Nou stil de viata (141)
Raspunsuri - Pagina 4
ina C spune:
pentru concursul urmator , target 3 kg.
Nu conteaza cind raportam, important e sa incepem!
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
ina C spune:
si o propunere:
sa schimbam echipele ca sa relationam mai bine!
ina C
...GRASE
Tzuni spune:
Delidana, unde pana mea sa ma ascund? Ca-s cat o
, cred ca ma vadeti si de pe Zidul Chinezesc. Ma ingras de la o zi la alta. Sunt contienta de asta, dar NU GASESC MOTIVATIE sa ma pun pe treaba (mancat sanatos si sport). Sper sa fie o pasa trecatoare.
Mephala, nu dau raportul saptamana asta. Ca sunt INGROZITA de cat arata cantarul. 
PS. Nu am chef nici de munca. As dormi si as manca. La nesfarsit. Si numai lucruri interzise. 
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
dordia2000 spune:
Delidanaaaa ia niste 

ca sa te mobilizezi si sa pui mana sa revii la stilul tau sanatos de viata!!!
Tzuni si tu...Brutus??? Pai ia si tu niste 
pt kg in plus si pune mana si mobilizeaza-te. Eu acuma ca-s gravida sunt mai inraita ca niciodata numai ca....nu imi permit dar...sa stiti ca sunt cuminte
Azi am papat asa:
MD: nik dar va trebui sa ma obisnuiesc sa bag ceva.
P: Crochete de pui cu orez si castraveti murati
C: O felie de sunca goala deoarece la scarbici am bagat o felie de tort diplomat cu fructe asa ca....
Si nu in ultimul rand va multumim tuturor pt urari...si abia astept urmatorul concurs. Deci....formam echipele??? Eu vreau tot albastra....si tot cu fetele cu care am fost ca ne mobilizam ok. Promit sa fiu mai receptiva si la celelalte fete si sa felicit sau sa biciuesc dupa caz pe toata lumea.
Cred ca ma voi transforma in calaul subiectului.!!!
Va poop si noapte buna!!!
Diana
6+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
...GRASE
puskin spune:
Buna seara,
iar nu am timp sa intru de la serviciu. Nu stiu cand o sa ma mai linistesc...nu prea curand insa
.
Multumesc pentru felicitari, cum zicea si Delidana, mult a fost, putin a ramas. Doar sa nu ma culc pe o ureche.
Mamicadulce, eu nu ma mai inscriu la concurs pentru ca peste fix o luna plec in concediu ( in sudul Frantei, de-abia astept). Pana atunci am o delegatie la Dublin si probabil inca una la Timisoara. Cand ma intorc din concediu trebuie neaparat sa ajung la Zagreb, dupa aia am un training de 1 saptamana la Riga. Sa continui???
Partea buna e ca de obicei nu prea ma omor cu mancatul in delegatii, insa se reduc posibilitatile de a face sport.
Mik, ceva ponturi legate de un sejour in sudul Frantei? ( in Frejus Plage o sa stam).
Tzuni, nu te necaji, vine ea si motivatia. Uite un
sa iti treaca.
Miag,ce mai faci? Mai traiesti?
Ruxandra
mamica dulce spune:
Fetele,am actualizat zic eu,tot ce era de actualizat,in afara de data de incepere a noului concurs si noile echipe.Hotarati-va!
Ruxi,pacat ca nu mai participi,dar la ce program ai nici nu-i de mirare!!
Sigridutza-dragutza,vrei sa faci echipa cu mine??
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
mephala30 spune:
Neatza!
Mamicadulce, ai uitat sa modifici la Cookie si Adameasca. Am mai scris intr-un mesaj treaba asta...
Zuzilici, daca am reusit eu, poti si tu! Trebuie doar sa vrei si sa te straduiesti. 
InaC,multumesc, ai fost haioasa la faza cu locomotiva!
Delia, iti doresc sa-ti regasesti avantul si ambitia!
Tzuni, o
sa ai ganduri mai buna in prag de zi aniversara. Ce faci trasnit anul asta?
Vreau sa felicit si celelalte echipe, in special locul 2 si 3 (he, he!), precum si toate fetele care au reusit sa slabeasca! Bravo!!!!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi
dordia2000 spune:
Mamica dulce multumim pt listuta dar...daca imi permiti o modificere...
La mine sapt care a trecut nu am stagnat ci m-am ingrasat 300 gr deci....raportul meu e 87.700 iar precedentul a fost de 87.400. Iar la concurs...am avut un total de 15.200 si un procent de 101.33%.
Fetelor....eu sunt topita dupa ultima melodie de la Outlandish si o ascult mereu inclusiv acuma...asa ma binedispune....e superba.
As vrea sa ma inscriu si eu la sherife dar...cu rugamintea sa pot modifica seara cand ajung la calculator...adica pe la 22.00-23.00
Daca sunteti de acord as fi incantata sa va dau o mana de ajutor.
Gata ca ma duc la scarbici si voi intra de acolo. Sa fiti cuminti si sa va tineti departe de tentatii!!!
Diana
6+ mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
...GRASE
Bfly spune:
Iupiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
Am castigaaat! Am castigaaaattt! Felicitari coechipierelor!
De asemenea, multumim celorlalte fete pt felicitari si la randul nostru le adresam
si Felicitari! pentru performantele lor! Nu-i asa albastrelelor?
Dordia melodia se numeste "Callin' U"? Ma gandeam sa o downloadez si eu, s-o ascult.
Violeta multumesc pt incurajare dragutza! Se pare ca pana la urma tot am castigat, chiar daca am dat-o un pic in bara la final. ![]()
Cu toate astea, mi-as dori sa-mi ating si eu targetul macar o data de-acum incolo. Am participat pana acum la 2 conscursuri si de fiecare data...n-am reusit sa slabesc cat mi-am propus. 
Mephala recunosc si eu ca nu prea m-am adresat celorlalte fete! 
Cred ca scuzele nu-si au rostul! 
O sa incerc si eu sa-mi schimb stilul de a raspunde numai in masura in care sunt bagata in seama. Promit!
InaC, dupa parerea mea, propunerea ta ar fi solutia perfecta pentru imbunatatirea relationarii in cadrul subiectului. Este vorba de "easy way", insa eu, de exemplu as vrea sa lupt cu kilogramele in aceeasi formatie pentru ca facem o echipa buna...s-a vazut si la rezultate. Asa ca as propune sa incercam sa realizam mai degraba o mai buna relationare intre echipe - "hard way" - si sa ramanem aceleasi in echipa albastrelelor. Ce zici?
In concluzie, VREAU SI EU LA CONCURSUL URMATOR...am mai zis-o de doua ori pana acum, dar sherifa noastra dulce nu a vazut ca sa ma treaca si pe mine la listuta!
pt mamica dulce...fara suparare! Targetul ar fi tot de 4 kilograme. Poate reusesc sa trec si pragul de data asta! 
Va
pe toate si va doresc o zi buna!
...GRASE
doroty spune:
InaC, salut si eu propunerea ta cu schimbatul echipelor!
Si va mai propun niste variante:
- sa formam cu toatele o mare si singura echipa albastra ca sa castigam impreuna...de fapt sa pierdem kilograme.![]()
- sau sa concureze numai echipa albastra de data trecuta si restul sa fim pe cont propriu.![]()
- sau fiecare membra sa aduca niste rude si prieteni de acasa si sa formeze echipa.![]()
Vad ca s-a instalat anarhia in subiectul asta si lucrurile s-au intors pe dos:
- sefa se retrage
- gravidele vor sa slabeasca
- viitoarea serifa e o gravida
- majoritate fetelor nu-si mai gasesc motivatie sa slabeasca
- etc.
Sincere felicitari echipei castigatoare dar si fetelor care si-au atins targetul!