Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (55)
Raspunsuri - Pagina 4

miti2004 spune:
Mih_tom bine ai venit !
EllaX am incercat cu un puisor de perna, dar tot a tusit. Eu de ex, cand am bronsite ( fac destul de des ) noaptea dorm in fund sprijita pe perne, altfel nu pot nici macar sa atipesc, asa tare tusesc...Azinoapte a vomat putin o data, l-am pus in fundulet si a vomat putin pe paturica lui si apoi l-am luat pe umar repede la baie si restul a vomat in chiuveta. Nu a mai fost chiar asa in jet...se innecase cu muci...ii aud inauntrul nasului cum colcaie, dar nu ii pot scoate deloc cu pompita normala, iar cu batista bebelusului plange de la aspirator si tremura rau de frica
miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

carminabulina spune:
Miti draga de tine. te inteleg perfect si stiu prin ce treci. Cand Mihnea era bolnav si avea muci asta era cea mai mare incercare a noastra: scoaterea mucilor. Noi avem un aspirator de la BabySounds, foarte silentios si cu cantecele si tot imi era greu sa-i scot mucii. Insa ultima data mi-am luat inima in dinti si cu tot urlatul si incordatul lui ii dadeam macar la o ora cu Ser fiziologic/marimer in nas si sa vezi cum sareau mucii de acolo. Iar la 10 minute mai incercam si cu aspiratorul. Si dupa 2 zile de chin am reusit oarecum sa-l scap de muci si de "raceala" care recidivase de atatea ori. Practic din cauza lor Mihnea nu era niciodata sanatos. OF.
Acest aspirator ar trebui sa se gaseasca in Canada ca e o firma americana. Da un search BabySounds si vezi poate il gasesti la tine. Eu aici am dat pe el 2.500.000 lei.
Pupici si multa sanatate lui Alex si tie nervii tari.
Noapte buna!

arleena spune:
diana79 de ce pleci???macar spune motivul sa stim....sa nu mai suparam data viitoare....ca uite asa se destrama clubul...macar ai reusit sa-i faci la nicole tricoul?sau te retragi la aspirante??
puiudana.....am uitat sa-ti laud andreiutul ochios.....bai, e total pustiul tau...auzi la el ca numara.....fff fain....si ii sta ff bine tuns...chiar, unde l-ai tuns?la frizer sau acasa? a stat cuminte???
carmina la alex i-a facut pentaxim.....asa ca nu stiu de ce medicul tau zice ca nu se face acum la 1 an. la 1 an jumate am uitat ce se face, dar zicea doc ca in brat si nu in piciorus. Bafta maine la examen sa-l iei sa-l plimbi pe mihnea
mih_tom bine ai venit in livada....sedere placuta si cat mai activa.....si prezinta-ne cireasa ta si
micutei.
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS

arleena spune:
roxana ce mai face catalin?cum se simte???
miti nici eu nu stiu cum sa-i scot la alex mucii, asa ca stiu in ce situatie esti. nasol cu alex al tau ca e sensibil cand ii simte cum se scurg si ii provoaca voma. noi avem muci de o sapt si nu i-au trecut inca...maine cred ca mergem la doc sa vedem ce0i de facut.... pt alex bolnaviorul tau.
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
CONCURS

carminabulina spune:
Danuta, pai doar o poza cu Andrei tuns? Imi place de el arata bine . Deja se intrevede viitorul barbat fatal. Si eu am incercat de 2 ori sa-l tund pe Mihnea dar nu a mers. Nu sta si pace. Pe de alta parte imi plac zulufii lui, ma gandesc ca mi-ar fi greu sa ma obisnuiesc cu el tuns, insa vara se anunta torida si prea mult par incurca.
Sa-ti traiasca baiatul care tuns nu mai da a bebelus si cat mai multe nazbatii
.

Steluta spune:
Mih_tom, bine ai venit in livada noastra inflorita!! LA MULTI ANI, MIRUNA!!!
Sa cresti mare si frumoasa!! Cand are timp Mami, poate ne arata si cateva poze de-ale tale.
Lacra, Ama, spor la invatat! Cand aveti examenele??
Pai Lacra si filmuletul nu ni-l arati?? DOVADA, DOVADA!!
Cami, poze cu Soficu cu cercelusi pe cand??
L-am vazut si pe Andreiutzul Danei! Mai, mai dar ce torturi faine a avut el!! Ne place noua frizura! Dana, dar sa stii ca in poza 5091, aduce un pic a fetita
. Totusi ultima este mortala
DIANA79, DAR CE S-A INTAMPLAT?? Cum sa pleci din livada noastra?? De ce te-ai suparat?
Miti, sanatate multa lui Alex. Eu am rezolvat-o pe fiica-mea cu batista bebelusului (asta era pe cand aveam cam vreo 4 luni). Incearca cu solutia propusa de Carmen.
A.C, multa bafta la titularizare!! Tare greu e...Iti tinem pumnii!! Felicitari Deliei pentru progrese!
Andrada a renuntat sa mearga in picioruse singura. Prefera sa o ia rapid de-a busilea. Dar trebuie sa ma laud ca am descoperit azi ca fiica-mea stie sa se dea jos din pat singurica. Apreciaza distanta pana jos, apoi se intoarce cu piciorusele pe margine, si incepe sa se impinga in manute.
Altfel maine ajungem la dr, la controlul de 11 luni cica.
Si pentru ca mi s-au solicitat poze noi cu Andrada, si daca tot a plouat azi, am avut un pic de timp si iata noul album scos pe piata :
ANDRADA LA 8-10 LUNI
Va spun Noapte buna! Pe maine seara!am livada in sarbatoare.
Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

miti2004 spune:
Carmina dar el nu sta deloc, zici ca-l pic cu ceara cand ma apropii cu pompita. Daca ii pun picaturi ii place, si rade f vesel. S-a obinuit cu ele de asta iarna cand era aerul uscat in casa ( aici incalzirea e electrica si d'aia avea muci uscati ). Plus ca asta iarna ieseau usor mucii, astia cred ca sunt intre sprancene, la sinusuri, pt ca nu ii curge nasul dar se aud cum colcaie si baltesc in strafundul nasului ( scuze de explicatie ). Eu o sa mai insist insa. O sa ma uit si dupa pompita cu melodii, sa o vad si eu.
Nu ai mai zis nimic de putziflenderul lui Mihnea, ce se intamplese atunci ? sau ai zis si mi-a scapat mie...
Fetelor, va puneti aer conditionat ? am vazut ca o sa fie o vara fierbinte la propriu. Cand o sa-i scoateti la plimbare ? si daca ii scoateti seara, cand le mai faceti baita ? eu nu stiu cum o sa fac, ca Alex la 8 doarme dus...la 7.30 ii fac baita, papa lapte si gata.
POZE_Alex

adriana spune:
Carmina, la mine e asa o nebuloasa cu vaccinarile copiilor, pentru ca ba am fost aici, in USA, ba in Romania, nici nu mai stiu ce le-a facut si ce nu. Iar dupa carnetele lor de vaccin iar e greu, ca s-au amestecat datele- intr-un fel au scris in USA(intai luna, apoi ziua), si in alt fel in Ro..
Totusi, din ce am eu scris aici, la 1 an, Codrin a avut ROR-ul si Varicela, iar la Olga .. iar e indescifrabil.. eu le-am facut intarziate fetelor, am vrut sa fie mai mari cand au primit vaccinul, deci am tras de timp cat am putut. Sorry daca n-am fost de mare ajutor
Am vazut pozele cu Andrada, e o scumpete, mi-au placut dolofaneii ei, cand era in pameprs.. fiica-mea e o balerina pe langa ea
Si poze cu Andrei, al lui Puiudana, ce tort buuun si ce baiat vesel
Diana 79, imi pare rau ca pleci, chiar nu mai inteleg nimic
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

miti2004 spune:
Puiudana am vazut acum cu cine Andrei, cu fata care-i tine tortul !
Am admirat-o si pe Andrada ce mumoasa si ce domnisoara mare s-a facut !
noroc cu adriana, ca eu iar am uitat sa zic ca m-am uitat la poze....
POZE_Alex

anamea spune:
LA MULTI ANI PENTRU ANDREI, SA CRESTI MARE, FRUMOS, SANATOS SI SA-I BUCURI PE PARINTI
Arta este lunga, viata este scurta
Catalina - Mamica de printesa poze mai vechi si mai noi Votati ANA MARIA