Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Dianocica,hai mey, nu e vorba ca e amuzant ori nu, chiar ma intrebam daca e sanatos sa pregatesc carnea pe aburi, pentru ca peste tot scrie ca se va fierbe separat si nu se va servi supica aia, deci clar in apa in care fierbe raman "neste treburi" ne-bune pentru copil, iar steamer-ul sare peste pasul asta.
Ralumat, eu stii cum fac? deci: fieb legumele, carnea, apoi tai carnea marunt marunt cu un cutit, pasez legumele cu furculitza, le amestec, torn supica de legume/lapte si apoi amestecul ala il blenduiesc. Si iese pasta pasta. testat.
david e tare frumusel, are ochii tai, in poza in care rade e adorabil!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Merg sa va citesc din urma, sunt cu terorista in brate!Ni se vede un dinte!!!!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Asiza, eu zic ca sunt vesti bune , la fiecare control ati inregistrat tot progrese, din fericire situatia nu s-a agravat, deci: e de bine. Ma bucur! Pupam pe Denis!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

In urma brainstormingului realizat aici, concluzionez:

Carnea o pastrez la congelator gata fiarta.O fierb separat, arunc apa in care a fiert. Apoi am doua variante:

1. Portionez carnea fiarta in cubulete pe care le pun in punguta stil "carnacior" (parca Roxanica avea patentata varianta asta) si cand decongelez, tai marunt carnea, amestec cu legumele si pasez la blender

2. Pun toata carnea fiarta in chestia aia care toaca , o maruntesc de tot, portionez la congelator si cand e de servit, decongelez si amestec cu legumele.

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a sasea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
deci sa ma bag si eu in seama....
1. ulei de masline - mie mi-a spus pediatra sa ii dau 5-10-15 pic pe zi, din a 5-a zi de legume... asa ca de maine bagam si noi
2. branza calcica eu stiu ca se face din lapte pasteurizat, cu 3.5% grasime, in 250 gr lapte se adauga in momentul in care este clocotit 1 tableta de calciu lactic PISATA!
3. zeama de carne nu am de gand sa ii dau mult timp de acum inainte
4. blender am incercat sa il fol la legume.. "pe uscat", n-am facut nici o branza, nu stiu daca pt ca era pe uscat sau pt ca nu erau suficiente legume si nu prea avea cu ce sa isi faca treaba. buna ideea cu tocatorul... am si eu in setul braun
5. dintii o sa iasa ei la un moment dat, fetele care alaptati nu va grabiti ca o sa va muste de tate!
dianocica am downloadat poza, am centrat, am umblat putin la luminozitate si ..... si.... si.... am vazut dintisorii!!!!!
dianarus sa ne tii la curent cu starea lui ianis! multa sanatate!
asiza am tinut pumnii, se pare ca nu suficient de bine, totusi ma bucur ca sunteti pe drumul cel bun!
bambo multa sanatate antoniei!
donia... hmmm... vreau si eu la voi!!!! pt frumoasa familie!
miro nu ti-a trecut starea???!!! kara e bine? nora si cuscra!
lorym hai cu intrebarile alea odata ca mor de curiozitate sa vad ce zic fetele de pe aici!
azi ma duc la gineco... tineti pumnii... ca am senzatia ca ceva nu e in regula deloc!
pupsi mai intru pe la voi!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Laura, iese branza cu o pastila la 250? Ca mie mi-a zis 4 pastile la 300, eu am micsorat cu 2 la 200, dar n-am incercat cu mai putin. Cine a mai facut experimente?

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a sasea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

ralumat noua ne-a zis 6 astile la un litru de lapte da sa facem din lapte degresat partial - 1.8 maxim (poate pt ca adinel e grasunel)

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

ralumat eu nu am facut inca experimente.... azi preconizez... te anunt. mie asa mi-a spus pediatra

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

mamici si fulguleti

LA MULTI ANI tuturor fulguletilor, pentru inca o zi in buchetul vietii
si tuturor sarbatoritilor din zilele care au trecut

Multa sanatate celor bolnaviori

Noi ne chinuim cu diversificarea, merge mai greoi, deocamdata suntem la morcov si cartof, mancam mai bine doar cand tata e acasa.
Si eu am observat ca nu prea merge cu blender-ul pe uscat, trebuie neaparat sa pun si putina apa.

Am citit la um moment dat ceva de aparitia incisivilor superiori, nu mai stiu cine a scris ; mama mi-a povestit ca mie mi-au iesit prima oara, dintr-odata cei 4 de sus, pe la 6 luni; deci sunt si exceptii.

Am si eu cateva intrebari

1. Cum se pastreaza cat mai mult morcovii cruzi, ca vad ca se innegresc cam repede si aici morcovii bio sunt doar la pungi de 1 kg, nu pot cumpara mai putini odata.

2. Voi ati observat vreo schimbare in numarul scaunelor bebeilor la inceperea diversificarii? Zara si-a marit numarul de la vreo 2 la 4 pe zi. Oare e normal? ca aspect mi se pare normal, dar nu stiu de ce face asa des.

3,4.in episodul viitor ca le-am pierdut prin cap, cand le gasesc revin cu ele

Sa aveti o zi si o saptamana frumoasa, plina de soare

Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

...celor care au vizonat pozele zambaretului...Adinazot,Teutz,Desiree,Flore26,Laura13,Asiza,
Sunt de acord si eu cu Ruxandra....asa cum noi oamenii nu suntem 2 de un fel...la fel sunt si copii...de exemplu Mark nici acum nu se rostogoleste singur de pe spate pe burta....unii sunt mai activi..altii mai lenesi..astea nu sunt defecte!
Mark atunci cand sta in fundulet mai vrea sa apuce cu mana si jucariile...asa ca ieri statea in patul din dormitor...si tot intinzandu-se in fata dupa...ghici ce?...telecomanda....s-a lasat de tot in fata....si sa vedeti ce a facut..si-a tras picioarele si mainile si l-am gasit pe burta...!
Dianocica....ce frumosi sunt dintisorii lui Dmic...atata e de frumos...eu ii spun rebelul......
Donia...superbe pozele....uite ca datorita tie vad si eu locuri superbe pe care poate niciodata nu o sa le pot vedea...
La noi sunt 30 de grade...de abia le suport eu....cum poate sa le suporte Mark...acum doarme in carucior...l-am lasat numai in pampers si intr-un tricou...!
Acuma s-a trezit......!!!!!!

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput