Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 27
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by desiree
3 linguritze i-am dat...pulpa de mar...si aveam in casa numa din alea mari importate....tre sa caut naturale...
desiree si bebe Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs
Oricum, exista mai multe variante, si niciuna nu cred ca tine de faptul ca marul e romanesc/turcesc:
1. a fost o cantitate prea mare dintr-o data. Poate trebuia sa incepi doar cu o lingurita.
2. i-ai dat lapte imediat dupa si are si el, ca si David, o reactie la combinatia asta; David daca mananca fructe si bea lapte imediat urla 2 ore de burta si scoate gaze la greu
3. pur si simplu a avut o "bula de aer" si cand a scos aerul, asta a iesit cu tot cu mancarica
Eu cred ca, indiferent care e varianta, acum trebuie sa stai vreo 2-3 zile. Si sa incerci din nou, dar numai cu o lingurita.
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)luna a sasea
Lavinia_P spune:
salutare,
sunt abia la pagina 11 cu cititul si pana ajung voi deschideti alt cap.
dar e f f interesant ce discutati,asa ca nu ma voi lasa pana nu citesc tot.
Noi dormim din ce in ce mai prost..
..si simt ca innebunesc.In fiecare seara ma culc cu speranta ca in noaptea asta va fi mai bine,da de unde..
Acum mai si scanceste prin somn din jumate in jumate de ora..chiar daca adoarme la loc eu il aud si tot ma trezesc..
Sa fie dintzalaii,sa fie caldura..io nu mai stiu.
Mihaitza nici gand de stat in fundulet.De cate ori incerc sa-l pun gaseste ceva dupa care sa se intinda si sa cada in nas.
In schimb face turul cameri din rostogoliri..cu chiuituri eventual.Eu il las pejos pe o pilota si e foarte incantat de metoda lui de deplasare.
Nici dintii nu au aparut si sambata face 6 luni.
Am admirat puiutii..unul mai frumos ca altul..dar kiar s-au facut frumosi tare: d mic, denis, rianna,dani,daniel,david,ada,sofia..ma opresc si la pozze de asta merge greu cititul.
Offf..tre sa fug..
"minunea mea"
Ralumat spune:
A, si apropo de provenienta fructelor...eu cred ca si asta e un mit in zilele noastre. Ca ideea ar fi ca fructele importate sunt obtinute cu nu stiu ce ingrasaminte ca sa arate foarte bine. Acum, sa fim seriosi, credeti ca romanii care "produc" fructe/legume, pentru vanzare, nu or fi intrat in posesia unor substante care sa le dea exemplare mai mari, mai frumoase, numai bune de vandut????Probabil ca cele mai sigure sunt alea obtinute de prin curtile bunicilor/prietenilor- care aveti, ca eu n-am. Iar la piata mi-a placut raspunsul unei vanzatoare de morcovi. Eu am itnrebat "morcovii astia sunt romanesti?" Si ea a zis "sunt de unde vrei mata, domnita". Adica daca ea zice ca sunt de la Cocarjatii de sus, eu o cred si ii cumpar linistita
. Bine, asta se aplica mie, ca nu ma pricep sa deosebesc exemplarele autohtone de cele importate. Cunosc mamici care isi dau seama dupa coaja daca e morcovul romanesc.
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a sasea
lavyada spune:
Madaluta am avut o sarcina usoara, fara nici o complicatie, dr. imi spusese ca imi face cezariana deoarece am bazinul foarte mic. Cand a fost sa nasc dr. s-a incapatanat sa nasc normal, m-a chinuit enorm, aveam dilatatie 10 dar copilul nu putea trece de oasele bazinului. Aincercat sa-l scoata cu forcepsul, dar nu l-a apucat bine si l-a impins inapoi. Astfel i-a rupt dintr-o ureche si avea multe rani pe cap. (dr. nu recunoaste nici in ziua de azi ca a folosit forcepsul). In cele din urma, dupa ce m-a plimbat pe la ecograf, s-a hotarat sa-mi faca cezariana pentru a ma salva. Pe Irina a scos-o moarta, dar dr. neonatoloage au reusit s-o aduca la viata, insa intr-o ora a intrat in coma. Dupa cinci zile am luat-o pe Irina pe semnatura noastra si ne-am dus la Bucuresti unde Irina a stat in coma o luna jumatate, in fiecare zi ni se spunea ca nu va apuca ziua urmatoare. A iesit din coma in mod miraculos, dar fara sperrante ca va putea vedea, merge si toate celelelte.Am luptat zi de zi pentru ea, am facut gimnastica zilnic...Eu la o zi dupa ce am ajuns in buc. am fost transportata de urgenta noapte la Polizu, aveam colul rupt si resturi de placenta. Am fost salvata pe ultima suta de metrii. Sotul meu facea naveta intre doua spitale.........Dupa doua luni am venit acasa, Irina nu avea voie sa raceasca, orice raceala ii era fatala. Doi ani ne-am tot plimbat intre Pitesti si Bucuresti prin spitale. Am luptat cat am putut.
Laura13 spune:
quote:
Originally posted by desiree
3 linguritze i-am dat...pulpa de mar...si aveam in casa numa din alea mari importate....tre sa caut naturale...
desiree si bebe Octavian
cand am inceput marul dani regurcita laptic+mar. a durat vreo sapt dupa care s-a obisnuit si de atunci totul normal. la fel a facut cand am inceput cu legumele dar doar vreo 2 zile. eu zic sa nu te panichezi, stai vreo 2 zile, apoi incepe cu suc de mar, o ling, 2 si tot asa pana la 50 ml si abia apoi pulpa. eu asa am facut si deocamdata totul e ok. cat despre merele romanesti eu intreb cand cumpar, spun ca e pt copil si am avut surpriza placuta sa mi se spuna ca nu sunt romanesti si nu imi da.
editez ca nu mai stiu sa scriu

Laura
lui
Daniel - 14.11.2006Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
roana spune:
Lavyada draga,
eu cred ca innebuneam.si eu am nascut super greu la fel ca sunt ingusta in bazin si Alex 4 kg.am stat 36 de ore in travaliu. Medicul meu nu era si am nascut cu cel de garda care tot zicea ca nu mai poate sa imi faca cezariana.
Dar nu m-am gandit nici un moment ca as fi in chiar asa un mare pericol. acum ca aflu povestea ta ma gandesc ce noroc am avut si ca DD a fost cu noi.Si Alex e perfect sanatos.
Nu pot sa cred prin ce ati trecut. Esti foarte puternica si iti doresc tot bonele din lume.
Ce nenorociti sunt unii doctori...acum pe bune ar merita impuscati.
Hai ca nu ma pot opri din lacrimat si sunt inca la job....
Laura13 spune:
lavyada am plans data trecuta cand ai povestit, plang si acum. ii multumesc lui Dumnezeu ca avem copii sanatosi, ca v-a dat-o pe Ada, sanatoasa, sa stearga lacrimile pe care le-ati varsat! va apreciez pt puterea de care ati dat dovada si tu si sotul tau, pentru increderea in Dumnezeu. sa fiti sanatosi toti trei si sa va bucurati de comoara voastra!
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
madaluta spune:
Lavyada:Doamne cat de puternica esti...!!!te admir enorm..si mai ales faptul k semnezi "o mamica fericita"....imi demonstreaza asta....Eu probabil as fi fost o leguma dupa o poveste asemantoare!(doamne fereste) si iti doresc sa nu mai ai parte de nicio clipa de nefericire.Meriti toata fericirea din lume dupa tot ce ai trait!
editez:imi pare rau k am considerat in mesajul anterior nenorocirea voastra " o nedreptate divina". Acum mi-am dat seama k a fost o eroare umana.Cred k l-as fi strans de gat pe doctorul acela.
Si noi avem o cunostinta care a patit la fel, aici in constanta, cu 3 luni inainte de a naste eu.Si de cand am aflat, nimeni n-a mai putut sa-mi scoate cezariana din cap.
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius 5 luni
SITE FULGULETI,
desiree spune:
i-am dat mai intai san si apoi marul..si cand l-am pus pe umar a scos si aer si marul tot..
mai stau 2 zile si o iau de la capat
o linguritza a primit ieri si nu s-a intamplat nimic...
sunt convinsa ca e doar un accident, Octavian nu a avut probleme cu stomacul, nu a avut nici colici cine stie ce..dar e ceva nou pentru el....perseveram...
va multumesc pentru sfaturi si sustinere!
desiree si bebe Octavian