Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 12
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
ruxandra, si uleiul il pui in piure sau in supica, atunci cand fierbe?? stii, ca io, smechera fiind cu steamer, nu mai fac supica...
Nu smechero cu steamer
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
roxanica2006 spune:

multumesc, multumesc, pun si eu ulei in legume, de azi! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
lavyada spune:
Noi cand facem ciorbica de varzavat punem ulei de masline, cand facem insa ciorbica cu carne nu mai punem ulei. Fiebem legumele cu carnea si apoi le pasam. Adei ii place foarte mult piureul de dovlecel, spanac si cartofi. I-am dat si de mazare si i-a placut. Are isa si zile cand face mofturi. Am inceput sa-i dau branzica proaspata de la Mili, bem si iaurt tot de la Mili. Cu fructele nu prea ne impacam, insa mancam banana, mar si para. Cereale cel mai mult ne plac cele de la Milupa cu orez si porumb. Lapte bem Milumil 2.
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by desiree
ruxandra, sa iti traiasca micul crestin! hai ca de data asta te-am "nimerit" bine !!!
Multumim, multumim.

.. da sa sti ca eu ma obisnuisem..
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
Dbunny spune:
neatza!
1. ulei adaugam la fiecare pireu, indiferent daca are pui in el sau ba. Ne ajuta sa facem caca. Adaugam o lingurita mititica(d'alea de cafea) numai si numai de masline virgin extra.
2. Carnea...noi papam mult pui, asa ca de 2-3 ori pe saptamana..d.escongelam pt toata familia, sau proaspata - toata familia.
3. branzica inca nu papam ca n-avem pastile de calciu inca
4. legumele le combinam destul de mult. cam 4, 5 la un loc(pastai verzi, dovleac, cartof, morcov, pastarnac, telina, praz...).
Supica nu bem.
Fructe: mar, banana, caise, pruna, para ii place dar ii da gaze, portocala - suc foarte diluat, si mandarina la fel.
Pup
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by Dbunny
neatza!
1.
3. branzica inca nu papam ca n-avem pastile de calciu inca
4
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Poti sa faci branzica in casa si cu iaurt sau cu o picatura de zeama de lamaie.
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)luna a cincea
Ralumat spune:
Inca una:
Ruxandra, cand pasati carnita.....cum o pasati? Puneti zeama de la fiert?
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
dianocica spune:
quote:te roooooog, nu pune zeama de carne........e plina de toxine. si lui d al tau fix asta ii trebuie. pune cu apa plata daca vrei sa subtiezi
Originally posted by Ralumat
Inca una:
Ralucalui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by dianocicaquote:te roooooog, nu pune zeama de carne........e plina de toxine. si lui d al tau fix asta ii trebuie. pune cu apa plata daca vrei sa subtiezi
Originally posted by Ralumat
Inca una:
Ralucalui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
diana si david ( 03.12.06 ) au spus nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
Pai nu vreau sa subtiez. Dar daca nu are si ceva lichid, mi se arde blenderul. Ca am patit-o asa cu altul, si nu era carne, ci morcovi fierti, dar nu pusesem si lichid

Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)luna a cincea
roxanica2006 spune:
Hai, mey, Lenutzoooo!!Apropos, La multi ani!!!
da' io daca am steamer, cum am mai zis de n-shpe ori, si pregatesc carnea pe aburi, cum se elimina toxinele???
Eu cred ca dau cu steameru' asta de pamant si ma pun pe treaba, da-i si fierbe! Ca uite cum ma pandeste toxina...![]()
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
www.dropshots.com/day.php?userid=286023&cdate=20070508&ctime=045559" target="_blank">filmuletz
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui