Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 15
a_deju spune:
quote:
Originally posted by sbogdana
[br
2. Voi ati observat vreo schimbare in numarul scaunelor bebeilor la inceperea diversificarii? Zara si-a marit numarul de la vreo 2 la 4 pe zi. Oare e normal? ca aspect mi se pare normal, dar nu stiu de ce face asa des.Bogdana &
Tahfeem Zara(16 nov 2006)
da da!! motanu' umple pampersu' de 3 ori pe zi (din ce facea el o data la 3 zile...), de diverse culori si marimi.. deci e totul in regula, nu te speria!
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
Raluca_u spune:
adevar graieste Ruxandra ca fiecare copil e unic. Adina sta in fundulet de cateva zile f f bine - azi a stat 20 de minute nesprijinita de nimic, insala capitolul rostogoliri suntem codase - nu prestam nici de pe spate pe burta nici invers. sujnt sigura ca mavauimi intr-o zi cand va avea ea chef. asa a fost cu picioarele - ea nu manifesta nici un interes fata depicioarele ei, nu si le tragea nimic pana intr-o zi cand l-a prins pe stangul si l-a dus direct in gura. eu nu imi fac griji, le va descoperi ea incet incet pe toate,doar are o viata inainte.
duminica am fost la botezul conului si pot sa va confirm ca a fost un scump. daca l-ati fi vazut cum a pus capul pe nasa-sa si a tras un somn...
azi noapte am facut de garda langa fica-mea care nu a vrut sa doarma linistita cum ma obisnuise in ultima saptamana. dau si eu vina tot pe dintosi ca alt motiv nu am.
ne-am imbogatit colectia de rochite cu inca 5 bucati. 

in ritmul asta nu o sa ii mai ajunga un dulap si de imbracat nu stiu can o sa reusesc. ma gandesc ca de acum nu o sa mai creasca atat de repede... sper... ia va rog sa puneti biciul ala pe mine sa ma mai opresc cu cumparaturile astea. Diana draga hai baga biciul ca tu le ai cu manuirea lui.
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006
poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Raluca_u spune:
adina azi a batut recordul l-a baut apa, si nici nu a fost asa cald.
ca tot am uitat ceva.
Lorym mama da ce memorie ai...
cum ti-ai adus tu aminte de galeria ce mi-o faceati si cum imi salva miro paginile in word si i le trimitea lui Ionut sa mi le printeze si apoi fuga cu ele la spital. stii prima data au fost 80 de pagini si mi-am facut notite pe ele si apoi am sunat-o pe miro sa ii transmit raspunsurile...
ce dor imi e de perioada aia...
Raluca cu
www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006
poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
bebinuta spune:

Am revenit pe meleaguri natale. Ada s-a comportat f bine in masina, avand in vedere caldura de afara, a dormit, a papat,dar trebuie sa va spun ca au fost momente in care a trebuit sa o scot din scoica si sa o tin in brate ca altfel... am fi avut scandal. Stiu ca era periculos, eram pe autostrada, dar... am avut reprize scurte (ma va certa Aelita acum
). Urmatorul drum m-am hotarat sa-l facem noaptea pentru a dormi mai mult.
Ne-am simtit f bine acolo, dar timpul a fost parca mult prea scurt, pentru a vedea ce ne-am propus.
Ceea ce pot spune e ca m-am aprovizionat cu cateva baxuri de pampersi pt ca sunt muuult mai buni, se vede diferenta vizibil si sunt si mai ieftini decat aici: 12,99 euro am luat eu, dar erau oferte si cu 11,5 euro pentru cunoscatori,eu am aflat mai tarziu de ea.
Sunt in urma cu un capitol si ceva, sper sa recuperez.
Plec cu fetita afara si revin.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
carla2005 spune:
Am citit si din urma si mi s-au mixat si blendarit toate informatiile in creier!
1.Eu pun cate o lingurita de ulei de masline in piureuri!
2.La mixat bag carnea cu tot cu legume, in blender si nu se arde...adica mi-a rupt si paleta de lemn incercand sa apas piureul in jos ca era prea consistent si nu aluneca pe peretii recipientului aluia ( moamaaa ce cuvinte stiu "recipient" ma uimesc!)
3.carnea o cumpar o data la 2 saptamani si o portinez okiometric apoi o congelez, scot cate o bucata din doua in 2 zile! Supa o fac zilnic, nu opresc de pe o zi pe alta, am telina, pastranac, morcov radacina de patrunjel curatate taiate cubulete si bagate la congelator sa-mi fie mai usor!
4. Branzica o fac cu lamaie, cand fierbe laptele storc lamaie in el pana se taie ( la un L de lapte cam o jumatate de lamaie)
5.Spanacul eu stiu ca se introducea mai tarziu in alimentatie ca are nitrati
, in schimb i-am bagat brocoli de asta nu am citit nimic de genul ca nu ar fi recomandat!
6.Piureurile eu le fac din 4-5 legume, nu i-am dat pana acum piure simplu!
Intrebari: Cand introcucem oul? si mai era una dar am uitat-o!
Dintii stiu ca trebuie sa iasa in ordinea normala ca altfel ar fi vorba de rahitism...nu vrea sa introduc panica pe aici dar asa stiu de la nasa mea! Baietelului ei i-au iesit maselele inaintea nu stiu carui dinte si s-a panicat toata , asa oficial nu stiu nimic!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta
crykett spune:

sarbatoritilor.
RUXANDRA-felicitari pentru botez si sanatate lui MATEI.LAURA-bine ca nu a patit nimic si atentie maxima ca ei acum baga in gurita orice are la indemina.BAMBO- sanatate ANTONIEI.Vazut pozici si cu ALESSIA,MARK,ALESSIA-LIANE si cu sarbatoritul,DMIC(
ELENA),ANDREI-BOGDAN,TEODORA si SEBASTIAN,RIANNA sa va traiasca si sa va bucurati de ei

.DOINA-vreau si eu acolo .ne primesti?
ANTONIO-e un pic mai bine,nu mai are 7 scaune,are 4-5 deci suntem pe drumul cel bun,ii dau smecta si debridad.cristina
de
Antonio 20-11-2006
Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI
m_monique spune:
bine v-am regasit!
am reusit sa citesc si eu din urma, asta cu copilul la tzitzi. ca asa facem noi toate lucrurile, eficientizam procesele (ca doar de asta a facut mami cibernetica). la epilat, cosmeticiana ma epila pe un picior iar pe celalalt statea copilul.
nici noi nu avem nici un dinte inca, dar mancam zilnic carnaciorii de degetele.
rar se intoarce de pe spate pe burta, si asta cred ca e mai mult accidental.
in fundulet incepem sa stam din ce in ce mai bine. e adevarat ca zilnic il pun sa stea cateva minute. am observat ca aproape in fiecare zi face cate un progres la statul in fundulet cu spatele drept.
cand il pun pe spate se foieste ca o morisca. de multe ori il pun in patut intr-un fel, si-l gasesc la 90 grade, cu picioarele in sus. atunci il intreb "ce doreste domnu de la bar: un ceai, o apa, o tzitzi, cafea, tigara?"
si ca tot vorbeati de perioada aparitiei dintilor. la fata nasei noaste i-a aparut primul dinte la 13 luni. si e copil normal
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
Donia spune:
Buna dimineata!
sbogdana, eu de regula tin morcovii in frigider, jos de tot. Dar poti si sa-i cureti si sa-i tii in congelator, eu asa fac cu radacina de telina si de patrunjel, uneori si cu cate un morcov.
asiza, cum spunea si roxanica, e important ca macar sunt progrese cu rinichii lui Denis, deci e tot spre bine. Probabil dureaza mai mult decat ati preconizat, dar de fiecare data e tot mai bine, si asta e un lucru bun 
ruxandra, apa de la orca avea si un miros vag de pepene rosu, iti venea sa te arunci cu capul inainte... Vara cand e foarte cald e chiar o placere sa stai langa bazin sa te stropeasca balenele... (vorba vine, ca de fapt sunt tot delfini.)
alexandra, eu ma bucur de pozele din Romania, tu de cele canadiene... o mana spala pe alta ![]()
Laura, tinem pumnii pentru gineco, probabil ai si fost deja. De multe ori lucrurile sunt mai simple decat ne temem noi, sper sa fie si la tine la fel.
dianarus, sper ca nu e prea grav Ianis, mai da-ne de stire.
bambo, cum e Antonia?
roxanica, eu nu prea inteleg cum e cu carnea si steamerul. Cat timp sta carnea acolo si la ce temperatura este preparata?
dianocica, sau altcineva, ce toxine ies din carne la fiert?
Fetelor, voi scrieti niste chestii complicate cu mancarea, eu de abia acum ma pregatesc de cereale... Vad ca si Cristinel se cam pregateste, de vreo 2-3 ori l-am prins exersand masticatia. Cred ca maine o sa targuiesc lingurita si cereale si in cateva zile ne apucam si noi.
Ma duc sa mai citesc ca am cam citit pe sarite, ca tot chiuiau copiii pe langa mine.
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
m_monique spune:
Asiza- ma bucur ca Denis e bine. picioarele lui mi se par normale. grav este atunci cand talpile nu sunt pe axul gambei.
Ruxandra-felicitari pentru botez.
Andrei (16.12.2006)
poze
botezul lui Andrei
roxanica2006 spune:
Donia, eu setez 30 minute pentru carnea de pui, nu stiu la ce temperatura ca nu-mi zice steameru', desi-l laud atata.
Valeleu, valeleu...
, ce ma fac, suratelor?? Nu vrea copilu' pireul de legume cu carnita!!! pana acum i-am pus cereale, de cand am introdus carnea, am zis, scot cerealele, si acum nu mi-l accepta!! Aruncati dupa mine cu un sfat ceva!!
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Tahfeem Zara(16 nov 2006)