual sa ne vedem dupa ce ies eu de la dr.
merge asa???
am sunat si eu iara la poiclinica si mi-a zis ca si tine ca fac vreo 10 minute, nici vorba de 2-3.
as prefera metroul decat taxiul ca auzisem ca se circula infernal si pe acolo. da, daca iau unul cu AC, merge. altfel, prefer metroul.
vad eu pe drum cum ma sucesc.
foto
madau spune:
Hello
Iaca am aparut si eu, ca m-au tras de urechi Felicia si Ioana ca nu am mai zis nimic. Ce sa va zic...noutati nu am deocamdata, sunt pana peste cap ocupata cu facutul bagajelor, asigurari medicale, tot ce mai trebuie ptr concediu, mai avem de facut o groaza de cumparaturi, mai am si niste lucrari care trebuiesc terminate pana plecam...si uite ca nu mai am timp de nimic altceva. Unde mai pui ca-s cu ziarele in brate, telefoane, urmeaza vizionarile dupa ce ne intoarcem. Am intrat aseara o fuga, am citit ce era de citit dar n-am mai avut energie sa ma raspund .
Meems am vazut ca ai zis ca a iesit bine la nunta, ma bucur tare mult ptr voi!
Joy bafta la dr, imi pare rau ca ai avut cu socrella, de fapt imi pare rau ca ti-ai pus iarasi nervii pe bigudiuri.
Ilenutza ce plimbareatza esti...
Feli am vazut ieri la status pe mee pozele de la munte...super , unde ati fost? Unde era parculetul ala haios?
Am vazut ca mai avem poze cu 2 tunsulici, VLAD si MARIUCA, intru imediat sa-i admir
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare