Nou stil de viata (141)
Raspunsuri - Pagina 3
Bfly spune:
Dordia sper sa mai am loc in echipa voastra. Ca si pe InaC, tu si Violeta ma mobilizati, plus ca m-am simtit intradevar ca intr-o echipa, chiar daca nu prea am avut timp sa intru.
Doroty cinste fac cu draga inima. Nu-mi place numele, de-aia nu vreau sa recunosc.
"nu o ascultati vb prostii.... desi e desteapta foc, si frumoasa..." - acesta a fost sotul meu care iar ma perturba!!! ![]()
Va
!
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC 
andre_ea spune:
quote:
Originally posted by mimi_dumy
Hello,
Andre_ea, cum ai calculat tu totalul lamaitelor?
Ca mie mi-a iesit alt rezultat: 14,6 kg si 81,1 %
Andre_ea : 1,5 kg pierdute
Diana : 6,5 kg
Adameasca : 2,3 kg
Mimi : 4,3 kg
Va pup.Andre_ea -DianaMirela - Adameasca - Mimi
Mimi &Daria (4 nov 2005)
Eu am adaugat la cele 11.1 kg cat s-a slabit saptamana asta. O fi vreo greseala din trecut?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
mephala30 spune:
Procentul de final al inflacaratelor: 73.52%.
Ioana, multumesc,
.
Felicitari albastrelelor, caci ele sunt castigatoarele concursului nostru. 
Si chiar daca ati fost mobilizate bine si ati interactionat intre voi, nu mi-a placut faptul ca ati ignorat aproape in totalitate celelalte fete/echipe. Asa am simtit eu.
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
Mik spune:
Raportez : stagnare, adica tot 51,2kg si asta e bine caci in vacanta am avut musafiri, am mincat la restaurant si n-am avut motiv sa refuz cite un pahar de vin.
Miine va povestetsc tot-tot si va pun poze.
Pup pe toate frumoasele !
dordia2000 spune:
Doroty nu e nici o problema...doar ziceam si eu asa...sa dam raportul dimineatza...si ma refeream in special la coechipierele mele. Dar in fond...chiar nu e nici o problema mai ales...ca nu toata lumea poate intra dimineatza.
Mephala chiar imi pare rau ca asa ai simtit dar...nu a fost ceva intentionat, ci doar am certat si tras bice colegelor mele de echipa. Sincer nu mi-am permis sa dau bice si altor fete dar daca imi permiteti...eu sunt foarte darnica.
In rest am raspuns si am vb cu toate fetele dar...sincer imi pare rau daca asta a fost senzatia pe care ti-am lasat-o. Sper ca ma poti ierta..
si uite o
ca sa nu mai fi suparata pe noi.
Si nu in ultimul rand multumim mult de tot pt felicitari.
Deci....haide-ti sa ne mobilizam sa pregatim urmatorul concurs...!!! cine se mai inscrie???
Diana
6+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
...GRASE
Delidana spune:
Buna dragelor,
Sint suparata, n-am ajuns nici azi la sala desi intentionasem, am avut musafiri si am mincat aripioare picante cu o salata (macar am "uitat" de piine insa am recuperat cu putina halva si 2 bucatele de rahat
), ma simt grasa si umflata, abia ma mai incap blugii si fustele, ma string pina si sosetele la glezne
si daca nu fac ceva in curind...nu stiu ce se va intimpla
. Sper ca miine sa revin cu sentimente mai bune si mai dezumflata, caci acuma asa arat. 
Dordia, vreau biceeeee!!!
Tzunica, unde te-ai ascuns?
Ah, cit pe ce sa uit, FELICITARI ECHIPEI ALBASTRE!!! 
V-am pupat.
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
anky spune:
Buna fetelor,azi am mincat doar mere la greu si o mega salata de cruditati cu masline.Tre sa ma mentin pe pozitie ca altfel nu ajung veci la kilele dorite
Felicitari echipei albastre!!!
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05 
"Happyness is the key to your heart"
Zuzilici spune:
Hai buna dimineatza si de la mine! Asa apar eu mai tarzior. Noi am avut weekendul acesta liber si luni si drept urmare n-am reusit sa intru deloc pe subiect, ieri.
In primul rand vreau sa urez
La multi ani! si sa ne traiasca cu numele, toto cei care poarta Sf. nume de Constantin si Elena. 
Apoi felicitarile mele Albastrelelor care au castigat acest concurs.
La multi ani, Timeea! Sa-i faci pe parintii tai mandrii de tine.
Diana cred c-ati avut o petrecere pe cinste.
Felicitarile mele Carmen ai reusit ceea ce eu dor mi-am propus de atatea ori. Bravo tie pentru pierderea atator kg intr-un timp atat de scurt. 
Ioana intr-adevar m-am intors la munca...PE BUNE
...asa ca timpul meu e tare limitat. Ca si al tau de altfel. Te
si pe tine si pe motzata.
revin.
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
violeta70 spune:
Buna seara!
Multumim mult pentru felicitari! Dar cred ca felicitari merita toate fetele care au participat la concurs si au ajuns la final.

Mephala , imi pare rau daca unele fete s-au simtit neglijate su nebagate in seama. Eu cel putin am incercat sa intervin acolo unde am crezut ca sunt ascultata sau citita, pt. ca sincer (nu-mi aduc bine aminte), dar a fost o situatie cand pur si simplu nu am primit raspuns la ceea ce am postat eu. Sa nu credeti ca m-am suparat (Doamne fereste). Eu stiu ca voi sunteti de f.f. mult aici pe forum impreuna. Eu cel putin am sa incerc sa intru mai des, dar imi pare rau, insa majoritatea dintre voi stau acasa cu printisorii si printesele lor si au mai mult timp de intrat pe forum, si binenteles aveti mult mai multe de discutat impreuna. Sper ca nu te-am suparat cu postarea mea.
.
InaC
pentru felicitari. Sa stii ca toate ne-am mobilizat si asa am reusit.
Bfly , stai linistita ca eu la final m-am impotmolit, ca tiganul la mal, si m-am ingrasat 0.500 kg. Tu cel putin ai stagnat asa ca se poate spune ca ai contribuit mai mult la rezultatul final.
Inca odata multumim de felicitari si eu astept sa incep urmatorul concurs. Tot albastrele, nu-i asa fetelor?
Meniul meu de azi:
- o banana
- o salata verde cu pui
- un iaurt (450 g) cu 0,1% grasime
- seara am mancat 3 felii de sunca de praga cu castravete verde, putina branza de bivolita si 2 felii de parizer din piept de pui.
- 2 litri de apa plata cu lamaie
Va las acum.
Pupici tuturor 
...GRASE
Dordia, Violeta, Bfly si InaC 
ina C spune:
Multumesc si eu pentru felicitari( mai cu juma' de gura pentru ca nu mi-am atins targetul)!
Eu abia astept urmatorul concurs pentru ca per total sunt convinsa ca voi slabi, cit de putin...asta e obiectivul nostru,nu?
Flori si pupici tuturor fetelor de la acest subiect, cel mai important este sa faci ceva pentru kilogramele in plus( ca esti primul sau al zecelea, ca ai dat un kg sau 15, asta mai putin conteaza).
Si nu in ultimul rind, multumim Mephala( tu esti o super serifa, asa ca sa nu te gindesti sa ne parasesti vreodata!esti un fel de locomotiva a subiectului!)
ina C
Cit priveste interventia pe subiect...sa stiti ca si eu m-am straduit, mai timid ce-i drept...
...GRASE