Colectia de toamna iarna 2005(135)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Dordiuta imi pare nespus de rau!

Joy

Ioana au venit rezultatele testelor?

Lavi spor la corectat!

Nokisor si tie la invatat!

Eu cred ca starea de agitatie a copiilor este cauzata de caldura.

fug,am multe de facut si parca nu-mi mai ajung orele

va pup si we placut!

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Semnez si eu scurt condica...fac o mica pauza la job. Imi pare rau ca sunt in urma cu raspunsurile, incerc sa recuperez un pic:
Meems, sa stii ca si Kriszti a inceput sa aiba un program de somn cam aiurea. De vreo luna si jumatate. Nu stiu de ce, dar seara nu mai vrea sa se culce la ora lui obinuita (20,30 max 21), iar dimineata la sase sau chiar inainte de sase e sus. Si sincer io as mai dormi macar pana la 7. Nu stiu ce se intampla cu el. Doarme max 9 ore pe noapte. Si e putin ca el nici ziua nu prea serveste somn.
Dordia, imi pare tare rau pentru vestea proasta, imi pare rau pentru ca ti-ai facut niste sperante...lasa ca o sa se rezolve, daca va doriti cu adevarat bb2 va veni.
Joy,imi pare rau ca esti intr-o perioada depresiva, mai ales ca acum e sii bb2 in asteptare+bb1 nazdravan. Eu nu inteleg de ce Cristi nu te ajuta mai mult.Si copii i-ati facut impreuna, deci trebuie sa te ajute. Mai serveste-i si tu cate o portie de "plec ca am ceva de rezolvat" si lasa-l sa stea cu Vlad si tu fa ceva pentru sufletul tau.
De papuci ce sa iti spun mai mult, mi-a spus ca trebuie sa aiba aproximativ 5-6 mm intre toc/calcai si talpa, sa fie mai tari, mai ales in zona degetului mare de la picioare, sa fie mai inalti sa ii tina glezna. Cam atat. Mi-a spus ca taloneta nu ne recomanda, nu crede ca va fi cazul, dar vedem la controlul din toamna. A, si sa nu il las descult deloc, stii ca io il mai lasam in casa cu sosete in picioare. Apropo, cand m-am dus sa ii cumpar pantofii (sunt facuti de o firma din Oradea, imi scapa acum numele), am gasit acolo si papuci de Melania (facuti la Alesd), cu 70-75 Ron perechea, aceleasi modele pe care la Leonardo le-am vazut cu 119 RON. Eu am luat perechea de papuci (oradeni) cu 63 RON.

Kriszti a facut ieri dimi o boacana de zile mari-sub atenta supraveghere a taticului lui . Aprins calcatorul fierbinte cu manuta stanga si acum are o colectie de 5 basici pe degete si in plama...ca bineintels ca nu aveam spray pt arsuri in casa. Acuma sunt sigura ca s-a invatat ca nu e voie la calcator...dar ne-au costat 5 basici si urletele aferente.

Mandy si Krisztián (23.10.2005)

Mergi la inceput

Lavi, sanatate Nataliei (cu siguranta sursa este gradi a Silviei)si tie spor la treaba. Si bineinteles distractie placuta la intalnire. Si eu fac anul asta 10 ani de la terminarea facultatii, dar din pacate nu cred sa se organizeze ceva, ca suntem vreo 80 in cele 4 zari.
Feli, sa aveti noroc sa vi le aranjati cu casa, concediul in Romanica mi se pare ok. Anul trecut am fost si noi doar in tara, ca si aici sunt multe locuri faine de vizitat.
Roxi, Noki, sa aveti bafta la examene si va tin pumnii sa luati numai note maxime. Si sa treaca mai repede timpul, sa scapati mai repede de ele.
Pitic, Mirabilis , mai intrati si voi mai des, ca tare sunteti scumpe la vedere. Macar asa din cand in cand sa ne dati vesti despre voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Fetelor, va multumesc mult de raspunsuri Problema mea cea mare nu e faptul ca Rianna se culca mai tarziu decat de obicei (desi e si asta o problema), ci faptul ca nu mai vrea sa se culce singura, plange, tipa, si nu se linisteste sa adoarma decat la noi in brate. Oricum acum nu prea pot face nimic, dar de saptamana viitoare ne reintram in normal si incercam sa vedem ce putem face. Ioana, probabil ca asa voi proceda si eu, o voi lasa sa planga un timp sa vedem ce face.

Dordia, imi pare nespus de rau ca nu e asa cum vrei tu... Dar la timpul potrivit bb2 isi va face aparitia. E bine ca v-ati hotarat sa mergeti inainte cu mutarea.

Joy, eu zic sa iesi, sa faci ceva pentru tine. Du-te tunde-te daca asta e ceea ce-ti doresti. Nu trebuie sa te tunzi baieteste daca stii ca lui Cristi nu-i place; dar o schimbare de coafura te poate face sa te simti altfel. Du-te la cosmetica, du-te singura pana la magazin, orice care sa-ti ridice moralul. Un munte de pentru tine.

Lavi, Tare rau imi pare sa aflu ca Natilici a facut iarasi febra. Multa putere si sa treceti cu bine peste toate. Distractie placuta la Timisoara si asteptam poze!!

Mergi la inceput

Meems, si Kriszti face la fel (nu in fiecare seara dar se intampla des)...nu vrea sa se culce, striga dupa noi daca il lasam singur, plange si vrea in brate.Daca il iau in brate are chef de joaca brusc. Il mai dragalesc un pic dar apoi il pun in patut.Spunem rugaciunea (adica io, el doar tine manutele unite), ii urez noapte buna si ies din camera. Il mai las sa si planga daca nu se poate altfel. Nu stiu nici eu de la ce e. La el in plus a aparut si trezitul asta dimineata la 6 sau si mai devreme. Iti dai seama ca daca mergem in concediu in Ungaria, dimineata se va trezi defapt la 5 ora Ungariei. Super concediu.

Mergi la inceput

Tot io...ma gandeam ca nu am mai auzit de ceva vreme de Dienutza si Pisi, ce mai fac fetele oare? Dar Mirela si Lavi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Mandy, te compatimesc. Macar Rianna baga somn pana pe la 9 dimineata cand se culca asa tarziu. Poate e doar o faza trecatoare si la Kriszti si va face o supriza placuta in concediu. Eu nu ma chinui prea tare ca oricum plecam in RO peste cateva saptamani si acolo isi va da total programul peste cap.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Lavi, sanatate infinita Nataliciului! Va asteptam cu vesti bune despre voi!

Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!

Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Cami, scumpa foc pitica, iti vine s-o maninci pe "mica-mica mare-mare" ! mi-au placut tareee mult filmuletele ( nu am avut cum sa le vizionez cind le-ai pus din cauza de computer nebun care se joaca cu rabdarea mea).

Mandy, sa speram ca Kriszti se va adapta in concediu si seara o sa cada lat de somn, fara sa va faca "serenade". Bine ca ati scapat de ingrijorarea cu piciorusul

Raportam si noi una bucata copil racit rau-rau din cauza unei mamici nesabuite care a lasat geamul deschis peste noapte in camera alaturata iar dimineata copilul era cobza .. si de abia trecusem de o lunga perioada de boala...acum o luam de la capat cu tusea, stranuturile, mucisori la greu,offfff.

Lavi pupam Nataliciul micut si (ne)febracios

Ina & Rachel Georgia (Nov.23,2005)

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning
I choose to make it so.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Meems, pot fi mai multe lucrui. Poate e agitatia din casa. Poate ii cresc dinti - noi sintem in suferinta cu caninii de foarte mult timp. De asemenea, la virsta asta trec printr-o perioada de separation anxiety pe care eu am vazut-o clar manifestata la Smaranda.

Lavi, cu olita nu consider ca m-am chinuit. E doar o parte din toate celelalte lucruri pe care trebuie sa le invete. Cit despre asteptari, ma asteptam sa inceapa sa fie gata cu olita cam intre 18 luni-2 ani. NIciodata nu mi-am facut iluzii ca va termina mai repede. Se stie clar ca daca incepi mai repede, dureaza mai mult, dar e adevarat ca in medie sint invatati la o virsta mai mica. Cel putin pentru America, unde majoritatea parintilor nici macar nu le arata olita pina la 2-3 ani, chiar mai mult unii. Dar desi nu consider ca ma chinui, e adevarat ca este un pic frustrant sa vad ca alti copii care au inceput la aceeasi virsta ca Smaranda sint deja invatati sau chiar au fost mai devreme. Dar asta nu-ti poate garanta nimeni. E chestie de personalitate si de fiziologie. Poate mi-am ales copilul gresit sa o invat de devreme cu olita, dar asta nu aveam cum sa stiu decit in perspectiva.

Dordia,

Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii

www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!

Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC

Mergi la inceput