Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Uitati-va la B1tv - despre alimentatia bebelusilor chiar acum

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a sasea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

buna felelor!
vad ca ati incins forumul,vorbind de diversificare.
eu imi aduc aminte ca pisam pastilele de Ca si amestecam continu pana se branzea.faceam cat manca in ziua respectiva,si o scurgeam intr-o sita care o utilizeam doar pt asta.
carnea o portionam,cruda,si puneam in pungute cantitatea pt o zi si apoi la congelator. o fierbeam zilnic,dar separat de legume.fiind cantitate mica si la inceput pui se facea imediat.mai mult dureaza fierbere la vita.
legumele le faceam la oala minune.
bagam si legumele si carnea,impreuna la bender-cel de la robot-si mai puneam un pic de zeama in care au fiert legume,si iesea o crema.consistenta o poti modifica in functie de cat lichid pui.
eu la teo am folosit mereu blenderul,la fructe de exemplu ca sa se faca piure puneam fie suc,fie apa plata.
aka eu zic ca trebuie sa o iei treptat.ori masa de la 10 ori ce de la pranz inlocuita,ca apoi nu stii,daca are vreo alergie de la ce,plus ca nu cred ca sunt dispusi sa accepte mai multe lucruri noi de odata.
bebelusii iubesc monotonia alimentara.contrar parerilor generale nu se plictisesc sa manance acelasi lucru.
dianocica nu cred ca se face mamografie,ci eco daca e vreo problema.
asiza eu zic ca vestile sunt bune
dolores la multi ani! sa crestei mari si sanatosi!
lavyada
ma duc sa ma intind ca sunt franta,acu se scoala seba si o sa ies
pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Laura 13 eu am zis de cant asta spusa de Capraru pt. baieti. Ideea era ca sunt care mananca si atat de mult dar linia de mijloc e 200-220. Deci Daniel papa f bine 70+120 fructe. e ok.
Si eu am dat iaurt si stiu ca e voie la 6 luni. Am inceput in disperare de cauza: nu mai pre vroia lapte si tb inclocuit cu ceva lactat. Si ea iubeste iaurtul probabil ii place acrul mai mult.EXCLUS DANONE!!!

1. pun ulei de la 5 luni dar stiu ca NU e indicat ulei de masline ci ulei de floarea soarelui sau de porumb. Recent mi-a spus cineva ca s-a vb si in Spania de asta.

2. da fac branza calcica si cu pastile de Ca dar si cu lamaie.mai alternez. Daca testati veti vedea ca au gusturi diferite. Sara Maria are calcemia la limita superioara si ar fi prea mult.

3. carnea fara apa in care a fiert fiarta la 2 zile. merge super bine mixata la blender. cu cea de vita mai raman firisoare dar nu refuza.

4. revin ca sunt in urma cu cititul.

Eu stiu

quote:
Originally posted by Laura13

madaluta ma bucur ca totul e ok. linisteste-te si tu... bebe e ok!!!!
iaurt? deja? mai...eu nu mai inteleg nimic din diversificarea asta! e voie iaurt? si darius e fix cu o luna mai mic decat dani! si la 100 gr legume pui 20-30 gr carnita. deci darius mananca 130 gr de papa la pranz? ii mai dai si lapte? ca cineva (sorry, nu mai stiu cine) a spus ca trebuie sa manance cam 250-300 gr la o masa. si eu eram super super stresata ca dani mananca dimineata vreo 70 gr de fructe+cereale si bea 120 ml de suc diluat cu apa. sa imi fac griji?????

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

lavyada Esti o femeie foarte puternica si curajoasa. Esti un exemplu de urmat. m/am uitat la poze si ... am plans a doua tura.prima a fost in timp ce citeam mesajul.

dianocica perfect de acord cu tine. da bine le mai zici.
pupici multi la toate fetele care vin cu sfaturi despre diversificare. eu sunt varza. adica as incepe si parca as mai amana.deocamdata nu am papat decat 3 lingurite de piersica si ceva mar. vreau sa incerc para si apoi o dam pe legume.

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Buna fetelor,
Eu tot pe fuga, fetele care au inceput munca stiu cum e cu timpul si contratimpul...
Am apucat sa citesc cate ceva din urma...pe sarite recunosc...fiindca nu am nici o sansa altfel.
Ingeras, pai poti alapta dimineata si seara. Eu asa am facut cand am inceput job-ul si am mai continuat cu alaptatul in ritmul asta inca o luna jumate. Mai mult nu s-a putut. E clar ca o sa se diminueze secretia, poate poti sa dai o fuga acasa si in timpul zilei si atunci poti sa o lungesti mai mult.Stiu ce sentimente ai si stiu ce greu este...dar asta-i viata!
Asiza, e foarte bine ca sunt progrese cu rinichii lui Denis. In bolile astea de rinichi, chiar si daca boala nu avanseaza e un progres...asa ca totul e spre bine. Tin minte in sarcina, ma duceam de 2 ori pe luna la control la rinichi, la eco si analize(eu cu rinichii mei cu chisturi)... fiindca voiau doctorii sa vada daca nu cumva se transmit chisturile si la bebe...si cu ce spaima am trait toata sarcina, mai ales de frica infectiilor urinare, care in cazul meu ar fi fost catastrofale!!! Dar uite cu DD a vrut ca totul sa fie bine, chisturile nu s-au marit, Rares nu are nimik, iar DR. a zis ca in mod sigur, acolo sus, cineva ne iubeste tare de tot! O sa fie bine Denis, ai sa vezi!
Aka, in mod sigur, diversificare treptata ca sa poti vedea ce anume tolereaza si ce nu bebe...plus ca trebuie obisnuit treptat!
Dianocica, eu stiu ca mamografiile nu se fac decat dupa 35-40 de ani, tot radiatie se cheama si oricum nu sunt concludente in sarcina si alaptare. Mergi la eco daca tii neaparat! Eu am vrut sa fac una cand aveam 30 de ani (murise matusa mea de cancer la san si m-a apucat groaza!) dar dr. de acolo nu avrut sa-mi faca, m-a trimis la ecografie, mi-a explicat ca nu are rost sa ma radieze degeaba! Tin pumnii sa fie totul bine si intra ca sa ne dai vesti!
Chris, 20000eur este enorm.Si in cat timp au estimat ca termina? Materialele banuiesc ca sunt incluse in pret fiindca altfel ar fi de nedescris! Si chiar si asa e foarte foarte mult. Noi am renovat in vara, apt de 2 camere, si totul ne-a costat 6000 eur in 4 saptamani(gresie, faianta, termopane, parchet, electrice, sanitare, rigips, zugravit, schimbat usi,manopera). Chiar daca faci x2 pt 4 camere, tot e foarte mult. Eventual poti sa ceri desfasurator de materiale si sa compari cu preturile din hipermarket-uri. Iar manopera tre sa fie maxim 10000 ron pt 4 camere (asa e piata, Catalin al meu e in domeniu). Negociaza cu ei sau cauta alte oferte fiindca e plin!!!
Lavyada, DD v-a dat putere sa treceti peste aceasta incercare cumplita si v-a dat-o pe Ada care e superba! A trebuit sa-mi cer scuze de la un client si sa ma duc in baie sa plang, fiindca asa de tare m-a emotionat povestea ta! Meritati toata fericirea din lume!!!
Dolores, La multi ani! cu intarziere pentru Davidutz!
La multi ani pentru sarbatoritii zilei de astazi!
Madaluta, ai tu piticei pe creier, Darius nu are nimic la piciorute!
Pup restul de fete si bebeii nazdravani, realizez ca despre noi nu am apucat sa zic nimik...poate mai tarziu, fiindca acum tre sa fug!

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

quote:
Originally posted by dianocica

si, ma scuzati, da' aia cu se plictiseste de mar +x in fiecare dimineata....pai bine, domne, nu s a plictisit 6 luni de lapte si acum se plictiseste de aceeasi mancare dimineata, ca deja in 2 luni tre sa i bag toate alimentele....e-te flori. sau era ca o pofti si el si la altceva...

mark si daniel

diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

E-TE FLORI ! nu mai da cu pietre, eu eram aia cu "se plictiseste de mar +x in fiecare dimineata"! zic si eu... ca eu m-as plictisi . si vroiam sa mai diversific fructele da-te dimineata. da' poate ma supar si introduc mici dimineata!!! hai te pup ca esti dulce cand iti sare mustarul!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

pe scurt: ianis sta acasa zilele astea, deocamdata e o amigdalita urata cu febra. sa speram ca se rezuma la atat si se rezolva in cateva zile.
consecinta este ca tre sa fiu cu ochi'npaishpe sa nu stea pe langa marc, ceea ce e mai-mai imposibil...
asa ca voi absenta cu succes. see u peste vreo 2 capitole...

n-am citit nika de la pag 8, sorry, n-apuc

tuturor pt sapt asta! iar sorry ca nu apuc sa nominalizez.
va pup tare si merci!

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

am scris ditamai mesajul si s-a dus
sa recapitulez.
i-am dat teodorei ulei de masline,il puneam in piurul de legume dupa blenduire.
nu dati belelusilor iautr DANONE a fost de ff multe ori cauza de diarie la copii.nu le dati iaurturi din comert cu fructe,doar iaurt natural.ii puteti adauga voi fructele.
eu nu i-am facut teodorei nici odata iaurtul in casa,dar e drept ca i l-am dat spre 8luni.
apropo de statul acasa cu copii.eu sunt considerata de multi,inclusiv de propia mea mama un pic dusa.nu inteleg de ce"ma sacrific atata".eu nu vad asa lucrurile,mie chiar imi place sa stau cu ei.cand vad ca seba e tot un zambet doar pt ca apar eu in raza lui vizuala sau teo imi zice"esti o mama buna,mami.te iubesc mult" stiu ca am facut cea mai buna alegere.
ca sa nu mai vorbesc ca mi-a fost dat sa aud"acum ca aveti doi,va opriti.nu?va ajunge!"de parca nu ni cresc ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by Laura13

quote:
Originally posted by dianocica

si, ma scuzati, da' aia cu se plictiseste de mar +x in fiecare dimineata....pai bine, domne, nu s a plictisit 6 luni de lapte si acum se plictiseste de aceeasi mancare dimineata, ca deja in 2 luni tre sa i bag toate alimentele....e-te flori. sau era ca o pofti si el si la altceva...

mark si daniel

diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

E-TE FLORI ! nu mai da cu pietre, eu eram aia cu "se plictiseste de mar +x in fiecare dimineata"! zic si eu... ca eu m-as plictisi . si vroiam sa mai diversific fructele da-te dimineata. da' poate ma supar si introduc mici dimineata!!! hai te pup ca esti dulce cand iti sare mustarul!

Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

hai ca eu i le mai schimb- ba mar cu para, ba mar cu piersica, sau caisa, sau mai multe fructe...in afara de para, restul sunt borcanele de la Hipp.

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a sasea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Lavyada, esti o mamica pe cinste! Ada frumoasa. Da stiu ca am plans tare tare.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

Mergi la inceput