Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Alexandra,Mark e super dragalas..La multe lunisoare si ani fericiti!

Roxana, eu nu-l vad pe David slabut sau micutz..iaca asa cum a luat-o inainte cu statul in 4 labute..Bravo lui..sa fie el sanatos!

Ma uit cu jale la prognoza meteo pe 10 zile..nici o picatura de ploaie..canicula si iar canicula...
In ritmul asta probabil vom ajunge sa mnacam fructele si legumele din import decare tot fugim..

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebinuta spune:

quote:
Originally posted by alexandra_25

Avem si cateva pozici noi....pentru cine doreste sa vada smecherasul!
la fel de zambaret
tinuta de vara
tund gazonul
cu mami in gradina

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Tot timpul zambaret Mark, inseamna ca e fericit alaturi de mami. baiat zambaret.

Bebinuta de Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

danutz, aceeasi chestie am auzit-o si anul trecut.. aceeasi centrala, acelasi reactor, dupa ce in prealabil mai explodase unul... eu nu cred ca asa ceva poate fi tinut in secret, oricate autoritati ar fi implicate.. nu mai comentez de sursa 99 virgula perioada 9 la suta sigura... pt mine, astea sunt egale cu mesajele alea care tot circula de la presdintele lu' yahoo, care ne anunta subtil ca daca nu dam mai departe, ni se sterge contu'.......

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

la un capitol nou, se baga cineva..??

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

hai ca ma bag eu!

ma mai stie cineva? sau m-ati renegat deja - ca nu mai stiu nici eu de cand nu am mai intrat sa va salut. -ici la toate
revin la capitolul nou

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_n-d_06 spune:

CAPITOL INCHIS!

va asteptam cu drag la noul capitol: 47

Mergi la inceput