Cirese de Mai-Iunie 2006... La Multi Ani (55)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

quote:
Originally posted by miti2004

iata-l si pe Alex sambata, radea ca o cioara, ca asa face cand se prosteste :
http://www.dropshots.com/day.php?userid=194931&cdate=20070524&ctime=085507

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

daca nu ai fi specificat ca Alex face asa as fi crezut ca tu scoti sunetele alea ca sa-l faci sa rada .
Am vazut si ca-i un foarte bun sofer chiar mai bun decat mine . Sa-ti traiasca.
Dosarele respective sunt foarte grele si le-a incercat de cateva ori pe piciorusele lui asa ca...si-a invatat lectia .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

M-am delectat si cu "maimutica cu cercei" si in unele poze chiar seamana cu Mihnea, sau Mihnea cu ea, aceiasi zulufi si aceiasi 4 dinti, sau cel putin atat am vazut eu.
Nu rosi Cami, dar apreciez persoanele care desi sunt suparate pe cineva dintr-un motiv sau altul nu-si extind supararea si la familia, prietenii acesteia...mi se pare o dovada de bun simt si maturitate. Sigur este si o mana intinsa, daca o accepti....

P.S-inca un motiv sa-l tund pe Mihnea, toata lumea i spune ce fetita draguta e......mie mi se pare atat de masculin, dar deh...poate ca eu stiu sigur ca e baiat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Carmina, hhihi.. stii sigur ca e baiat..
Am vazut si eu filmuletele, foooarte nonsalant tipul cu furou..
(ce bine ai ales denumirea Mihnea )

Cami, mai dar soficu a ta e o gogoasaaa!! Ce copane are, miam miam Merge foarte bine, am vazut-o pe alee.. a mea nu mere inca.. bine, are de abia 11 luni..

Restul pozelor le vad mai incolo.. ufff.. trebuie sa-l iau pe Codrin de la gradi..

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mih_tom spune:

Sunt mortale filmuletzele cu Mihnea si Alex, la cate nazbatai vor face de acum in colo va trebuiesc mai multe perechi de acumulatori.
Abia acum am vazut videoclipul de 8 martie, super tare, inca un motiv sa-mi para rau ca n-am intrat in livada de la inceput.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mih_tom spune:

quote:
Originally posted by adriana

Carmina, hhihi.. stii sigur ca e baiat..
Am vazut si eu filmuletele, foooarte nonsalant tipul cu furou..
(ce bine ai ales denumirea Mihnea )

Cami, mai dar soficu a ta e o gogoasaaa!! Ce copane are, miam miam Merge foarte bine, am vazut-o pe alee.. a mea nu mere inca.. bine, are de abia 11 luni..

Restul pozelor le vad mai incolo.. ufff.. trebuie sa-l iau pe Codrin de la gradi..

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mama eroina, cum te descurci cu 3 copii mici? eu n-am atata curaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Pe aici si eu Cami, citesc din umbra, ca de altceva nu mai am timp.
Noi am facut roseola, a trecut, ne-au mai iesit dinti intre timp (avem 7, il asteptam pe al 8-lea), mergem singurei dar cu mare teama si nu foarte mult (recordul 7 pasi), am avut musafiri care au stat la noi si ne-au ocupat tot timpul liber, iesim prin parcuri, ne rasfatam, crestem cu alte cuvinte.
La fel si burtica, ieri am intrat in 30 de saptamani, ma pregatesc cu bagajul de spital, hainutele piticei, mancarica la congelator pentru cine va avea grija de Alex cat stau eu in spital, sper sa ne si mutam curand intr-un apartament mai mare. Inca stau stresata ca sunt suspecta de diabet de sarcina, am repetat testul de glucoza (m-au intepat de 3 ori in 3 ore ) si sper sa iasa bine, ca daca nu... alta grija cu regim, poate insulina... nici nu vreau sa ma gandesc, raman optimista ca va fi ok.
Pitica misca mult, ii simt piciorute, coate, genunchi in locurile cele mai incomode pentru mine (coaste, ficat, stomac) si cand adoarme frate-su incepe ea sa tzopaie, asa ca nu prea mai stiu ce e ala somn linistit. Sa nu mai vorbesc ca dupa ce ca sunt obosita tare, am si insomnii. Nu credeam ca eu, o somnoroasa cu acte in regula ma voi plange ca nu pot dormi, dar...mi-e o ciuda ca ma foiesc in pat vreo 3-4 ore pana reusesc sa dorm putin, apoi iar ma trezesc si o iau de la capat.

Am si eu o intrebare pentru mamicile care au timp sa raspunda: este vreo ciresica care in ultimele 3-4 luni a dormit in pat cu mami si tati si acum de buna voie vrea sa doarma in patutul ei?
Nu stiu ce sa ma fac cu Alex ca nu vrea deloc la el in patut, noroc ca il doneaza sora-sii si el va avea unul de baiat mare. Dar cred ca il luam degeaba si pe ala, ca el pana nu simte ca e cu cineva in pat, pana nu pipaie cu manutele pe fata, nu adoarme. Am tot cautat acel obiect de tranzitie care cica i-ar ajuta sa adoarma singurei, dar pentru Alex toate sunt de joaca, nu de somn. As vrea sa il invat sa doarma singurel pana nasc, va avea camera lui si mi-ar place sa il stiu putin mai independent, mai "baiat mare" ce este.

Ne pregatim si noi de party de 1 anisor. Evenimentul se va petrece la gratar, intr-un parc-padurice (nu stiu cum sa explic, este pe malul fluviului St. Laurent, este o insulita de fapt , unde este amenajat spatiu de BBQ). Vom avea frigarui, ciupercutze simulte alte bunatati, tortulet, iarba verde, aer curat, multi invitati si sper multa distractie pentru toata lumea. Va povestesc dupa cum a iesit.

Va las ca ma trage de mana sa nu mai scriu (parca rupe carnea de pe mine, nu stiu de unde atata putere)

Va pup

Monica 30+ cu printesica mica si Alex (18 iunie 2006)
Pozici Alexutu
Ce mari suntem noi

"Happiness is nothing more than good health and a bad memory" - Albert Schweitzer

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

Miti m-am distrat de numa ,ce sunete scotea Alex

Carmina si David e mereu confundat c-o fetita ,chiar si Amiss nu demult la facut fetita ,dar eu totusi nu l-as tunde imi place cum ii sta asa,dar cu caldurile astea tot ii transpirat ,nu stiu cum o sa stea sa fie tuns.Am vizionat filmuletele ,moama ce activitati are si Mihnea,si la noi toate sertarele sunt golite ,cotrobaie peste tot, dar mie imi par mult mai interesanti acum decat cand erau bb.

Cami scumpa gogosica-ciresica

Am pus si eu un FILMULET

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILDI25 spune:

LA MULTI ANI OCTAVIAN-RADU si ERIK

Ildi si David (2 mai 2006 )
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna fetelor,

Intru sa scriu repede caci este tare tarziu si maine (adica deja e azi ) vom pleca din Bucuresti. Asa ca

LA MULTI ANI ANDREI (scuze pentru intarziere), OCTAVIAN RADU, ERIK, ANA, LAVINIA ILEANA, MARIA ALEXANDRA, EDUARD CRISTIAN, MIRCEA ANDREI!!! Sa cresteti mari si sanatosi!! Sa ii bucurati pe parinti, sa le aduceti numai bucurii!!

Am vazut TOATE POZELE si FILMULETELE!!! Nu mai apuc sa le comentez/enumar, dar mi-au incantat sufletul. Multumim si pentru aprecierile la adresa pozelor noastre.

Ella, pantofiorii i-am luat de la Kidex cu 15 RON. Personal nu sunt multumita de ei, caci am incaltat-o de vreo 2 ori si am avut senzatia ca nici nu calca cum trebuie si i-au transpirat piciorusele. Asa ca am optat pentru incaltaminte din piele. Sa ne laudam si cu noul carucior sport. Este un MacLaren Triumph, la 600 Ron, de la Mothercare.

Am fost si la dr la control. Se pare ca domnisoara mea are 9150 gr si 73 cm, la 11 luni si o saptamana. Deci o pot inscrie in Clubul manechinelor. Ne-a dat in continuare Multisanostol si Ecoflorina pentru inca 2 luni. Avem voie (pe langa ce mancam pana acum) struguri albi (fara coaja), carne de curcan, ardei umpluti, sufleuri si budinci. Voi cum faceti sufleurile si budincile?? Ceva retete??

Carmen, la 1 an se face ROR-ul si la 13 luni Infarix Penta. Am lista cu ce vaccinuri se fac si cand anume, dar nu mai stau acum sa caut. Daca e cineva interesat, cand ma intorc le voi scrie.

Mai aveam multe de scris/comentat insa este tare tarziu. Plecam la parintii mei pentru cateva zile. Daca nu am apucat sa raspund tuturor, sa ma trageti, va rog, de maneca...

am livada inflorita!!

Weekend placut!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

CamiM si Ildi oare cand o sa-l vad si eu pe Alex pe picioarele lui ? sunt asa haiosi !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput