Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (55)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Carmen, mortal Mihnea la faza cu cetateanul turmentat: mai ia o dusca, incearca sa puna capacul... si iar, si iar...mai, mami, cum te-ai abtinut sa nu razi cat l-ai filmat? Au un fix copilasii cu parfumurile si cu dopurile. Si A exandra deschide sertarele la care ajunge si nu scoate decat sticlute si pungi, altceva nu o intereseaza.
Diferenta la noi e ca inca nu merge singurica si ajunge peste tot in 4 labe.
Offf, iar e o caldura nebuna afara. Asteptam seara sa putem iesi la o plimbare. Am citit la Discutii Generale despre o posibila explozie la o centrala nucleara de pe la rusi. Sper sa fie doar un zvon, ca altfel e ingrozitor, nu vreau sa ma gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

LA MULTI ANI ANDREI DIN BAIA MARE!

Diana79, imi pare rau ca ai luat aceasta decizie, daca asta-i vrerea ta, cred ca trebuie sa ti-o respectam. Insa nu inteleg de ce nu vrei sa mai intri aici...

Ieri a mancat Alec cirese pentru prima data. Chiar daca erau cam fade, tot i-au placut! Capsunile nu le suporta, oricat de parfumate si de dulci ar fi

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by mih_tom

Sper sa mearga de data asta... sunt incepatoare.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mih_tom/my_photos

gata, am vazut bombonica !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Carmina super haios Mihnea, ca de obicei. Chiar imi era f dor sa-l vad in miscare, nu stiam ca merge singur, desi, sincer, ma asteptam. Dar vad ac totusi ai niste dosare care inca sunt pe raftul lor ...sau doar hainele sunt pasiunea de moment ?

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

MITI ia mai incearca,albumul are 31 de poze,inainte a avut 15.

NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445

Mergi la inceput

iata-l si pe Alex sambata, radea ca o cioara, ca asa face cand se prosteste :
http://www.dropshots.com/day.php?userid=194931&cdate=20070524&ctime=085507

POZE_Alex

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nikolett2445

MITI ia mai incearca,albumul are 31 de poze,inainte a avut 15.

NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445

hei, gata, am vazut ciresica cea baloasa si marele fotbalist

POZE_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutam livada!!

la multi ani Andrei!!Sa te faci mare si sa fii sanatos pui drag!

Dana lui pui mic de ochios am vazut pozele .. vai ce bebelus era si ce baiat mare este dupa tunsoare.. mai sa imi dea lacrimile de emotie!! sa va traiasca frumuselul!!

Mih_tom si Miruna bine ati venti in livada!! Sedere cat mai placuta!! la multi ani Miruna!!Am vazut pozele voastre.. foarte dragalase..

Diana79 nu se poate sa pleci din livada.Pleeaase !!!pretty pleeeasee!!orice ar fi cred ca e mai bine sa spui, dupa ce se lamuresc lucrurile o sa fie mult mai bine. ai sa vezi!!Hai uite un de la noi poate te razgandesti..

Alina felicitari Deliei pentru primii pasi!! iar tie spor la invatat si bafta la examenul de titularizare!!Ce predai?

Carmina merci acum ma faci sa rosesc. Scump foc Frumusescu al tau!!

Steluta am vazut pozele m-a distrat tare poza cu pozitia de dormit..ce fata mare si frumoasa ai.. e o bombonica ..si taticul se vede ca e topit dupa printesa lui..

Miti noi avem aer conditionat si e deja de cateva saptamani in functiune. Sofia nu pare sa fie afectata deloc ba chiar doarme mai bine ca e racoare si placut in casa.Daca Alex are programul asa poate il scoti afara de dimineata..

Ella merci pentru explicatiile cu pompa,niciodata nu intelegeam de ce la noi nu functioneaza.. pai daca o foloseam aiurea..

Ildyqo bine ai revenit!! Ce ochi superbi are Blanca , e dulce rau.

Andruskandu merci. Mai povesteste-ne ce mai face Andrei!!

YaaaiiDianaR is back!! Si cu povesti si poze!!Moaama ce petrecere faina ati avut: super gradina asa cu iarba si ce de copii frumosi.. iar sarbatoritii.... eii frumosi foc. Mie personal mi-a placut mult poza cu voi doua( cred ca se numea ceva cu printesa..) si mi-au mai placut( se vede gurmanda din mine!!) torturile!!

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

stati asa ca n-am terminat:

Roxana distractie placuta la mare!! Ce fain suna.. Si la petreceri!!

Nikol delicioasa cireasa ta!! Numai buna de papat si zemoasa..

Ralucis cum te mai simti? si ca vine vorba de Monnicuta nici tu n-ai mai dat prin livada..

Miti ce sunete scoate dragul de el..!! Credeam ca numai Sofia face ca o adevarata menajerie..

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24252231dd43d47382a52a" target="_blank">
primul an cu Soficu

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=24150fb1164e749e8d7bae&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">clip cirese 8 Martie

Mergi la inceput

Si daca tot e bal cu poze uite si la noi cateva cu www.flickr.com/photos/40365301@N00/" target="_blank"> maimutica cu cercei..

Cami & Sofia
poze Sofia
filme Sofia
primul an cu Soficu

Mergi la inceput