Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

amuzant au ba, nici io n as face carnea la steamer. de care tocmai am primit. eu sunt si mai impotriva carnii de fel. mai studiez. dar zeama in care a fiert sub nici o forma.....

diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Ralumat
Ruxandra, cand pasati carnita.....cum o pasati? Puneti zeama de la fiert?

Nuuu. Fara zeama! E prea devreme.
Carnea e mixata pe uscat. Nici macar cu apa. Si nu cu blenderul, ci cu un tocator de carne. Arata cam asa:http://www.ecumparaturi.ro/electrocasnice/8380/mini_tocator_bosch_mmr_0801

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

quote:

Carnea e mixata pe uscat. Nici macar cu apa. Si nu cu blenderul, ci cu un tocator de carne. Arata cam asa:http://www.ecumparaturi.ro/electrocasnice/8380/mini_tocator_bosch_mmr_0801

www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!

hai ca m-ati terminat.. trebuie sa0mi iau si tocator? de ce nu e bine cu blenderul?

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-6-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

quote:

Saru-mana. Am si eu o bucata de-asta la setul de la Braun, dar nu mi-a trecut prin cap. Eu o foloseam sa toc ceapa fara sa plang

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Am revenit! Vestile sunt...nicicum...adik spre bine...pe rinichiul stang e insignifianta dilatatia aia, dar pe dreptul inca avem. E mai mica si trebuie sa urmarim in continuare...mai mergem la control peste alte doua luni......offf, asam-am saturat sa traiesc cu ghimpele asta in suflet!!!! Sper totusi ca pana la urma va fi bine si nu va mai fi nevoie de alte investigatii, mult mai invazive decat ce-am facut pana acuma! Doamne ajuta!

Oricum, va multumim muuuult la toate ca v-ati gandit la noi! Am simtit energia pozitiva coada dupa noi! ...Va pup pe toate

S-aveti o viteza la scris...ca io n-apuc sa-mi notez ce discutati voi aici despre mancarica...oricum acum am o durere de cap infioratoare...

Va pup...revin io mintenash ...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Dia1609
hai ca m-ati terminat.. trebuie sa0mi iau si tocator? de ce nu e bine cu blenderul?

Dia eu sincer nici n-am incercat sa toc carne cu blenderul. Ralumat zice ca nu prea merge. Habar n-am de ce..or fi altfel cutitele?

Noi avem un mini-tocator de pe vremea lui Matei. Blender (=picior vertical) mi-am luat de abia acu.. Mai avem unul mare (cu vas cu tot, ca la robot) dar si inainte nu-l foloseam decat la pasat legume sau altele, nu si la mixat carne.

Asiza, tinem pumnii si in continuare sa fie totul bine.

Mergi la inceput

Tatl meu (si bunicul lui David) nu l-a vazut niciodata. El este navigator si nu a reusit de cand s-a nascut David sa stea mai mult de 3-4 zile in tara, ca sa poata ajunge si la Bucuresti sa-l vada. De data asta se va intampla la fel, din pacate. A venit aseara si va pleca sambata, din nou fara sa-si vada unicul nepot. Azi am facut cateva poze, sa-i trimit Prioripost. Si am profitat de moment ca sa atasez din ele si la semnatura, la "luna a sasea".

luna a sasea

Mergi la inceput

Si apropo de blender vertical....nu garantez ca paseaza numai daca are ceva lichid. Cel pe care l-am ars eu era un "no name", nu ceva marca, insa nu am curaj sa testez si pe asta nou....blenderul stil "cana" de la robotul de bucatarie sigur nu mergea altfel. Adica am pus o data pepene galben si nu a taiat nimic pana nu am turnat niste lapte peste- a iesit shake. Pana la urma, "to blend" insemna mai mult a amesteca, a pasa, nu a toca, nu?Zic si eu...daca are cineva curaj sa toace asa, pe uscat, sa-mi zica si mie. Poate totusi imi iau inima-n dinti daca aud la voi.

Hai ca mai am o : cum credeti ca e mai bine? Congelat sau vidat?Ca la Braun am si un cap de vidare, si ma gandesc acum daca pentru a pastra piureul de legume 3-4 zile sa-l videz sau mai bine tot sa-l congelez? Si daca videz si deschid si iau o parte, si videz la loc, se mai pastreaza?

luna a sasea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

in sfarsit, apuc si eu sa intru pe forum!
a fost f bine in deplasare, chiar daca a mai plouat, tot am stat la aer curat.
iar sunt intr-o alergatura, azi am reusit sa depun actele de alocatie si de indemnizatie. dupa administratia financiara si primarie, acum urmeaza apartamentul si dentistul. azi vine unul de la fir,ma sa imi explice devizul. oi avea oare nevoie de lamuriri suplimentare? eu imi imaginam ca ma lasa sa il studiez si dupa aia pun eu intrebari. in fine, mai putin important.
cam atat de pe la noi. o sa ne apucam si noi sa punem niste ulei de masline in mancare. imi zisese pediatram dar uitasem complet.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Fetelor am trimis un mail pe contul comun, va rog daca aveti putin timp sa-l cititi m-as bucura foarte mult! L-am trimis pe oricare din adrese!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Mergi la inceput