Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 24
lavyada spune:
Pe la noi pe la Pitesti vremea este inchisa, Ada a papat si a adormit (somul ei de o jumatate de ora). Eu am pus sa -i fac mancarica si o sa ma apuc si de curatenie. Am vazut pozele cu bebeii vostrii, toti sunt niste scumpi. Am si eu o intrebare, dupa vaccinul de 6 luni, cand este urmatorul?
doradora spune:
am inteles ca la cora au razatoare de sticla, asa zicea cineva de pe forum
chris +
alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
roana spune:
Doamne Lavyada prin ce ati trecut.
V-a intarit Dumnezeu.
Si da, e clar ca asa e : sa te fereasca Dumnezeu sa treci prin cate poti duce.
Te admir ca ai avut curaj sa mai faceti un copil, cred ca as trai mereu cu teama in suflet. pana nu treci prin asta e greu de descris in cuvinte.
te pup mult si te admir sincer
Suntei o familie foarte frumoasa
asiza spune:
quote:
Originally posted by roana
Asiza, Multumesc mult.
o sa incerc si daca nu gasesc o sa te rog sa vb cu nasa ta si sa o intrebi de unde.azi am zi de cumparaturi...
Tocmai am vb cu mama mea si Alex a papat tot tot pireul de fructe. e prima data cand ii dau.
Pusi
Na...tocmai am sunat-o si-am intrebat-o, dar cica avea razatoare demult, o primise si ea, dar n-a folosit-o si mi-a dat-o mie!
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
Ralumat spune:
Lavyada, iti multumesc ca ne impartasesti din sufletul tau. Plang si nu ma pot opri. As vrea sa strig in gura mare, tuturor, :NOI SUNTEM CEI MAI IMPORTANTI! Noi, familia, sanatatea. Ai dreptate, banii sau altele nu ne ajuta prea mult. Imi pare rau ca unii dintre noi trebuie sa trecem prin momente tragice ca sa constientizam asta.
Tocmai din acest motiv lupt cat pot sa stau cat mai mult alaturi de David, sa il ingrijesc eu, sa ma bucur de el....desi multa lumea a inceput sa ma intrebe insinuant "dar bunici nu are copilul asta?" sau "nu crezi ca o iei de tot razna schimband scutece?" . Desi raspunsul meu este invariabil acelasi: Nu am facut copil ca sa aiba bunicii nepoti.
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a sasea
dianocica spune:
si...nu l lasa sa se obisnuiasca doar cu tine, ca dupa aia ce o sa faci? e, ce o sa fac? o sa stau cu el si o sa l iubesc. care aia? dupa ce ? ca doar nu ma sacrific ca sa stau cu el. din contra. e o lume noua, perfecta. daca te astepti sa nu ti se schimbe viata cu nimic, sau daca vezi ca un sacrificiu ceea ce faci pt copilul tau....e cam nasol...si peste 20 de ani o sa dai sfaturi din astea...
diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
asiza spune:
Lavyada, sunteti doi parinti absolut minunati! Am ramas fara cuvinte...

Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by dianocica
si...nu l lasa sa se obisnuiasca doar cu tine, ca dupa aia ce o sa faci? e, ce o sa fac? o sa stau cu el si o sa l iubesc. care aia? dupa ce ? ca doar nu ma sacrific ca sa stau cu el. din contra. e o lume noua, perfecta. daca te astepti sa nu ti se schimbe viata cu nimic, sau daca vezi ca un sacrificiu ceea ce faci pt copilul tau....e cam nasol...si peste 20 de ani o sa dai sfaturi din astea...
diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
Corect - de ce nu avem aplauze la emoticoane?
Aproape ca nu imi iese din minte o fraza auzita la un documentar (nu stiu despre ce, ca doar auzeam ce zicea tanti):"ajunsi la 30 de ani, avand deja copii, isi implinisera menirea pe acest pamant". Nene, unii chiar cred ca faci copil doar asa, ca asta e datoria, sa lasi urmasi!

Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)luna a sasea
lavyada spune:
Ce bucurie mai mare este decat sa-ti vezi copiii cum invata sa mearga, sa vorbeasca, cum ii iese primul dintisor, cum mearge la scoala, cum devine adolescent, se indragosteste, isi intemeiaza o famile, iti face nepoti.... Eu pentru asta vreau sa traiesc, nu ma multumesc doar ca i-am dat viata.