Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by chris80

mai oameni buni, nu sunt eu la curent cu ce mai e pe piatza? mi se pare cam mult 20.000 de euro pt zugravit+gresie+faianta+parchet+schimbat instalatie electrica+schimbat sanitare+schimbat usi la un apartament de 4 camere. nu e vorba de zgarcenie, banii exista, dar mi se pare f mult, intelegeti voi ce vreau sa spun.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Depinde, daca pretul include si materialele lor, depinde si ce modificari vreti sa faceti! Pe noi la 3 camere fara prea multe fitze iar balcoanele au ramas nefacute ne-a dus la 10.000euro cu totul, adica mana de lucru plus materiale!Bafta si nervi de fier ca sa vezi ce le poate pielea la meseriasi si la firmele de amenajari!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

Apropo, voua v-au zis pediatrii ca dupa 6 luni e liber la cereale cu gluten?

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a sasea

Da, asa mi-a zis si mie...sa fiu atenta ca pana la 6 luni totul sa fie fara gluten, apoi liber...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

MARK-ANDREI

DARIA si ALEXIA
DANIEL
YAGMUR-frumos LUCA sa iti traiasca
ADINAZOT-sa il stapiniti sanatoase si sa il umpleti repede.
DOINA-multumim ca ne primiti.Da ai dreptate e asa emotionant cind iti vezi copii rizind si jucinduse impreuna si la noi e la fel ANTONIO e asa fericit si ride in hohote cind il vede pe ANDREI facind nebunii sau mai nou ANDREI se duce si il iubeste si il pupa pe ANTONIO si eu sunt super emotiomata si ii pup pe amindoi(nici nu vreau sa mai imi amintesc cum era fara ei),sunt obosita,cheauna,nervoasa,dar toate trec cind vad asa scene de iubire intre ei.
E asa urit afara cred ca azi o sa fie zi de curatenie pe la noi .
DINDUSA-cu merge cu?
DIANOCICA-sper ca nu pentru tine e mamografia ?

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

crykett tocmai am citi povestea cu nepotica ta si "bila". am ras si eu cu lacrimi.

pt celelalte fete e vorba de un subiect care va va face sa radeti cu siguranta http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43248&whichpage=3

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by roana

Multumesc Ralumat de raspunsul prompt.
o sa incerc la central azi.

Eu cred ca iau d-ala de priza ca nu are alte consumabile cum ar fi baterii, etc. si sunt sigura ca e alimentat ca la cat is io de zapa uit sa schimb bateriile .
Si il iau si pe asta cu mine pe unde merg, acum chiar la terasa nu m-am gandit.

merg azi sigur pe acolo si maine va dau de veste cum e .

Oana, nu mai exista raionul de menaj la central!
Incearca la Cora...eu tocmai am primit o razatoare de sticla de la nasa lui Denis, dar nu am intrebat unde se gaseste...mai poti cauta in Manastur, la Minerva.

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Asiza, Multumesc mult.
o sa incerc si daca nu gasesc o sa te rog sa vb cu nasa ta si sa o intrebi de unde.azi am zi de cumparaturi...

Tocmai am vb cu mama mea si Alex a papat tot tot pireul de fructe. e prima data cand ii dau.

Pusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

multumim aelita,roana si raluca_u..da, a trecut timpul..si asa cum zicea aelita, parca iei ne mandream care mai de care cu burtocul..va doresc si eu multa sanatate alaturi de puiutzii vostri.

de cleo ce sa zic...e ocupata pana peste cap...pitica creste...o sa-i transmit salutari....

dolores si David Cristian -22.11.2006-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavyada spune:

Multumesc mult fetelor. NU pentru ca a fost copilul meu dar Irina era foarte frumoasa si avea asa o expresivitate in privire. Cand a plecat de la noi, un preot ne-a spus ca atunci ne-a vazut si ea pentru prima oara. Au fost doi ani groaznici, plini de durere, de chin dar, ne-am incapatanat s-o avem langa noi, am facut tot ce era cu putinta sa o avem printre noi, poate am fost egoisti, dar n-o doream aproape. Cand eram in spital, ultima oara, avea momente in care i se oprea respiratia si atunci o zgaltaiam si incepea sa respire din nou. Imi aduc aminte o noapte de la spital, seara au venit colegii mei si un preot, tot coleg, sa-i citeasca si ne-a adus si o candela. Asistentele nu m-au lasat s-o aprind deoarece aveam oxigenul dat drumul in camera. In noaptea aceea Irina era rau de tot, tusea incontinu. Ca s-o mai linistim o aplecam un pic in fata si-i tineam barbia sprijinita in palmele mele. Atunci a avut cele mai multe momente cand nu mai respira. Ne uitam unul la altul si apoi o zgaltaiam. La un moment dat, spre dimineata, Sorin a spus ca el nu mai poate, ca inchide ochii un pic. M-am speriat. In sinea mea am crezut ca el nu poate s-o vada murind si ca ma lasa pe mine. Nu stiam ce sa mai fac, plangeam mereu. Atunci am realizat cu adevarat ca Irina va muri si m-am rugat la dumnezeu sa faca ce e mai bine pentru ea,dar sa n-o mai chinuie. Am inchis oxigenul si am aprins candela, dar n-am putut rezista si ea nu putea sa plece cu noi langa ea.
Nu mai avea vene, nu mai manca, nu mai avea unde sa-i faca glucoza, unde sa-i faca antibiotice si ce antibiotice. Toate asistentele ma intrebau de ce mai stau in spital, de ce nu ma duc acasa, de ce ma chinui...
Dar ce puteam face, eu imi doream sa traiasca. Sorin a stat cu noi in spital tot timpul. Ziua se ducea la servici si apoi venea la noi si statea cu noi toata noaptea.
Joi ne-au dat drumul acasa pentru ca nu mai aveau unde sa-i faca perfuzii.Am plecat cu ea la mama in gavana. Am vorbit cu toti doctorii si pana la urma unul dintre ei s-a incumetat sa ne ajute, sa-i puna un cateter direct pe vena. Mai aveam un ultim antibiotic de incercat, asa ca luni la prima ora urma sa ne prezentam cu Irina la spital. Luni era si ziua ei, implinea 2 anisori. Duminica seara i-am facut baita si eu cu Sorin am plecat pana acasa sa ne facem si noi baie si sa luam ce ne mai trebuia pentru spital. Nu stiam ca la intoarcere n-o s-o mai gasim in viata. Plangeam incontinuu, pe drum , in maxi taxi, acasa. Pe la 23.30 a sunat mobilul lui Sorin. Mi-a zis ca trebuie sa plecam in gavana ca ii e rau fetei. Am luat repede ce trebuia si am plecat plangand, aveam parca un nod in gat. Am deschis usa si toate luminile erau aprinse....M-am dus fuga in dormitor, dar la usa m-au oprit mama si sora mea. Plangeau. Am tipat, am lesinat, nu puteam sa realizez ce se intamplase. Am intrat la Irina, statea intinsa in pat, parca dormea.Ii intrebam incontinuu daca sunt siguri si le spuneam ca ea doarme. Era un adevarat ingeras, care a plecat de la noi, s-a dus acolo unde ei ii e bine.
Irina nu a murit, ea a plecat intr-o lume mai buna, intr-o lume unde poate vedea, merge, se poate juca ca un copil normal.
Si in cele din urma dumnezeu ne-a rasplatit si pe noi, ne-a mai dat un ingeras, aici, pe pamant, al carei zambet ne sterge lacrimile varsate. Am momente cand o strang pe Ada la pieptul meu si nu-mi vine sa cred ca este a mea, ca este aici cu noi, ca este sanatoasa. Pentru multi a avea un copil este un lucru normal, pentru mine insa este o minune. Desi am doar 28 de ani ma rog la dumnezeu sa-mi dea sanatate sa pot sa o cresc pe Ada si sa o vad mare. Nu-mi doresc bani, case, masini ci pur si simplu sa am o familie normala, sa ne iubim si sa fim sanatosi. In cazul meu cu Irina banii nu m-au ajutat s-o am langa mine mereu, nu au putut sa o faca sanatoasa. As fi fost in stare sa vand totul, doar sa o am pe ea sanatoasa.
Acum in sfarsit suntem si noi o famile normala, cu griji pamantesti, doi oameni care se iubesc mult si un copil ce le face viata frumoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Hai sa va impartasesc si voua din experimentele mele de azi:
1. branzica iese si din 300 ml lapte Zuzu cu 3,5% grasime si 2 pastile de calciu pisate.Am fiert laptele, cand s-a umflat bine l-am luat de pe foc, am amestecat cu o lingurita calciul, apoi am pus iar pe foc mic. in 30 de sec s-a ales zerul. Am pus la scurs- mult mai gustoasa. Din 2 pastile la 200 ml era cam nisipoasa.
2. Aviz Roana - de azi razatoarea mea de sticla e piesa de inventar! Am pus in blender para coapta, marul taiat felii 9curatat de coaja), branzica, si a iesit un piureee fiiiiin, de imi tragea David lingurita din mana. A mancat tot-tot, vreo 200 ml!

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a sasea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by aelita

DIN SCHEMA MEA:

ficatul e interzis de multa vreme.

oul nu se introduce pana la 9 luni,in lista mea trimisa de la directia sanatatii e trecut dupa 11 luni.

peste tot pe unde am citit,noile investigatii spun ca oul si ficatul NU.

iaurtul-deasemenea,dupa 9 luni.

Chiar daca nu credeti in noile standarde ,ce pierdeti daca eliminati macar astea interzise?
  • ou
  • ficat
  • iaurt
  • miere
  • zahar
  • sare

spanacul,la in dreptul varstei de 6 luni screi ca e pde preferat sa se intarzie introducearea lui .

perfect de acord. care i baiul? de ce trebuie difersificat rapid cu tot? de ce tre sa stie toate gusturile pana la 6/9/12 luni? pana si in capraru zice la inceput - in partea revizuita- ca galbenusul si ficatul, desi bogate in multe, contin altele care impiedica de fapt absorbtia subst 'alea bune'. ca dupa-aia, la diversificare, nu au mai schimbat...asta e partea a doua... plus ca ccc capul meu (care ia si deciziile, de altfel...) zice ca ficatul e foarte greu. si de aia mi se pare si normal sa l fierbi sa l in lapte.

si, ma scuzati, da' aia cu se plictiseste de mar +x in fiecare dimineata....pai bine, domne, nu s a plictisit 6 luni de lapte si acum se plictiseste de aceeasi mancare dimineata, ca deja in 2 luni tre sa i bag toate alimentele....e-te flori. sau era ca o pofti si el si la altceva...

mark si daniel

diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput