Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (55)
Raspunsuri - Pagina 7
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by nikolett2445
Salutare,livada.
am primit tricoul ieri dimineata,avem si poze in albumul 1ANISOR.
IN PRIMUL RAND ,VA MULTUMIM PENTRU URARILE DE LA MULTI ANI ,SI DE SANATATE LA FEL.
Am avut o mica petrecere,si-am petrecut, si am mancat regim,de tort nu ne-am atins.
ne merge bine cu sanatatea,nu ne atingem de iaurtel,branza si lactate ,ca altfel o patim din nou.
am luat si in greutate 200 g,ca aveam de la 9 luni 9 kg,acum la 12 ,9.2,suntem la inceput.
Mancam mancare normala,lapte de soia doar dimineata si seara.
avem patru masele,deja si au inceput canini.tricoul rosu care abia i,l-am dat se vede in poza ca e ud,de la atata saliva.
se pare ca am fost campioni la iesitul dintilor si maselelor.
acum ca am timp ,copilul doarme,dau fuga sa citesc si eu din urma.
SI NU UITATI CA AVEM POZICI LA ALBUMUL DE 1 ANISOR,CU TRICOU SI CU SARBATORITUL.
NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445
Nu pot vedea pozele cu tricoul. Daca vad albumele, intr-adevar pe "coperta" albumului e poza cu tricoul rosu, dar cand le deschid sunt doar 15 poze si aia cu tricoul nu mai este. Ia vezi, poate ai uitat sa le faci publice ? sa-mi zici cand sunt ok ca vreau sa-ti vad ciresoiul !
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
miti2004 spune:
DianaR cea mai dragalasa poza e cea cu Timeea in rochita aia superba cand merge pe iarba
...
Roxana_Claudia te invidiez de morrrr ca mergeti la mare. Poate da Dumnezeu si ajungem si noi anul asta !
miti, mamica de
20 iunie 2006
POZE_Alex
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by mih_tom
Buna
noi suntem pe zi ce trece mai bine, sper sa fie foarte bine in weekend c-avem treaba, mergem la nasi ta-i rupa turta.
Ciresica mea e o dulceatza de copil, nu c-o laud dar e foarte cuminte (asa a fost de la inceput), dragalasa si isteata.
Dintii i-au iesit cum au vrut ei, adica 2+2 jos si acum 2+1 central sus, e o mica vampiroaica.
Prea multe nazdravanii inca n-a facut dar promite.
Am selectat cateva poze pentru o prima ideehttp://pg.photos.yahoo.com/ph/mih_tom/album?.dir=ce6b&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
La multi ani ANDREI
cred ca trebuie sa le faci publice, ca imi cere parola si username.
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
mih_tom spune:
Sper sa mearga de data asta... sunt incepatoare.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mih_tom/my_photos
carminabulina spune:
Am vazut 3 ciresele frumusele numai bune de mancat, noroc ca sunt in poza
: Miruna, David si Delia. Eu oricum i-am declarat dragostea mea deliei in frumosul parc din Torino
.
CatXo detin cateva poze cu tine si cu sotul si-un tricou rosu. Da-mi adresa ta de mess sa ti le trimit
.
Miti puta lui Mihnea e bine, e nedecalotata. Saptamana viitoare mergem la vaccin si vedem atunci ce spune doctorita. oricum pe alocuri preputul pare a se fi desprins dar doar atat.
Si ca tot veni vorba de al meu baietel as dori sa va incant privire cu cateva nazbatii de-ale lui, ca face nenumarate. Clasicul umblat prin sifonier si scos toate rufele de acolo, (eu nici nu ma mai chinui sa le rearanjez) haine pe care tine sa si le puna in cap. Dar de data asta i-a iesit
.
www.dropshots.com/day.php?userid=145257&cdate=20070515&ctime=005139" target="_blank">PARADA MODEI
...si www.dropshots.com/day.php?userid=145257&cdate=20070524" target="_blank">CETATEANUL TURMENTAT
In primul filmulet este vorba de furoul meu si in al doilea de parfumul meu.
camelia.t spune:
Fetelor multumim de urari.Vom pune si noi pozici de la mica petrecere de sambata.
Am vazut pozicile si filmuletele.Cand ma uit ce mari sunt deja bebelusii de ieri, ma apuca nostalgiile, pe voi nu?
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
puiudana2004 spune:
LA MULTI ANI ANDREI!!!!
Ma bucur ca v-au placut pozele.Si mie imi placea mai mult cu zulufii in vand andrei,era mai copil,acum imi pare un barbatel.ma doare sufletul numai cand ma gandesc ca anii vor trece si poate ca nu o sa mai pot sa mai trec inca o data prin perioada asta minunata de pana la un an.Mie chiar mi s-a parut frumos primul an,chiar daca toate noptile au fost nedormite,cu plansete si tot tacamul.
De tuns,l-a tuns sotul meu acasa cu masina de tuns si nu a zis nimic.A stat tare cuminte.Am pus doar o poza,pt ca restul sunt in pielea goala,exact cand il tundea.
fug ca s-a trezit...revin...

David (2 mai 2006 )