Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 16
Donia spune:
Ieri mi-a crescut inima cat un pepene... Sotul a invatat-o pe Roxana sa "cante" din coada de papadie si ea si-a luat una in masina si tot sufla in ea, iar Cristinel radea in hohote, spre incantarea noastra, dar mai ales a Roxanei. Si cu cat se prostea ea mai mult, sufland in tubul ala de papadie, cu atat radea el mai tare, niste hohote din alea care te fac sa razi chiar daca n-ai nici un motiv... Si ma uitam la ei cum se amuza si imi crestea inima in piept, asa multumire profunda nu cred ca am mai simtit vreodata!
Daca vreti, daca puteti, faceti si al doilea copil (macar), ca tare bine e.
anateo, ce dulci sunt Seba si Teo! Au niste falcute amandoi...
Mi-a placut si covorul... eu cred ca fac o pasiune pentru covoare
.
crykett, sigur ca va primesc, si va fac si un program de toata frumusetea!
bebinuta, tu ce strainataturi ai vizitat? Nu pui poze?
lavyada, m-am uitat si eu la poze cu fetitele tale frumoase. Ce carlionti avea Irina, si niste ochi expresivi, cu genele intoarse...! Ma gandeam ca i-ati oferit tare multa dragoste cate zile a avut. Chiar daca n-a trait mult a fost scaldata in dragostea voastra si asta e lucru mare. Ma bucur ca ai pus si pozele ei la semnatura ta 
Iar Ada imi pare ca seamana cu amandoi, nu ma pot hotari. Cred ca e o fasneata, nu? Are o mutrita tare dulce.
ingerasa, n-ai putea s-o mai alaptezi pe Maya macar dimineata si seara chiar daca incepi serviciul? Cine o sa stea cu ea?
madaluta, ceva vesti de la ortoped?
Cristina, ce abdomene face Alessandra... veseluta toata! 
Ma duc si mai vin.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
roxanica2006 spune:
La noi sunt 32 grade, stam in cusca noastra, singurei, de dimineata pana seara la 7. simt ca-mi pierd mintzile...am parul valvoi si-mi curge sudoarea de pe varful nasului...pruncul la fel, numai ca el e chelutz!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
Donia spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Donia, eu setez 30 minute pentru carnea de pui, nu stiu la ce temperatura ca nu-mi zice steameru', desi-l laud atata.
Valeleu, valeleu..., ce ma fac, suratelor?? Nu vrea copilu' pireul de legume cu carnita!!! pana acum i-am pus cereale, de cand am introdus carnea, am zis, scot cerealele, si acum nu mi-l accepta!! Aruncati dupa mine cu un sfat ceva!!
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
Incearca sa-i dai mai putina carne, sa nu-i simta prea tare gustul... cu alte cuvinte as zice sa-i adaugi putin de tot, treptat, treptat sa cresti cantitatea, ca si cum de abia acum ai incepe cu carne... se intelege ceva?
Acum mi-a picat fisa ca apa fierbe la 100 grade deci temperatura in steamer trebuie sa bata tot pe acolo... probabil.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
roxanica2006 spune:
Donia,iti urmam sfatul si facem si al doilea copil, NEGRESIT!! Tocmai acum cand sunt toba de informatii sa ma risipesc asa.. ar fi maaare pacat!
Carnitza acum i-am introdus-o, dar spuneam ca pana acum ii puneam cereale in pireul de legume, el cred ca nici gustul legumelor nu-l cunoaste, numai cel aromat al cerealelor, asa ca nu bag mana in foc ca ,carnitza e vinovata.
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
Dia1609 spune:
roxanica, cred ca lipsa cerealelor il face sa refuze mancarea... continua cu cerealele si scoate din ele pe masura ce introduci carnea putin cate putin... nu stiu dc m-am facut inteleasa... cum se schimba formula de lapte praf de la 1 la 2 ![]()
am coborat afara si am stat exact 10 minute ca a inceput sa se inegreasca cerul si sa sufle vantul de ma lua pe sus cu carucior cu tot (si nu-s chiar usurica
) ... iar vine furtuna! asa m-am saturat!!!! si am urcat inapoi in casa cu calabalac cu tot si acum ne jucam si maraim ca doar stiam ca trebuie sa fim afara
... si eu de ciuda m-am infipt intr-un kil de cirese (bine ca n-am avut un kil de prejituri ca le dadeam gata pe alea )
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-6-a
Dia1609 spune:
donia, sigur facem al doilea copil... da' tu la al treilea nu te gandesti? ![]()
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-6-a
ziggy spune:
Haideti ca am fost plecata de vineri pana luni seara. Am fost la o nunta si copilul a ramas cu soacra, din pacate. Socrul meu mi-a spus ca pe la doua noaptea vroiau sa imi aduca copilul la nunta ca nu se mai oprea din plans. Soacra spune: n-a plans mai mult de zece minute. Ceea ce eu nu cred. Sa imi fie invatatura de minte. Dar probabil ca o sa mai apelez la ea ca nu pot lua peste tot copilul cu mine.
Eu imca nu am inceput sa dau nimic la copil in afara de tzitzi. As vrea sa incep cu cereale la masa de seara ca sunt zombi, se trezeste si la 2 si la 5 dimineata sa manance. Eu am luat Humana cu mar, dar as fi vrut Nestle cu orez, insa Nestle am vazut de la 6 luni in sus. Am vazut ca sunt fete care dau Nestle cu orez, sunt de la 4 sau de la 6 luni?
Am vazut incaltarile puiutilor vostri.Eu nu m-am gandit sa ii cumpar inca.
Si sambata s-a intamplat ceva ce nu imi doream: Calin a cazut din pat. este bine, nu am vazut nimic ciudat la el.
poze calin
Calin (5.12.2006)
ziggy spune:
Eu as vrea sa ii pun pentru inceput o lingura de cereale la 100 ml lapte. Ce parere aveti? Mentionez ca orice raspuns imi este de ajutor, eu neincepand inca diversificarea, de lunea viitoare voi incepe cu suc de mere.
poze calin
Calin (5.12.2006)
desiree spune:
NE DIVERSIFICAM SI NOI !!!
desi poate ar fi trebuit sa bag unu morocanos ceva ca tare bine mai e numai cu tzitzi..o iau peste tot cu mine...nu necesita blenduire, steamuire, etc
asa ca fetelor incepem cu suc de mar si completam mai apoi cu suc de morcov si apoi dupa o saptamana de cand incepem bagam pireu de legume radacinoase, printre care se vor numara, dupa indicatia pediatrei si ardei si dovlecel..din prima asa...da io cred ca o sa le bag pe rand..adica o sa incep doar cu morcov si patrunjel si pastarnac..si apoi unu cate unu cum am vazut la voi... ce bine ca exista forumul
tre sa luam storcator ca blender avem si avem si oala ermetica cu abur asa ca vom face toate legumele la abur...
dupa 6 luni vom introduce cereale ( 2-3 lingurite) in sucul de fructe de dimineata..sau parca era in pireutzul de la 2??? nu mai stiu da mai o mai intreb io..
ce mi s-a parut "noticeable" in ce a spus ea e ca pana va implini 7 luni tre sa fie obisnuit cu toate, inclusiv oua, branza carne, etc..
desiree si bebe Octavian 
pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs
Donia spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
donia, sigur facem al doilea copil... da' tu la al treilea nu te gandesti?
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-6-a
Sa stii ca ma gandesc, dar mai mult cu regret, pentru ca m-am apucat tarziu de facut copii. Dar cand ii vad pe Roxana si Cristi ma gandesc ce fain ar fi cu mai multi, desi nu m-am vazut niciodata mama de mai mult de 2 copii. Insa daca as fi fost cu 2-3 ani mai tanara m-as fi gandit serios si la al treilea.

, ce ma fac, suratelor?? Nu vrea copilu' pireul de legume cu carnita!!! pana acum i-am pus cereale, de cand am introdus carnea, am zis, scot cerealele, si acum nu mi-l accepta!! Aruncati dupa mine cu un sfat ceva!!