Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (55)
Raspunsuri - Pagina 5
EllaX spune:
mih_tom, bine ai venit in Livada! Vrem poze si povesti! La multi ani Mirunei, pentru ieri!
Steluta, frumoase si simpatice poze! Girafa aia, Igor< e de la K's Kids? Si noi vrem sa luam pt Anuta. Si incaltarile mai sport, cele din poza asta:
http://family.webshots.com/photo/2397347740078015357wUXCUa
de unde le aveti? Vrem si noi! Am remarcat "mi-o luat" si inca ceva asemanator din titlurile unor poze - sunt ardelenisme, moldovenisme sau suna a alintat?![]()
Carmina, eu stiu ca se face mai intai Infanrix/Pentaxim/vaccinul de la stat (fiecare ce vrea), apoi, la un interval, se face si antirujeolicul. Uite aici:
http://www.vaccin.ro/index.php?s=15 Ce scrie la un an e ce contin atat vaccinurile de la stat, cat si Infanrixul si Pentaximul. Ce scrie la 12-15 luni contine si antirujeolicul.
A.C, bravo Deli-cioasei pentru primii pasi singura! De acum sa va tineti!
Miti, asa se auzeau mucisorii si la Ana, cand a fost racita. la noi a mers mai bine cu pompita manuala, dupa ce m-a invatat barbatu' s-o folosesc corect: ii puneam Anei ser fiziologic in nas (aveam grija sa ii intorc capul intr-o parte, respectiv in celalalta - sa vad bine nara in care ii puneam - si sa preling serul pe septul nazal, nu trnat direct in nara), iar dupa 2-3 minute intram cu pompita in nara cumva perpendicular pe planul fetzei, nu in lungul narii (nu stiu daca se intelege: pompita sa fie mai orizontala, nu oblica). Pozitia asta a pompei face marea diferenta! la noi, aspiratorul nazal nu rezolva nimic, pentru ca fata urlaaa dupa ce o aspiram si i se infunda nasul la loc.![]()
EllaX cu Ana (30 iunie 2006)
EllaX spune:
Diana79, ba sa faci bine sa stai si sa spui ce te-a suparat! Nu vrem sa pleci, vrem sa stai si sa stim care-i baiul! Si sa pui poze!
Mai, Puiudana, ce baiat harnic ai! El tot inaintea plutonului e cu achizitiile! Bravo lui si voua! Te-ai incumetat sa-i dai si Ochiosului din torturi?
EllaX spune:
La multi ani, Andrei, pui de Adela! 
Sper ca ti-a trecut raceala, ca sa poti manca si bea, ca doar o data face omul un an!
oana.iat spune:
LA MULTI ANI, ANDREI !!!!!!!!
Iti doresc sa fii sanatos, norocos, sa-ti bucuri parintii in fiecare clipa!
Adela, petrecere frumoasa si sa ne povestesti si noua si sa ne arati poze.
oana.iat spune:
Diana canadianca, imi pare rau ca te-ai suparat pe noi. Totusi poate te razgandesti si ne spui si noua ce s-a intamplat. Tare rau imi pare ca ramanem putintele pe aici.
Mih tom, bine ai venit la noi! Asteptam sa ne zici mai multe despre ciresica ta.
Diana aradeanca, sa stii ca am vazut pozele cu Timeea din ziua in care le-ai pus, dar nu am apucat sa zic nimic. Apoi nu am mai avut net. Uite 1000 de
si un
mare sa nu fii suparata. Nu ne pui poze de la petrecere? Cum a fost ?
Danapuiu,
baietelul tuns si sarbatorit.
Steluta,am vazut si pozele cu Andrada. Chiar, ce faini sunt papuceii...
Miti, sanatate multa lui Alex ! Acum, cu programul de iesit afara nu stiu ce sa zic. Eu stau mult seara afara, ca la noi sunt niste calduri de mori. Ieri au fost 40 de grade la soare si 35 la umbra. Am iesit dupa 6 seara. In schimb, miss a mea se culca pe la 22.30.
andruskandu spune:
Buna dimineata, Ciresele, Ciresei si Copacii aferenti Livezii!
Stiu ca am devenit o prezenta rara pe forum, dar credeti-ma ca nu am timp deloc sa scriu. De citit, va citesc in fiecare zi, nu am pierdut nici un mesaj sau poza, dar, cand sunt acasa cu Andrei treaz, nu ma pot apropia de tastatura, iar cand doarme, nu stiu de ce sa ma apuc mai repede. Am fost si plecati vreo 10 zile la munte, pe la inceputul lunii, apoi am inceput serviciul, asa ca, intelegeti...
Andreea
lui
Andreiut Puiut
oana.iat spune:
Inca o strigare pentru fetele care lipsesc cam de mult timp si de care ne este tare dor : LUANA, VIRGI, ce mai faceti? Macar cateva poze de la petrecerea de 1 an a cireselor nu ne aratati?
Doroti, unde te-ai ascuns? Ai treaba multa la serviciu?
ildyqo spune:
LA MULTI ANI LIVADA
Pentru unii cam cu intarziere dar ma scuza ciresicile ca stiu cat de mult imi ocupa timpul o ciresica , zambacila care nu sta locului o clipa.
Mai intru si eu pe forum asa din ani in pasti (cand apuc) si mai citesc dar pe sarite si cand sa sciu ceva vine cineva si ma musca, sa lasc calcul in pace si sa ma joc cu ea.
Va pup pe toti, mamici si pitici
Ildy si
Blanca Andreea 16/06/06
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/ildyqo/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;54;104/st/20060616/n/Blanca+Andreea/dt/8/k/280c/age.png
camelia.t spune:
Fetelor, multumim tare mult de urari
.Nici nu ma asteptam tinand cont ca in ultima vreme absentam destul de mult (la scris).
Ardeiul este bine, mai avem cativa muci, dar speram ca pana sambata cand vom sufla lumanarica de pe tortulet, sa fim in cea mai buna forma.
Si daca tot sunt intr-un moment de bilant, pot spune ca mi-a fost tare drag anu asta.Andrei este un copil forte foarte cumintel (asta facand comparativ cu Fini care e fff activ si neastamparat), m-am bucurat si am savurat toate momentele frumoase din prima zi pana acum (cu Fini am pierdut multe din ele, eu fiind tot prin spitale in primul lui an de viata), imi pare rau ca a trecut asa repede perioada de "bebelusie".Ma bucur si multumesc lui Dumnezeu ca am copii sanatosi si frumosi...partea cu cumintenia este invatabila.
In alta ordine de idei, citim tot, am vazut toate pozele (papucei ca ai Andradei am vaZut la Billa), chiar daca nu scriem, ne delectam cu tot ce ne aratati.
Va pupam si va dorim o zi foarte buna alaturi de puiuti! 
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
oana.iat spune:
Carmen, spor la invatat ! Stii cum am facut eu cu testele pt soferie? Dupa ce am citit de 2 ori teoria le-am luat pe toate cap-coada la rezolvat, fara sa ma uit la raspunsuri. Dupa ce le-am facut am trecut la verificat si la bagat la cap raspunsurile pt cele gresite. Si a mers, am luat din prima, fara sa pot zice ca am dedicat chiar f. mult timp.