Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flisa spune:

lavyada, nu pot sa-ti spun decat ca esti super tare ca si sotul tau. Am plans la ambele postari de abia mi-am revenit. Nu pot sa cred prin ce ati trecut. Sunt sigura ca DD si Irina, de acolo de sus, au grija de voi.
Lorym, si Rares la ineputul diversificarii incepuse sa se trezeasca noaptea; in schim acum a revenit totul la normal - se culca la 22 si se trezeste la 07-0730. Ah si atunci cand ne-au iesit primii dintisori mai mieuna noaptea dupa suzi.
madaluta, am vazut pozele cu bebelul tau. E super si nu are deloc piciorusele cracanate.

Am uitat sa va spunem: ieri ne-a vizitat medicul pediatru si semnele rahitismului incep sa se estompeze mai ales bosele rahitice si putin si coastele.

Pupici si multa sanatate!

Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by desiree

apropos ca tot mi-am amintit..mie mi-a zis doctora sa nu pun telina si ceapa in legume ca dau un gust iute si posibil sa nu accepte..probabil s-a mai zis asta pe aci da noi suntem la abecedar inca

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs

Am citit ca telina si patrunjelul sunt aromate si s/ar putea sa nu le accepte, dar o sa/i dau doar morcovi pentru inceput. Cand o sa/i blenduiesc telina si patrunjel o sa vad daca/i place sau nu si o sa i le scot daca nu mere treaba. Noi am trecut de abecedar?

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

Ada a mancat si acum se joaca singura in patut, e o cumintica. Afara nu putem iesi ca ploua. Poate vremea asta o face sa mai doarma si ea un pic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Salutare!!!
Ne-am intors eroic de la vaccin, Doamneeeeeee, ce emotii am avut! Ma gandeam ca acum e maricel, va constientiza ceea ce i se intampla, va urla de durere, etc, dar... vorba Dianocicai e-te flori! La prima intepatura (ca iar e blestematul ala de vaccin cu doua tzepe) NIMIC, la a doua un tipat scurt, scurt, inabusit in fasa. Ce mandra sunt de feciorul meu!!
despre fontanela zice dr. ca mai e pana sa se inchida, inca 3 luni o mai tinem asa, reducem vigantolul la o picatura, zice ca nu e absolut nici o problema. Eu tot panicata sunt!
David e tot mititel: 6,715 kg si 70 cm. oricum luna asta a crescut 500 gr. In sfarsit suntem si noi in grafic! Dr. mi-a zis sa nu ma ingrijorez pentru greutate, a zis ca are un tonus bun bebe, l-a tot sucit pe toate fetzele, tinut in fund, in picioare sustinut, bineinteles, rostogolit, si a zis ca e super bine. Asta e, suntem mai mititei si ce daca??

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by Laura13

a nascut nasica mea!!! si a lui dani! un baietel prin cezariana la buc! totul e ok!!!

dani a fost tare tare marait azi afara, de fapt a plans de a rupt, nu stiu ce a avut... am efectuat o intrare de urgenta in casa, aici s-a potolit, a tras un pui de somn, a papat fff bine legumele si acu' face somnicul de pranz. s-a trezit a cu vreo 15 min, a chiuit cat a chiuit, i-am schimbat pampersul ca facuse kk si acu' doarme iar. mititelul lu' mama! GRESIT... nu doarme... se joaca! o sa fie VARZA!
lorym de inlocuit o masa... nu exista cantitati exacte, zic eu. eu ii fac sucul 10 ml marocv+50 ml mar+60 ml apa plata (el bea cu placere sucul). apoi ii rad 1/2 de mar+para/piersica/caisa la borcan+1 masura cereale. mananca cat mananca din acest amestec, cand nu mai vrea ii dau sucul pe care il rade tot! si nu ii mai dau san. chestia asta se intampla la 9.45-10 dimineata. mai mananca apoi la 13 masa de pranz care nu e inlocuita inca complet. nu stiu cat mananca, nu am cantarit niciodata, eu zic din ochi ca papa cam 70 gr de amestec. dar la fiecare copil e altfel. eu zic sa o incerci mereu pe rianna cu san, cand nu mai vrea vreo 2-3 zile vei stii ca ai inlocuit masa.
fug ca nu se mai joaca... maraie

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Felicitari nasei tale si bblul sa fie sanatos si mancacios!

Eu tot astept sa se trezeasca mandra! Tot gatita sunt...deja pantalonii cred ca vor ceda sub presiunea suncilor de pe burta...dar nu-i bai!!!

Despre inlocuirea unei mese v-am spus ca noi vom realiza lucrul asta in jurul varstei de 18 ani da?! Asta ca sa nu mai repet altadata! Diversificarea la noi merge cu pasi de meeeelc, dar melc din ala lenes!!!
Pup!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Nu uitati de ANAMEA detalii pe mailul comun!

Mergi la inceput

Roxanica sunteti mici, mici, dar voinici si mai ales curajosi, bravo voua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

roxanica pentru David cel cumine si voinic

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

la multi ani sarbatoritilor de azi: smecherasul Mark si blondutzul Daniel!!!
Lavyada, m-a impresionat povestea vietii tale, Doamne, cat de puternica esti, ti-a dat Dumnezeu putere sa treci peste o asemenea tragedie.
Ada este intr-adevar o frumoasa, iar tu la fel... remarcam ce slaba erai in pozele cu Irina in brate, cred ca erai sleita de puteri si cu sufletul sfasiat, imi pare foarte foarte rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva...

Lorym, ce fain silabiseste Rianna, e deja d-soara mare, povesteste! abia astept si eu sa-l aud pe david spunanad ceva, orice, chiar si ta-ta!! El tot cu a-ga, a-ghe, cel mult ada!! Mey, acum imi pica fisa!!! Poate o striga pe frumoasa Ada de Lavyada!!
Laura , sa va triasca naselul cel mic!

va multumim pt. pumnii stransi! relaxati mainile, vaccinul a decurs bine!

www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai

Mergi la inceput

yupi. yupi!!! DAVID STA IN PATRU LABUTZE !!!!

Uitati-va aici cum l-am surprins!!! Sa fie de la vaccin??

poze David Mihai

Mergi la inceput

Roxanica sa stii ca suntem de acord sa ne strige David, mai ales acum ca v-am vazut in actiune

Mergi la inceput