Colectia de toamna iarna 2005(135)
Raspunsuri - Pagina 14
bb_alinus spune:
Seara buna,
Citesc si ce vad, vesti nu prea bune....
Dordia imi pare rau sa aud ca nu e bbic mic, nu de data asta insa sunt convinsa ca vine la o mamica atat de dornica cum esti. Pup.
Bic draga mea dar de ce vrei tu sa scapi de scutec asa de rapid? Uf asa eram si eu cu mersul missei....abia asteptam sa inceapa odata si acuma abia ma tin dupa ea. Dar zau, e prea devreme, si chiar daca bebicii inteleg ce si cum e cu olita ei nu pot sa isi controleze sfincterele pana la aproape 2 ani...deci de ce sa ii stresam noi in plus?
Meemsulici iti doresc petrecere frumoasa duminica si...sa ne arati poze, mai ales cu donsoara Rianna cocheta!
Cat despre somn si eu inclin sa cred ca e vorba despre toata agitatia si zarva din jur....missa mea face ceva asemanator ( adica plangoceste rau cand o pun in pat) cand suntem la socrii. Adica dupa ce e tantosa regina bunicilor se crede in drept sa faca scandal la culcare :D... Eu zic ca o sa ii treaca....dar vorba ta, apoi plecati in Ro si ....trebuie sa o iei de la inceput.
Madau pai bine ca mi-ai spus ca tot aveam nevoie de un mecanic, poti sa imi pui deja o pila la donsoara reparator?
Ile nu te cred pana nu imi arati....sper ca ai facut o poza ca sa vad dovada:) . Te-ai gandit ce faci de 1 iunie?
Noki felicitari pt examen, si inca 10! Bravos, io nu am reusit performanta asta la profa mea de franceza din facultate, era tare a naibii si nu ma prea intelegeam cu ea.... Tu esti la ASE? Daca da, cu cine ai facut fr?
Joy draga mea zau nu stiu ce sa iti zic, vad insa ca fetele ti-au raspuns si cred ca au dreptate....Sincer, sotul meu nu ar indrazni sa se supere pe mine din cauza unei coafuri sau mai stiu eu ce altceva. Chiar nu inteleg cum adica nu ti-a vorbit 3 zile pt va te-ai tuns scur?t...In fine dar asta e un amanunt, lucrurile sunt ceva mai complicate la voi....
Pitic ce bine ca ne-ai mai dat vesti! Bafta marti la eco si sa ne spui si noua!
Leea of saracutul T, dar dr ce zice legat de constipatia asta? Ca stiu ce naspa e, stii ca si noi eram predispuse insa acuma e ok.
Astept filmuletele de balaceala
Mandy ce bine ca nu are nimic Kristi. Spor la job.
Roxi bafta la examene! Voi cand invatati fetelor? Seara, noaptea, ziua?? Scumpa de Alexia, pai are dreptate sa se sperie de chestia aia mare si neagra....de unde sa stie fata ca e umbra ei?
Feli super vestea cu creditul! Bravo si acuma pune-te pe cautat ca nu e usor de gasit. Si noi tocmai am semnat un credit pe 30 de ani.
Lavi e clar de la gradi lui Silvia....Ce bien ca ai scapat de antibiotic, sper nici sa nu apelati in curand la el. Pup Natiliciul scump si tie spor la corectat...eh, daca nu ai fii asa de exigenta cred ca le-ai termina mai repede:))) Pup si pe Silviuk.
Ioana chiar vreau sa vad poze cu Maria tunsulice ca si io mi-am bagat foarfecele in parul missei si...mi-a iesit cam stramb.
Ina of iara cu raceala asta...hai ca pup Rachelita, sper sa treaca repede. Cum e vremea pe la voi?
Alina si Amalia 17.11.2005
Mai 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
catutza spune:
Buna!
Dordia , i-mi pare rau ca nu esti gravida. Tin pumnii sa ramai cat mai curand si sa va schimbati casa.
Lavi , multa sanatate Nataliei. Cum se mai simte?Au iesit maselutele?
Noi nu am mai ajuns la Veloko Tarnovo pentru ca a fost destul de rece la mare si nu am mai avut haine groase curate pentru munte Dar speram sa ajungem curand
Joy , fac ca sa treci peste perioada asta grea
Ela , ce faci? Ai luat carnetul? Ce face Daria?
Bubamara , de ce nu scrii nimic? (vad ca citesti forumul totusi) Ce face frumoasa Maria?
CristinaH , ce-ti face piciorul?
Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)
catutza spune:
Alina , si tu pe aici la ora asta? Ce face Amalia, cum e la cresa?
Ina , multa sanatate lui Rachel, o pe falcute
Felicia , felicitari pentru credit! Sa dea Doamne/Doamne sa gasiti o casa cum vreti voi si unde vreti voi.
Bic , la noi e rau de tot cu olita.Nu sta deloc pe ea, iar daca o pacalesc cu greu sta dar nu face nimic. Ne-am gandit sa cumparam un reductor pt wc si sa incercam asa, poate/poate.
bb_alinus spune:
Hei Cata io ca io ca e "abia" ora 1 dar tu mami ce faci la ora asta pe aici? Ca e cam 2 pe la tine...nu ai somn??
Cu cresa, eh o sa mai povestesc io dar mai las sa se adune...cert e ca remarc ca imi aduce de acolo din ce in ce mai mult tupeu, de nu mai stiu ce sa fac cu el...
Dar de Biencutza dragutza ce ne mai zici tu? In afara de olitza, da-o incolo ca nu-i graba !
Mai 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
bb_alinus spune:
No si inainte de a ma duce la nani iaca un video cu missa la masa...tare ii mai place sa isi umple lingura! Insa e haios ca baga tot in gura. Si nici nu ma lasa sa ma ating de farfuria ei...
www.dropshots.com/day.php?userid=121171&cdate=20070525&ctime=160500" target="_blank"> Mananc singurica
Da' de Taniuk mai stiti ceva????????
Mai 2007
catutza spune:
Nu am somn, la tv nu e nimic asa ca mai bantui putin pe aici.
Eu astept cu inters povestile tale (si nu numai) de la cresa, ca ma gandesc cum va fi si la noi, speram totusi sa scapam de ea si sa intre la gradi direct.
De Biencoasa mea ce sa va mai spun...tupeu mult si la ea, e super rasfatata (de mine bineanteles, Madu ca se pare ca suntem in aceeasi oala). Face numai ce vrea ea, nu vrea sa mearga tinuta de manuta, noi o luam inainte ea inapoi si tot asa,
De mancat vrea de la noi din farfurie, sa manance singura si se face ca purcica ca nu nimereste gurita de fiecare data.
E harnicuta rau, adica ma ajuta de fiecare data sa bag rufe la spalat, le cara la masina si inchide singura usa, apoi vine dupa prelungitor . De fiecare daca cand fac treaba vrea si ea sa puna mana si ma incurca rau, dar...nu am ce face.
Nu stiu ce sa va mai spun ca deja m-am lungit.
Fug la culcare ca e tarziu rau, somn usor tuturor
catutza spune:
Alina , am vazut filmuletul, e tare scumpa Amalia cum mananca
ea singura fara sa scape ceva din lingura! Felicitari!!! Se vede ca
are experienta si de la cresa
P.S ce manca? Orez cu legume ceva?Era apetisant
Acum chiar ca fug in pat,
Bubamara spune:
Bunaaaa dimineataaa,
Da, primul lucru dimneata, pana se trezeste Maria, este sa citesc colectia noastra sa vad ce mai faceti, ce nazbatii fac copii, cum se simt, ce mai turuie...Este o dependenta placuta
Dar, in momentul cand vreau sa scriu, habar n-am ce. Copilul Maria e ok, se dezvolta ok, n-am pus-o inca pe olita, nu e racita, are prieten mai mare cu 3 luni :), asteptam si caninii de jos, inca nu face crize noaptea la culcare si nu mai stiu ce sa va zic.
Sunt alaturi de voi, ma bucur si ma intristez de ceea ce scrieti si va imbratisez si sarut cu drag.
leea_cv spune:
Alina capra ai de d-rita zice ca e din cauza alimentatiei si mie imi vine s-o string de git.Ca numa io stiu cum indop saracu copil cu toate dracoveniile cacacioase si tot degeaba.Filmuletzele din pacate nu mi le salveaza pe calculator.Cica sint parametrii gresiti, ce-o fi insemnind asta?!Amalia e o scumpa.Da,cred ca cresa isi spune cuvintul.
Intrebare voi ati primit cumva pe mail(yahoo) cum ca ati fi costigat vreun milion de lire sterline????????Ca io am primit.Cica au fost alese 3 adrese de mail si astea au cistigat.Si sa le dau datele mele: nume si adresa si tel.Acu am primit al doilea mail sa contactez un curier din UK.Sa fiu io asa norocoasa? Sau asa de naiva sa cred ca se poate?Voi ce ziceti?
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
camelia_daniela spune:
Hello!
Alinush, Amalia m-a dat pe spate! Mananca foarte bine singurica! Bravo voua! Chiar ca arata super papica Amaliei!
Leea, referitor la mail, eu tind sa cred ca e "spam", nu prea am incredere in astea! T ce mai face?
Of, Ina, iar racite??? Sanatate multa-multa Rachelinei!
Lavi, voi cum va mai simtiti?? Sper ca Nati este mai bine!
Catutza, asta e, si a mea tot mamoasa si alintata e, chiar daca nu stau cu ea non-stop ... asa ca nut-i face probleme!
Bubamara, ma bucur ca Maria este bine, oricum poti sa mai intri sa ne spui despre voi ... orice! Poze ceva??
Chiar, Tania ce-o mai face?
Joy, ce mai faci? Cum a fost la coafor?? Esti mai bine? Ai plecat la tara? Tin pumnii!
Cami mami & Daria (02.01.2006)
Poze ....
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04cfdc1cfe02b5824f0c&skin_id=7" target="_blank">Un an plin de amintiri minunate! (filmulet aniversar)
Dariuca creste si iar ... creste!
Daca cineva rade, razi impreuna cu el ! Daca cineva canta, canta impreuna cu el!
Daca cineva lucreaza - lasa-l sa lucreze!