Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 22
Raluca_u spune:
si cu intarziere urez si eu LA MULTI ANI lui David de Dolores. mami sa iti traiasca feciorul, sa creasca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii.
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006
poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Ralumat spune:
Asiza, nu stiu ce-s alea roscove. Eu am luat de-ala din 2 motive: 1. trebuia sa-i bag cereale fara lapte si 2. cu orez simplu se constipa cumplit. Asa ca am cumparat din etapa 1 pe asta cu roscove. Ajuns acasa, am citit pe cutie ca este recomandat copiilor cu risc de alergii, fiind un produs slab alergenic. Nu ii pun decat in biberonul de seara, vreo 3 masuri la 200 ml de lapte. Si voi renunta la astea daca vad ca cerealele Orez cu 3 fructe sunt ok sa incep de la 6 luni.
Apropo, voua v-au zis pediatrii ca dupa 6 luni e liber la cereale cu gluten?
Si am uitat sa va spun: oficial, ce am vazut eu ieri la David in gura nu e dinte
Sotul meu zice ca asa e acolo la pielicica aia de la mijlocul gingiei de sus, un pic alb, si ca nu am vazut eu pana acuma si ca nu are cum sa-i iasa chiar acolo dinte, ca de fapt acolo e santul dintre, si ca, si ca....
Deci nu copilul e atipic, ci maica-sa chioara 
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a sasea
Raluca_u spune:
apropo Dolores ce mai stii de Cleomoni? noua ne este tare dor de ea si de printesa ei. poae le transmiti tu pupici de la noi si ca le mai astetam pe aici.
Raluca cu
poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Raluca_u spune:
Ralumat sotul tau are dreptate, si adina are sus asa ceva alb da este asa de la inceput.
lasa ca or aparea si la noi dintisorii
Raluca cu
poze Adina
botez Adina
Ralumat spune:
Am pus la legume la fiert...zici ca da fiu-meu petrecere la pranz.
.
Azi sunt in vrednicie mare. Astept sa se trezeasca, sa bag un pic aspiratorul, sa spal pe jos...parca vad ca-mi trece. O astept cu nerabdare pe maica-mea, sa ne scoata din mizerie ![]()
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a sasea
roana spune:
In primul rand La multi ani David de DOLORES.
sa fie fericit sanatos si sa va bucurati de el.
Imi pare rau ca cu intarziere dar...mai bine later than never (ce adanca sunt)![]()
Fetele clujence unde gasesc razatoare de sticla? ca am indreptat peste tot si se uita toti la mine de parca is picata din cer...
Ca am schimbat nitel meniul lui Alex: adica pireu de fructe la 10 din mar, banana si para si pireu de legume cu carnita la 13:30. Poi la 4 titi, seara la 7 cereale si apoi iat titi. e baiat mare de acum.
Alex are deja aproape 7 luni jumate si nu sta bine de tot in fundic decat sprijinit dar nu ma stresez in schimb cred ca ii iese jos un dintisor dar lateral nu din fata.
Si nu mai stiu cine zicea ca nu e OK ca ar fi rahitic? acum chiar ma stresez...ca vad la voi atatia dinti si al meu flacau...nik. dar am rabdare numai sa nu fie nimic.
Abea astept sa vina baby expo la cluj sa ii cumpar scaunel de masa si de masina si vedem ce mai gasim pe acolo.
Is cam obo ca azi nopate vanam tantari ca sa nu muste bebicul. calr azi imi fac timp sa ajung sa cumpar aparatul de la chicco de care zicea DOLORES. va dati seama ca nu am avut timp pana acum sa merg?
cum ajung de la servici tot timpul il dedic scumpicului si nu imi vine sa mai plec de acasa...
va las acum si va pupicesc pe toate
Ralumat spune:
Roana, la magazinul Central, la ultimul etaj era acum vreo 3-4 ani un raion cu cratiti, oale, si alte asemenea.....cum urci pe scari (nu alea rulante, alea de beton
) drept in fata. Acolo ar fi niste sanse...A, si la Fierul era un raion cu cratiti. Poti si acolo sa intrebi. Ma mai gandesc si daca imi amintesc pe unde mai erau de-astea, iti mai dau idei.
Iar cu dintii, calmeaza-te. Nu vad de ce ar fi semn de rahitism ca ii iese dintele din stanga si nu ala din fata. ![]()
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a sasea
Ralumat spune:
A, si apropo de aparatul pentru tantari. Eu am vazut pe site la Chicco ca sunt 2: unul de priza, si unul portabil (cu baterii). Cred ca ar fi mai folositor ala portabil, ca il mai putem lua si cu noi, la o terasa. Ce imagine...halbe cu bere si in mijloc, aparat de tantari
Voi ce credeti?
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a sasea
Yagmur spune:
Salutare,
Iarasi sint in urma cu cititul... nu stiu cand mai apuc sa recuperez......
Sintem bine, Luchitza e bine (insa maraie noaptea si eu ajung rupta de oboseala la job)... maine mergem sa facem eco la fontanela sa ma calmez si eu
Mi-e tare dor de voi... pupici trupei mele de mamici... sper sa mai apuc sa pun si eu poze (sint cateva poze noi pe linkul de la semnatura daca sinteti curioase)

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
roana spune:
Multumesc Ralumat de raspunsul prompt.
o sa incerc la central azi.
Eu cred ca iau d-ala de priza ca nu are alte consumabile cum ar fi baterii, etc. si sunt sigura ca e alimentat ca la cat is io de zapa uit sa schimb bateriile
.
Si il iau si pe asta cu mine pe unde merg, acum chiar la terasa nu m-am gandit
.
merg azi sigur pe acolo si maine va dau de veste cum e .