Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (55)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andruskandu spune:

Urez un calduros si dulce
LA MULTI ANI

CIRESELOR

ALEXANDRU SERGHEI, DAVID(ILDI25), ROBERT, EVELYN, BIANCA STEFANIA, MAYA, IRINA GABRIELA, ANDREI(DANA), NOEMI, INGRID, SOFIA ALEXANDRA, ALEXANDRU MIHAI, YANNA SOPHIA NICHITA, SARA MARIA KAILAN, NATALITA ELENA, ALESSIA, IRINA MARIA, HORA LUCIA,MIHNEA ALEXANDRU, DAVID (NIKOLETT)LUANA CLAUDIA, RADO GABRIEL, DARIA (CATXO), DARIA MARIA, TIMEEA, RALUCA ALEXANDRA, DAVID MIHAI, STEFAN CRISTIAN RAUL CELESTIN, ANDA ALEXANDRA

Andreea lui andreiut Puiut

Mergi la inceput

LA MULTI ANI

ANDREI (CAMELIA)

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

La multi ani

COPACILOR

CATXO, AMONAR, ALDA, MONNICA, BOGDANAI, ILDI25, ALIA

Andreea lui Andreiut Puiut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Oooo, v-a fost dor de mine! Pur si simplu nu am avut vreme, cand intram eram pe fuga si nu mai apucam sa scriu. Apreciez vorbele frumoase, suntem pana la urma o livada misto si chiar daca mai ne suparam cate unele ca ne simtim neglijate (cine or fi alea ca eu nu stiu...) daca iesim inainte si ne spunem supararea pana la urma se rezolva. Deci Diana, tiza mea canadiana, care-i baiul? De ce te-ai suparat? Spune, te rog si hai mai gandeste-te!

Am vazut si eu poze, cireasa lui AC si cu ciresele, Andrei a lui Dana la petrecere, Alex de Arleena pe santier... Or mai fi fost si altele, poate supar si eu pe altii dar zau ca am vazut tot ce se poate. Bine ca am vazut si poze cu Luana lui Virgi si cu Marc al lui Mikiion dar asta e alta poveste. Stiu ca ne mai citesc asa ca eu din toata inima le rog sa se intoarca in livada!

Spor la invatat fetelor: Ama, Lacri, Carmina, si mai era cineva, cred ca AC cu titularizarea, nu?

Carmina, asta e schema din tarile occidentale, ei fac ROR la 1 an (rujeola, rubeola, oreion) si Infanrix la un an si 6 luni (difterotetanopertusis cu antipolio si antihaemophillus). La noi e schema data de Ella.

Cami, uite ca revin si cu povesti de la party. Noi am tinut ziua pruncilor impreuna la o casa a unor prieteni. A fost o nebunie cu 24 de adulti si 13 copilasi, nu s-a stat o clipa. Lui Timi i-am luat motul si i-am taiat turta. A ales banii, celularul si seringa. Numa bine cand am terminat cu gratarit, mancat, torturi, suflat lumanari, turta, mot poze etc a venit ploaia. Putea sa mai intarzie dar a fost bine si cele 6 ore de soare pe care le-am avut.
Pentru cine doreste sa vada am pus poze: http://good-times.webshots.com/album/559160261ZvdvUr

Si acu sa ma explic de ce m-am suparat cu pozele. Fiecare crede despre pruncul ei ca e minunat si vrea sa-l arata la lume, sa se laude cu el. De pozele pe care le postasem ultima data eram tare, tare mandra ptr ca zic eu sunt si realizate tehnic si multe din ele sunt opera mea. Deci asteptarile erau multe. Fetele de la aradence au apreciat in mod deosebit pozele, pe cand aici mai nimic. Asta m-a suparat un picut, dar intre timp m-ati facut sa-mi treaca.

Miti, pupici Alexutului sa se faca bine!

Si in finalul acestui mesaj kilometric, sa urez si eu la multi ani sarbatoritilor: Andra Alexandra si Andrei (pupic special sa se faca repede bine) si copacului Alia.

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Arleena - noi ne pregatim sa plecam la mare la bulgari, la Nisipurile Aur...dar mai intai vom avea motul lui Cata pe 2, apoi o mica petrecere cu copii, pe 4 suntem programti la o tunsoare la Ciufolici iar pe 9, cu mic cu mare plecam la mare.
Catalin a scapat de rujeola, iar sapt viitoare ii facem vaccinul sa nu ne prinda eventuale efecte adverse in concediu. Mananca absolut orice si cu mare pofta si a inceput sa se ridice hotarat in picioare. In schimb zilele noastre trec foarte greu, ne lipseste plimbarea in aer liber si numaram zilele pana luni ca sa putem iesi iar afara.

Roxana si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolett2445 spune:

Salutare,livada.
am primit tricoul ieri dimineata,avem si poze in albumul 1ANISOR.

IN PRIMUL RAND ,VA MULTUMIM PENTRU URARILE DE LA MULTI ANI ,SI DE SANATATE LA FEL.
Am avut o mica petrecere,si-am petrecut, si am mancat regim,de tort nu ne-am atins.
ne merge bine cu sanatatea,nu ne atingem de iaurtel,branza si lactate ,ca altfel o patim din nou.
am luat si in greutate 200 g,ca aveam de la 9 luni 9 kg,acum la 12 ,9.2,suntem la inceput.
Mancam mancare normala,lapte de soia doar dimineata si seara.
avem patru masele,deja si au inceput canini.tricoul rosu care abia i,l-am dat se vede in poza ca e ud,de la atata saliva.
se pare ca am fost campioni la iesitul dintilor si maselelor.
acum ca am timp ,copilul doarme,dau fuga sa citesc si eu din urma.
SI NU UITATI CA AVEM POZICI LA ALBUMUL DE 1 ANISOR,CU TRICOU SI CU SARBATORITUL.

NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mih_tom spune:

Buna
noi suntem pe zi ce trece mai bine, sper sa fie foarte bine in weekend c-avem treaba, mergem la nasi ta-i rupa turta.
Ciresica mea e o dulceatza de copil, nu c-o laud dar e foarte cuminte (asa a fost de la inceput), dragalasa si isteata.
Dintii i-au iesit cum au vrut ei, adica 2+2 jos si acum 2+1 central sus, e o mica vampiroaica.
Prea multe nazdravanii inca n-a facut dar promite.
Am selectat cateva poze pentru o prima ideehttp://pg.photos.yahoo.com/ph/mih_tom/album?.dir=ce6b&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
La multi ani ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Buna, dragele mele! Imi pare rau ca n-am mai apucat sa intru deloc pe forum, am citit ieri si azi in fuga ce s-a mai scris, acum vreau sa ma uit si pe la poze, si remarc cu tristete ca, nu numai ca s-a scris putin - se vede ca a venit vara-dar si ca unele cirese au fost bolnavioare, multa sanatate le urez, si ca cineva s-a hotarat, iar fara sa spuna m otivul, sa plece de la noi. De ce, diana? Chiar mi-ar parea foarte rau sa pleci si tu, ca vad ca virgi, luana si miki chiar ca nu s-au razgandit si nu mai intra deloc pe aici.

Am reusit si noi sa intram in posesia minunatului tricou, m-am intalnit cu lacramioara si, pentru cine nu l-a vazut live, va spun ca alec e si mai frumos si mai razacios decat in poze! Poate om mai reusi sa ne intalnim si cu mai multe cirese, daca tot e vremea asta asa de frumoasa.

Va multumesc tuturor celor care ne-ati felicitat pentru fetita nr 2 si va doresc si celor care va apucati de bebe 2 sa aveti la fel de mult succes si rapiditate ca si noi !

Pentru ca am ramas in urma cu urarile, LA MULTI ANI LUMINOSI SI FRUMOSI PENTRU KAILAN, NATALITA ELENA, ALESSIA, IRINA MARIA, HORA LUCIA, MIHNEA ALEXANDRU, DAVID, LUANA CLAUDIA, RADO GABRIEL, DARIA, DARIA MARIA, TIMEEA, RALUCA ALEXANDRA, DAVID MIHAI, STEFAN CRISTIAN, RAUL CELESTIN, ANDA ALEXANDRA, ANDREI, OCTAVIAN RADU SI ERIK!

SI LA MULTI ANI SI PENTRU BOGDANAI, ILDI25 SI ALIA, DAR SI PENTRU TOTI CARE SI-AU SERBAT ZIUA DE CONSTANTIN SI ELENA!

arleena, parca tu m-ai intrebat daca mai alaptez? Nu mai alaptez de cand am aflat ca sunt insarcinata, pediatrul mi-a zis sa intrerup alaptatul.

Va multumesc pentru sfaturile referitoare la crema de protectie solara si la cele legate de lapte dupa 1 an. Prima parte am rezolvat-o, am ales, dupa multe cautari, o crema cu apa termala de la Uriage, am inteles ca e f buna, criteriul care m-a determinat sa o iau a fost ca nu contine parabenii aia de care va spunea ca sunt cam panicata, nu are parfum si nici coloranti artificiali. Chiar o sa incerc sa imi aiu si eu ceva produse de la ei, ca au o gama larga de creme, lotiuni si demachiante. Am dat 45 de lei, are 100 de ml. Ma batea gandul sa iau si Avene, dar mi s-a parut un piculet cam scumputa, 70 de lei 50 de ml.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Arleena, Adriana, Ella, diana saru'mana pentru raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

LA MULTI ANI, ANDREI!!!!

Sa fi sanatos si voios si s-a o iubesti pe mami, ca ea e cuminte .

Mergi la inceput