Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Fetelor intii am niste intrebari si apoi recuperez cu cititul.
Ma chinui de o saptamina sa va intreb si tot nu reusesc.

1. O prima problema: Rianna mea de 2 sapt.aprox. se scoala aproape din ora in ora iar pe la 5.30 e fresh, mai atipeste pe la 10.Ea e vioaie. Ce as putea face?

2.Am inceput diversificarea lui peshte, ca vorba asizei - ce bine ar fi sa o tin pe lapte pina la 18 ani.
Am inceput cu masa de la 10 cu suc de mar si morcov si mar ras.OK. Acum am ajuns la 50 ml suc mar si 10 morcov.Pina la ce cantitate tb sa ajung ca sa zic ca i-am inlocuit masa de la 10, sau ce tb. sa-i dau si in ce cantitati ca sa o inlocuiesc de tot masa asta?

Masa de la 13.30 o diversific cind masa de la 10 e inlocuita complet?
Cind pot sa incep sa diversific si masa de la 13.30?In principiu stiu cu ce sa diversific; problema e de cantitati: cit morcov, pastirnac sfecla etc sa pun la fiert? Cit sa pasez?

Par intrebari stupide dar chiar sunt dileme mari pt. mine. Imi atribui premiul Oscar pt. Idiot Mom!

Ieri nu am avut timp sa-i fac la 10 suc de mar si morcov si i-am dat de la hipp mar cu morcov si a papat destul de mult si nu a vomat, in timp ce la sucul facut de mine mai vomita.
Va rog mult ajutati-ma ca chiar nu am pe cine intreba!Laura saraca cred ca e satula de intrebarile meme idioate

poze Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Iar ma intrat sa citesc...si iar am vazut postarea Lavyadei..si cand ma gandesc ca exact in situatia asta am fost si eu...am umblat aproape toata sarcina la un ginecolog....pana la urma ea a nascut si am mers la altul si cand m-am dus pentru inducere a zis ca nu are rost sa ma chinuie ca sunt mica de inaltime si foarte mic bazinul...si chiar daca o sa nasc normal va fi traumatizant!
Doamne cate se pot intampla din neglijenta unor medici....
Ce pot sa spun e ca sunteti niste parinti curajosi si ca acum ati fost recompensati pentru suferinta pe care ati avut-o...Ada e o minune si cred ca v-a adus multa fericire!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Laura13

quote:
Originally posted by dianocica

si, ma scuzati, da' aia cu se plictiseste de mar +x in fiecare dimineata....pai bine, domne, nu s a plictisit 6 luni de lapte si acum se plictiseste de aceeasi mancare dimineata, ca deja in 2 luni tre sa i bag toate alimentele....e-te flori. sau era ca o pofti si el si la altceva...

E-TE FLORI ! nu mai da cu pietre, eu eram aia cu "se plictiseste de mar +x in fiecare dimineata"! zic si eu... ca eu m-as plictisi . si vroiam sa mai diversific fructele da-te dimineata. da' poate ma supar si introduc mici dimineata!!! hai te pup ca esti dulce cand iti sare mustarul!

tu esti fata simpatica, fara frustrari, insatisfactii si nemultumiri, sa crezi ca tocmai bateam bateam un apropo sa te fac de rusine pe forum...ai prins ideea fara suparare . chiar ma gandeam cine o fi zis asa, sa vezi ca mi o iau...

din ciclul cine indrazneste sa ma supere azi:
in parculetul din fata blocului, 4 banic, 4 leagane, un loc de joaca si muuuuuulti de toate varstele. ma asez pe coltul unei banci sa i fac giumbuslucuri lui d care radea de numa numa. vine un mos, se aseaza langa, lipit, oricum de abia mai era loc de o persoana si...... isi aprinde o tigara....va dati seama cam ce a fost la gura mea....el cica: imi cer scuze dar chiar nu am unde sa fumez...bai nene....imaginati va un pic ce a urmat....

lavyada eu te rog dinnou, mai stai pe la noi. sunt multe fete care vor fi alaturi de tine. si, in general, unele alimente nu sunt recomandate la varste mici pt ca pot avea efecte nasoale pe termen lung, adica peste vreo 20 de ani, nu neaparat acum, in 2 zile.
dianarus si multa sanatate lui ianis
anateo de mult am vrut sa zic ca tare mult imi place cum gandesti vis a vis de copii. si asa seamana grasunii nostri...pardon, pufosii . in poza aia in care zambeste smecher in carucior e leit d.

cu mere/pere/stuff super plastice. eu o sa incerc sa il feresc, poate sunt eu mai sensibila, dar se simte gustul de chimicale de la o posta in produsele astea super lucitoare... eu i am luat din piata, de la tarani, vbreo 3 feluri de mere, care de care mai urate...l am ales pe cel mai dulce si gata. pe care, ca tot veni vorba, nu l tolereaza bine. adica l a mancat, dar dupa...azi am intrerupt si e bine iar. incerc sapt viitoare cu morcovi

revin. ma duc la dr cu care am nascut sa vedem ce o fi. si inainte la cosmetica

diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Mark de alexandra

Daniel de dbunny
ralumat multumim pentru pont. Am prins si eu ultima parte, dar bine ar fii fost sa o prind toata.
dolores cum e cu piciorusele?
dandusa sper ca mere soferitu! multa bafta!
lorym daca se trezeste asa des, sigur nu/i e foame? nu ai incecat sa/i dai cereale la masa de seara? In legatura cu diversificarea si eu varza, da varza , varza, calita inca Pai eu nu o sa astept sa inlocuiesc complet masa de dimineata ca sa incep cu supica de legume la pranz. De maine incep cu legumele. Cum m/am gandit eu: fierb morcovi, patrunjel, telina, gulie, dovlecel (mai multi morcovi) si cartof, dar blenduiesc doar morcovii cu zeama de la fietura. a doua zi adaug la blenduit si putin dovlecel, apoi putina telina, putin patrunjel, etc.Nu stiu insa daca sa adaug si cereale sau sa/i dau legume simple. de saptamana viitoare vreau sa/i dau la masa de dimineata branzica cu fructe. sa vedem daca ne place.

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

...dianocica, ce reactii a avut d la mar? zi-ne si noua...

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Mei ce iti e si cu copii astia..stau gatita turca de o ora sa se trezeasca dominsoara sa mergem la kef si ea acu doarme de o uita sfintii! Pana acu dupa 20 de minute era in picioare, acum insa doarmeee...se lasa asteptata ce sa mai!!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Nu uitati de ANAMEA detalii pe mailul comun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

apropos ca tot mi-am amintit..mie mi-a zis doctora sa nu pun telina si ceapa in legume ca dau un gust iute si posibil sa nu accepte..probabil s-a mai zis asta pe aci da noi suntem la abecedar inca

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by lavyada

Cum sa n-o iubesti pe Ada

lavyada - o mamica fericita
ADA pozele mele
IRINA pozele mele

E o scumpa Ada si o cheama ca pe fetita mea. Povestea despre Irina m-a emotionat si prima oara cand ai povestit-o, dar acum am varsat si cateva lacrimi. Sanatate multa Adei si tuturor BB-ILOR.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by carla2005

Mei ce iti e si cu copii astia..stau gatita turca de o ora sa se trezeasca dominsoara sa mergem la kef si ea acu doarme de o uita sfintii! Pana acu dupa 20 de minute era in picioare, acum insa doarmeee...se lasa asteptata ce sa mai!!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Nu uitati de ANAMEA detalii pe mailul comun!

nu am uitat!!

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

a nascut nasica mea!!! si a lui dani! un baietel prin cezariana la buc! totul e ok!!!

dani a fost tare tare marait azi afara, de fapt a plans de a rupt, nu stiu ce a avut... am efectuat o intrare de urgenta in casa, aici s-a potolit, a tras un pui de somn, a papat fff bine legumele si acu' face somnicul de pranz. s-a trezit a cu vreo 15 min, a chiuit cat a chiuit, i-am schimbat pampersul ca facuse kk si acu' doarme iar. mititelul lu' mama! GRESIT... nu doarme... se joaca! o sa fie VARZA!
lorym de inlocuit o masa... nu exista cantitati exacte, zic eu. eu ii fac sucul 10 ml marocv+50 ml mar+60 ml apa plata (el bea cu placere sucul). apoi ii rad 1/2 de mar+para/piersica/caisa la borcan+1 masura cereale. mananca cat mananca din acest amestec, cand nu mai vrea ii dau sucul pe care il rade tot! si nu ii mai dau san. chestia asta se intampla la 9.45-10 dimineata. mai mananca apoi la 13 masa de pranz care nu e inlocuita inca complet. nu stiu cat mananca, nu am cantarit niciodata, eu zic din ochi ca papa cam 70 gr de amestec. dar la fiecare copil e altfel. eu zic sa o incerci mereu pe rianna cu san, cand nu mai vrea vreo 2-3 zile vei stii ca ai inlocuit masa.
fug ca nu se mai joaca... maraie

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput