Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

aelita, sunt de acord cu lista ta..a mea doctora s-a referit la diversificare completa cu ou, branza carne, nu cred ca s-a referit la miere si ficat..probabil ca sa nu aiba carente alimentare....desi cred ca voi amana si eu oul..am vazut emisiunea de azi aia de zicea Ralumat..oul, numai gabenusul, se introduce pana la un an, albusul dupa un an caci poate fi alergen...spanac nu ii voi da....mai zicea tanti ca peste nu e voie pana la 3 ani si lapte de vaca in nici un caz de la babutza din coltul strazii, si nu integral...

Ralu, deci e ok sa ii dam fructele la borcanele Hipp?

am vrut sa fiu mai catolica decat papa si i-am dat azi pireu de mar, nu suc, cum a zis pediatra..si l-a vomat pe tot...asa e cand esti prost..ma refer la mine, of course....

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Cum tot? cat ai dat? Si eu am inceput cu piure nu cu mar dar putin asa ca nu te mai invinovati. Era copt sau crud?

quote:
Originally posted by desiree

aelita, sunt de acord cu lista ta..a mea doctora s-a referit la diversificare completa cu ou, branza carne, nu cred ca s-a referit la miere si ficat..probabil ca sa nu aiba carente alimentare....desi cred ca voi amana si eu oul..am vazut emisiunea de azi aia de zicea Ralumat..oul, numai gabenusul, se introduce pana la un an, albusul dupa un an caci poate fi alergen...spanac nu ii voi da....mai zicea tanti ca peste nu e voie pana la 3 ani si lapte de vaca in nici un caz de la babutza din coltul strazii, si nu integral...

am vrut sa fiu mai catolica decat papa si i-am dat azi pireu de mar, nu suc, cum a zis pediatra..si l-a vomat pe tot...asa e cand esti prost..ma refer la mine, of course....

desiree si bebe Octavian

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

Dumnezeu m-a intarit si cel mai important lucru este ca l-am avut pe sotul meu alaturi pe care il iubesc foarte mult. Este un om minunat si iubeste la nebunie copiii si a meritat sa-mi inving teama pentru a o face pe Ada.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by desiree

desiree si bebe Octavian

Offf, dar cat mar i-ai dat?
Mie pediatra mi-a zis ca decat fructe importate si coapte in containere, mai bine la borcanel. Si cele de la Hipp scrie pe ele 4 luni. Un alt exemplu, eu aveam nevoie de para in piure ca are tendinta la constipatie. Mi-a zis sa-i dau mai intai din borcanel, ca e mai putin alergenic si daca vad ca e ok, apoi pot sa trec si la naturala. Eu cand incerc un fruct nou fac asa: in prima zi ii dau o lingurita din borcanel. A doua zi, jumatate din ce a ramas, a treia zi, cealalata jumatate. Atentie, scot din borcanel cu lingurita curata in castronelul lui. Daca se contamineaza cu saliva nu mai e bun pentru a fi pastrat la frigider. Acum, ca s-a obisnuit, ii pun jumatate de mar, jumatate de borcanel. Si restul, a doua zi. Cand vor aparea caisele si piersicile romanesti, ii voi da de-alea naturale. Dar pana atunci....borcanasul e miam, miam. Ieri mi-a fost lene sa mai razui si mar si i-am dat juma de borcanel de caise cu branzica. A fost o nebunie, nu se mai oprea din mancat.
Nu garantez ca e o solutie foarte buna, dar eu am vrut si sa-l obisnuiesc cu gustul la borcanase, pentru cand vom pleca din Bucuresti. Din categoria legume, deocamdata nu i-am dat decat morcov la borcanel, din pura intamplare. Morcovii "din dotare" erau super lemnosi- iesea piureul cu "stinghii". Asa ca am pasat restul legumelor si le-am amestecat cu un borcanel pe care il aveam in casa.

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a sasea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

Fetelor Ada nu a avut pana acum probleme cu stomacelul, tot ce i-am dat a acceptat foarte bine si spanac si iaurt....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

3 linguritze i-am dat...pulpa de mar...si aveam in casa numa din alea mari importate....tre sa caut naturale...

desiree si bebe Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Lavyada: Nu ma pot opri din plans...e cumplit...nu stiu cum ai putut supravietui...Mie mi se pare sfarsitul lumii....dar care a fost totusi diagnosticul de nu s-a putut face nimic? a fost din nastere? sau ceva ce a aparut pe parcurs....
Off si eu pun intrebari de-astea...dar chiar mi se pare o nedreptate divina toate lucrurile oribile care li se intampla copiilor...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius 5 luni

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

multumesc pentru sfaturi. asa voi face, incep cu suc de mar, apoi cu pireut de fructe. dupa vreo saptamana o sa-i introduc legume la masa de pranz. si mai departe ma mai inspir de la voi . ieri a controlat si fontanela si a zis ca e normala pt varsta ei. dar parca tot as vrea sa o mai vada un medic.
Lavyada nu pot decat sa admir o mamica puternica si curajoasa .
Ralumat am prins ultima parte din emisiune .

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4, luna 5

printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Noi ne pregatim sa mergem la ziua unui baietel!! Face un anisor1 Sper sa ne lase ploaia sa iesim din casa daca nu il asteptam pe tati!Ma duc sa ma motez!! Pup!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Nu uitati de ANAMEA detalii pe mailul comun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

LA MULTI ANI ZAMBARETUL MEU DRAG....sa fii sanatos si la fel de zambaret si sa nu uiti ca esti minunea noastra!
Am intrat sa va citesc si am dat peste postarea Lavyadei...si sincer nu ma mai pot opri din plans........doamne ce o fi fost in sufletul tau...am vazut si pozele ei!!!!
Va scriu mai tarziu.....

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput