Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 30
alexandra_25 spune:
Roxanica...ma bucur ca ati fost cuminti la vaccin...ne-am gandit si noi la voi.....wowwww da ce fain sta David....pe maine merge de-a busilea...
El e mic dar ai vazut ce voinic!
Apropo de diversificare...eu chiar nu mai stiu ce sa-i dau...in afara de marul ras cu cereale...nu mai vrea nimic...!Vedeti ce diferenta mare este intre bebei!
Maine si noi suntem programati la vaccin...am niste emotii...eu presimt ca va face un taraboi...!
Multumim de urarile facute....

alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
alexandra_25 spune:
Avem si cateva pozici noi....pentru cine doreste sa vada smecherasul!
la fel de zambaret
tinuta de vara
tund gazonul
cu mami in gradina
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
flore26 spune:
quote:Mai da voinic, voinic nu gluma!
Originally posted by roxanica2006
yupi. yupi!!!![]()
![]()
DAVID STA IN PATRU LABUTZE !!!!
Uitati-va aici cum l-am surprins!!! Sa fie de la vaccin??
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

FLORE
ALESSIA LIANE
( 16-12-2006)
danita spune:
dragelor citit in fuga:impresionat rau de tot ....... ras si mustacit ... raspund doar prezent la apel... daca ma striga cineva;)
inttrebam pe ym daca ati participat la bazar:http://forum.desprecopii.com/forum//topic.asp?TOPIC_ID=100302&whichpage=1 , io vreau sa particip
pupici ca nu pot scrie, dl bb e in brate
D
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
yupi. yupi!!!![]()
![]()
DAVID STA IN PATRU LABUTZE !!!!
Uitati-va aici cum l-am surprins!!! Sa fie de la vaccin??
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
Daca e de la vaccin vreu si eu sa o vad maine pe Ada asa

Ma bucur ca David e ok dupa vaccin, noi il facem maine si sper sa fie si la noi la fel.
baiat curajosBebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
varsta Ada
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by dianocica
si...nu l lasa sa se obisnuiasca doar cu tine, ca dupa aia ce o sa faci? e, ce o sa fac? o sa stau cu el si o sa l iubesc. care aia? dupa ce ? ca doar nu ma sacrific ca sa stau cu el. din contra. e o lume noua, perfecta. daca te astepti sa nu ti se schimbe viata cu nimic, sau daca vezi ca un sacrificiu ceea ce faci pt copilul tau....e cam nasol...si peste 20 de ani o sa dai sfaturi din astea...
diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
intru totul de acordDia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna a-6-a
danutz spune:
Fetelor!!!
Eu primesc intr-una mesaje cum ca a explodat un reactor nuclear in Cecenia. Autoritatile neaga tot. Exista un subiect despre asta in Discutii Generale...intrati acolo si cititi!
va redau mai jos unul din mesaje:
"- fii atent NU ESTE GLUMA: un al doilea reactor nuclear a explodat la o atomocentrala in Cecenia dupa ce primul a explodat saptamana trecuta. Stirea este tinuta sub tacere de autoritati, dupa bunul obicei (vezi Cernobal care s-a anuntat dupa 2 saptamani). Date fiind directia vantului trebuie sa se evite cat mai mult deplasarea in aer liber, sa se evite in TOTALITATE ploaia, a nu se consuma verdeturi sau apa de la chiuveta. Da mai departe la cunostiinte, mai ales cei cu copii mici sau FEMEI INSARCINATE. Noi am fost anuntati in cadrul companiei dintr-o sursa considerata 99.99999% sigura. Repet, nu este o gluma"
Mie una mi s-a facut groaza!!!!!!!!!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares